Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 BlaCk said: Heavenly Strength: Allows you to carry a two-handed weapon with your main hand, but only if you equip a shield in the other hand. Note however that you lose 10% in movement speed while doing this. Şu iyiymiş epey aslında, o movement speed'de kapanır hertürlü. Two-handed kullanırken bile shield olacaksa güzelmiş. Gerçekten shieldın item değeri artar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 axedice said: Son derece dandik bi class. Monk vardı zaten bu çok gereksiz olmuş. PALATİN GHELSİN YEAA diyen weabooları hedeflemiş, zaten diğer classlar gibi RMAH barajında ezilir. Dandik falan değil direkt orjinalinde gelmesi gereken classtı.Oyunun dandikliği holy konseptinin monka giydirilmiş olması.Ad&d mantıgında lawful neutral tadında bi monk yapılabilirdi.Zaten iyice gözünü para bürüyen blizzard tek class çıkartıyor ki diğer expansionda da druid çıkartıcak tahminince.En azından baya bi farklı class bekliyorum su anki mevcut classlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 meh str karakteri lancer tarzı birşey olup javazon gameplayini geri getirir diyordum gene gidip favori ata oynadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 abi o kadar zedelendi ki imajları Diablo 3 ile, Reaper of Souls bildiğin imaj düzeltme expansion'ı olmuş. En çok istenilen sınıf Darker world Better items Paragon 2.0 Mystic Loot runs Blizzcon'da da büyük ihtimal PvP'yi açıklarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 pvp ile oyun refaha erer yalnız ama benim hiç umudum yok, ne zamandı bu blizzcon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 süper bir sınıf. lawful badass master race hedefleniyor. monk ile benzerliği torment ile torchlight'ın benzerliği kadar. en gelmesi gereken sınıftı, alternatif amazon tarzını başka expansion'a koyarlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 D3'ün Jay Wilson'dan sonraki lead'i "Bu exp.te başka yeni sınıf olmayacak." dedi zaten. Ben de 2 olur diye bekliyordum ama, kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Alternatif javazon mu Spear throw barb varya abi KÖMÜNÜTÜYÜ DİNLEDİK BUİLD ÇEŞİTLİLĞİ LEGENDARYSİ YAPTIK http://images.gameskinny.com/gameskinny/6f2a0807f17a04e81fb531283a8c3e76.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Selamisahin said: D3'ün Jay Wilson'dan sonraki lead'i "Bu exp.te başka yeni sınıf olmayacak." dedi zaten. Ben de 2 olur diye bekliyordum ama, kısfmet. Çünkü bu exp'ten 1.5 yıl sonra bir exp daha gelicek büyük ihtimalle orayada class saklıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 http://i.imgur.com/dnTvDE0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Diablo 2'de favorimdi paladin zaten, max level tek karakterim. Şu anda lvl60 demon hunterım var, onla oynamayı da çok uzun süre önce bırakmıştım. Crusader gelince tekrar seri oynamaya başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Yine tek talent mı olacakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 jennifer hale femcrusader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 leah da seslendirmede hale mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Vay be, onda da çok iyiydi ama tanıyamamışım. meh illa aldıracaklar şunu yani. 40'ı geçmese bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Noldu sam 180 dönmüşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ay lescil misiniz ne diablosu bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kripp oynuyo freehype ypamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 jennifer hale in seslendirdiği kadın paladin, birbirimizi kandırmayalım bence sam 200 dolar da olsa alcaksın sen bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 um bir kac stream izledim crusader bariz OP, paladin 2.0 yani. http://i.imgur.com/H0jK1ce.png thunderfury lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 blizzard klasiği abi her zaman yeni gelen ve paralı olan daha iyi olur bir sonra ki paralı olana kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Crusader op gozukuyor dogru ama streamlerde barbarian, doctor vs. oynayani goremedik. Betaya giren dogal olarak yeni classla oynuyor. Sekil, sema, skiller guzel olmus ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 dreagloth said: Noldu sam 180 dönmüşün napayım adamlar expansion'da hedef kitle olarak beni seçmiş. haleli crusader, rmah çöpe, görsel customization, loot 8.1, haleli crusader vs Sparkcaster said: jennifer hale in seslendirdiği kadın paladin, birbirimizi kandırmayalım bence sam 200 dolar da olsa alcaksın sen bu oyunu. yok o kadar değil ama pazarlık ederim. bingildak said: blizzard klasiği abi her zaman yeni gelen ve paralı olan daha iyi olur bir sonra ki paralı olana kadar :) http://fb8eea8e6720e1a7cbf1-62bd5d1d72f968e074436330ad481e2a.r42.cf2.rackcdn.com/2202ca75470304ff347209073b44cb2c.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 askerlik yüzünden temmuz ağustosa kadar oynayamicam zaten oturur o zaman kadar bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Sadece rmah değil dimi bütün ah sistemi kalkamadı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar