Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5.4 Siege of Orgrimmar Live

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Offf aşırı kötü lan.

Oyuncuyu oyunun içine çekme hedesi, hikayenin içine girme hedesi ta burning crusade'de bitmişti ya. Arthasa ghostcrawlerın yaptığı müthiş exp, üstüne tırtwing, üstüne carebearlar, uzakdoğu pazarına tutunmak için kaynağı sam didierin g*tü olan çin temasının lök diye loreun üzerine konması. Şuna WWWAAAUWW dediniz 2013 yılında, şuna ayıldınız bayıldınız ya dicektim de herkes her açıdan burun kıvırmış, herkes farklı bir tarafından tutup sövmüş sdfsd.

Faith in paticik restored.

Bir de o kadar hararetli hararetli nerd debate dönerken biri araya şunu sokmuş abv ahahahaduıhjasdl

BabacumMostors said:

HORDE SİKER!
Sosyal ağlarda paylaş

mop'daki artwork, world design, müzikler, seslendirmeler şimdiye kadar yapılanların en iyisi. FAKAT PANDA ABİ YA. bilmiyorum bir tek beni mi çok rahatsız ediyor bilmiyorum ama bence şey üstünde şey gibi duruyor. hani çok gloomy bir ortamı yok zaten başından beri cartoony dizayn edilmiş fakat yani arthas'dan deathwing'den havada uçan pandalara nasıl geldik ben anlamadım. benim cidden oyunu bırakmamdaki sebep ilk 2 saatte zar zor dayanıp quest yaptıktan sonra beni bir noktadan diğerine uçurtma üzerinde göndermesiyle olmuştu. paladin tauren olarak ben niye uçurtma üzerinde uçuyorum arkadaş. mantık aranmaz ama yani bütün hissiyatı alt üst ediyor benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

mop'daki artwork, world design, müzikler, seslendirmeler şimdiye kadar yapılanların en iyisi. FAKAT PANDA ABİ YA. bilmiyorum bir tek beni mi çok rahatsız ediyor bilmiyorum ama bence şey üstünde şey gibi duruyor. hani çok gloomy bir ortamı yok zaten başından beri cartoony dizayn edilmiş fakat yani arthas'dan deathwing'den havada uçan pandalara nasıl geldik ben anlamadım. benim cidden oyunu bırakmamdaki sebep ilk 2 saatte zar zor dayanıp quest yaptıktan sonra beni bir noktadan diğerine uçurtma üzerinde göndermesiyle olmuştu. paladin tauren olarak ben niye uçurtma üzerinde uçuyorum arkadaş. mantık aranmaz ama yani bütün hissiyatı alt üst ediyor benim için.

uçurtmayı sevdim ben ama wow'a yakışmadı
pandaları mop'u falan da sevdim ama yine wow'a yakışmadı hiçbiri
ben wotlk'da kalmışım sanırım baya baya
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç arkadaşım kalmamış ya oyunda. Heroic Scenario falan atacak birileri olsa bari. Garrosh'un LFR'si de açılmamış daha. Sırf ona giricem diye açtım hesabı. World bosslara falan bakayım dedim de Timeless Isle tam bir curcuna. Kim kime dumduma gidiyor. Heroic dungeon yapmak da zul geliyor. Twisting Nether'dayım. Karakter adım Muhlisbey (battletag: stargazer#2345)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu patch tartışmalarıyla ilgili en güzel yorum donanimhabercilerden geldi;

said:
Orijinalden alıntı: khalef

Neyse zaten teorilerin anlamı yok artık, Blizzard fanteziye kaçıp risk almadı doğru yolu takip etti. Cinematic de güzel olmuş ama alliance kendi kendine gelin güvey olmuş fazlasıyla. Voljini görünce Varian'ın geri vitesi de "dua edin ki ayağım kaydı da düştüm sizinle dışarıda görüşecez" der gibi bitirdi videoyu.

aynen ha [sm=evillol.gif] jainadan gazı aldı, askerlere hazır olun dedi, üstlerine yürüdü ama voljini görünce artistik konuşma yapıp geri döndü [sm=icon_smile_big.gif]
Sosyal ağlarda paylaş

Saçmasapan lore tartışması eğlenceli oluyor ama biraz sallarken bilgili sallayın ya. Varian oyun içinde atarlı, giderli; çok ergenvari ama arkaplanına bakınca 6 okkalı olduğunu görürsünüz. Lore diyorsak, az da olsa bakalım hani. Neden lakabı Lo'Gosh öğrenmek lazım.

Vol'jin gözümde en kral karakterlerden biri olsa da, Varian öyle Vol'jin'den falan tırsacak bir tip değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Vol'jin gerçekten yakıştı ama be! Lider dediğin biraz diplomasi bilecek, adaletli olacak, güçlü olacak, korkusuz, karizmatik olacak. Bunların hepsi Vol'jin de var. Warchief gibi warchief , adam gibi adam!!11! "Dik dur eğilme, Azeroth seninle" diye inleyecek tüm horde şehirleri. (bu dik dur kısmında şüphelerim var :p)

Tharall'ın Garrosh'u öldürmeye teşebbüsü çok saçmaydı kesinlikle. En çok orda batırmış Blizzard sinematikte. Tamam güvenini iç etti Garrosh ama Thrall da bozmuş kendini. Jeina ileride Ally-Horde savaşı başlatır bu gidişle. Gitti sevgi kelebeği Thrall aşığı Jeina, geldi Aliye Rona styla Jeina.

Garrosh ileride muhakkak bi' olaylara karışacak, ölmediğine göre. Pandalar doğu felsefesi ile yoğuracaklarmış Garrosh'u.
Sosyal ağlarda paylaş

Heh kesin bir mekana koyarlar garrosh u hayvanat bahçesi modeli gidip fıstık atar geliriz =P

Birde artık alliance tarafında birşeylerin yanlış gitmesi zamanı geldi. Sürekli horde üstünden dönüyor, bir w3 de admiral cins işler yaptı wow da herhangi bir durum olmadı. Görende çok stabil , düzgün faction sancak =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...