Soris Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Evet mahallede aylık oynuyoruz ally lere avans verdik biraz da onlar takılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Offf aşırı kötü lan. Oyuncuyu oyunun içine çekme hedesi, hikayenin içine girme hedesi ta burning crusade'de bitmişti ya. Arthasa ghostcrawlerın yaptığı müthiş exp, üstüne tırtwing, üstüne carebearlar, uzakdoğu pazarına tutunmak için kaynağı sam didierin g*tü olan çin temasının lök diye loreun üzerine konması. Şuna WWWAAAUWW dediniz 2013 yılında, şuna ayıldınız bayıldınız ya dicektim de herkes her açıdan burun kıvırmış, herkes farklı bir tarafından tutup sövmüş sdfsd. Faith in paticik restored. Bir de o kadar hararetli hararetli nerd debate dönerken biri araya şunu sokmuş abv ahahahaduıhjasdl BabacumMostors said: HORDE SİKER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ya şimdi kabulde etmek gerek uzak doğu hede hödösünü lore'a bana kalırsa güzel enjekte etmişler. Sorun başka yanlarda, lore'unda sorun yok bana kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 mop'daki artwork, world design, müzikler, seslendirmeler şimdiye kadar yapılanların en iyisi. FAKAT PANDA ABİ YA. bilmiyorum bir tek beni mi çok rahatsız ediyor bilmiyorum ama bence şey üstünde şey gibi duruyor. hani çok gloomy bir ortamı yok zaten başından beri cartoony dizayn edilmiş fakat yani arthas'dan deathwing'den havada uçan pandalara nasıl geldik ben anlamadım. benim cidden oyunu bırakmamdaki sebep ilk 2 saatte zar zor dayanıp quest yaptıktan sonra beni bir noktadan diğerine uçurtma üzerinde göndermesiyle olmuştu. paladin tauren olarak ben niye uçurtma üzerinde uçuyorum arkadaş. mantık aranmaz ama yani bütün hissiyatı alt üst ediyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Sanırım herkes o uçurtmayla bıraktı oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 uçurtma en sevdiğim şey ya oyundaki. ne kadar uçurtma varsa aldım oyundaki. sırf onun için rep kastım her yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bu arada dark dwarflar en son senaryolarla iyice katıldı mevzuya. hain değiller yani artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 burning legion expansionına saklıyorlar saurfangı kesin abisi sargerasa saldırıp yaralayabilen tek mortaldı bayağı epic malzeme çıkar ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bingildak said: mop'daki artwork, world design, müzikler, seslendirmeler şimdiye kadar yapılanların en iyisi. FAKAT PANDA ABİ YA. bilmiyorum bir tek beni mi çok rahatsız ediyor bilmiyorum ama bence şey üstünde şey gibi duruyor. hani çok gloomy bir ortamı yok zaten başından beri cartoony dizayn edilmiş fakat yani arthas'dan deathwing'den havada uçan pandalara nasıl geldik ben anlamadım. benim cidden oyunu bırakmamdaki sebep ilk 2 saatte zar zor dayanıp quest yaptıktan sonra beni bir noktadan diğerine uçurtma üzerinde göndermesiyle olmuştu. paladin tauren olarak ben niye uçurtma üzerinde uçuyorum arkadaş. mantık aranmaz ama yani bütün hissiyatı alt üst ediyor benim için. uçurtmayı sevdim ben ama wow'a yakışmadı pandaları mop'u falan da sevdim ama yine wow'a yakışmadı hiçbiri ben wotlk'da kalmışım sanırım baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 dün mesela dolaşıyorum, adam böyle çılgın bir tiger mount'a biniyor, baya afilli, ağzımın suyu aktı kıskandım, sonra o tiger uçmaya başladı abi, bildiğin böyle uçuyor, oyunu kapatasım geldi direkt. baya rahatsız ediyor beni. umarım mop'dan sonra böyle devam etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Hiç arkadaşım kalmamış ya oyunda. Heroic Scenario falan atacak birileri olsa bari. Garrosh'un LFR'si de açılmamış daha. Sırf ona giricem diye açtım hesabı. World bosslara falan bakayım dedim de Timeless Isle tam bir curcuna. Kim kime dumduma gidiyor. Heroic dungeon yapmak da zul geliyor. Twisting Nether'dayım. Karakter adım Muhlisbey (battletag: stargazer#2345) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Hc senaryo icin ekleyin abi imzadan. Arada atarız bana da adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ekliyorum hacı, ally miydin yalnız asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yok horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bende ekleyeyim shaman - horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Horde tarafında bir delikanlı horde bekliyoruz, heroic scenario yapmak için. Ekleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Bu patch tartışmalarıyla ilgili en güzel yorum donanimhabercilerden geldi; said: Orijinalden alıntı: khalef Neyse zaten teorilerin anlamı yok artık, Blizzard fanteziye kaçıp risk almadı doğru yolu takip etti. Cinematic de güzel olmuş ama alliance kendi kendine gelin güvey olmuş fazlasıyla. Voljini görünce Varian'ın geri vitesi de "dua edin ki ayağım kaydı da düştüm sizinle dışarıda görüşecez" der gibi bitirdi videoyu. aynen ha [sm=evillol.gif] jainadan gazı aldı, askerlere hazır olun dedi, üstlerine yürüdü ama voljini görünce artistik konuşma yapıp geri döndü [sm=icon_smile_big.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 donanım haber'den c/p yapmazsak sevinirim. okuyorum, hasar bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Saçmasapan lore tartışması eğlenceli oluyor ama biraz sallarken bilgili sallayın ya. Varian oyun içinde atarlı, giderli; çok ergenvari ama arkaplanına bakınca 6 okkalı olduğunu görürsünüz. Lore diyorsak, az da olsa bakalım hani. Neden lakabı Lo'Gosh öğrenmek lazım. Vol'jin gözümde en kral karakterlerden biri olsa da, Varian öyle Vol'jin'den falan tırsacak bir tip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Logoshun değil eniği varian, kendisi gelse Orgrimmarda horde liderlerine öyle atar yapamaz. YAP-TIR-MA-YIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 BİZ BU YUZDEN GAROSHU SEVIYORUZ! DELIKANLI LIDER! VARIANIN KARSISINDA EZILIP BUZULMEDEN DURAN LIDER! thrall kılıcdaroglu cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 tırsmıyo zaten sadece, olabilicek en olumlu liderin secilmesinede biraz ha iyimiş o zaman diyo. ama birazda tırsıyo, cünki biliyodu, voljinde onun boyu kadar malafat var. kessen tekrar uzar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Vol'jin gerçekten yakıştı ama be! Lider dediğin biraz diplomasi bilecek, adaletli olacak, güçlü olacak, korkusuz, karizmatik olacak. Bunların hepsi Vol'jin de var. Warchief gibi warchief , adam gibi adam!!11! "Dik dur eğilme, Azeroth seninle" diye inleyecek tüm horde şehirleri. (bu dik dur kısmında şüphelerim var :p) Tharall'ın Garrosh'u öldürmeye teşebbüsü çok saçmaydı kesinlikle. En çok orda batırmış Blizzard sinematikte. Tamam güvenini iç etti Garrosh ama Thrall da bozmuş kendini. Jeina ileride Ally-Horde savaşı başlatır bu gidişle. Gitti sevgi kelebeği Thrall aşığı Jeina, geldi Aliye Rona styla Jeina. Garrosh ileride muhakkak bi' olaylara karışacak, ölmediğine göre. Pandalar doğu felsefesi ile yoğuracaklarmış Garrosh'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Return of Hellscream, expak 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Heh kesin bir mekana koyarlar garrosh u hayvanat bahçesi modeli gidip fıstık atar geliriz =P Birde artık alliance tarafında birşeylerin yanlış gitmesi zamanı geldi. Sürekli horde üstünden dönüyor, bir w3 de admiral cins işler yaptı wow da herhangi bir durum olmadı. Görende çok stabil , düzgün faction sancak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar