Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 tahtaya vur. ölürsün falan bi de. allah muhafaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Nako said: dünyevi mallar filan... oldu mu şimdi? istedigim herseye ulasabilme imkanim var. ulastigim herseyide dunyanin daha guzel bir yer olmasi icin kullanicam. herkesin ozgur ve mutlu kimsenin kolesi olmadigi bir dunya. her bireyin ruhunun sonsuz gucune kendi kendine sahip ciktigi bir dunya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 http://inciswf.com/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 = hiç bişey istemiyorum ve insanların da bişey istememesi için uğraşacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ateş edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Myshkin said: arkaya şunu açıp okumak lazım http://www.youtube.com/watch?v=lrUBM-aiCxYdenileni yaptım ve bun dinleyerek okudum bende aydınlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 hoşgeldin tekrar banlanmazsın umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 oğlum valla bi an adamın zeus olduğuna karar verir gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 OO noyzura gelmiş hoşgeldin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Açıklayıcı bir başlık koymaya çalışsak "Sequo ekmek kapısı" mı olurdu yoksa "Sonunda Power Ranger oldum!" mu olurdu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ilaclarimi almadim uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 parlak parlak götürmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Hikayeyi biraz degistirdim boyle daha heyecanli oldu bence. "Ama bu sefer inanilmaz oldu. Hayatta arzu ettigimiz ve olmasi gereken tum guzel seyleri mumkun kilmanin yolunu buldum. Bu kesfettigim seyi de kendim cok guzel uygulayabildigim gibi bunu ogrenmek isteyen herkese de ile ogretebiliyorum. Artik sonsuz enerji , sevgi ve .m kaynagim var. Her gecen gun sekste biraz daha ustalasiyorum ve git gide daha da guclu oluyorum. Bu gucumu daha cok hatunla birlikte olmak icin kullanacagim ve bunun nasil oldgunu ogrenmek isteyen herkese ogretek, birlikte calisarak cok daha etkili olucagiz. Direnis icin gittigim istanbulda aradigim cozumu buldum. Etilerden ayrilip tum zamanlarin en saglam hatunlarinin bir arada bulundugu taksime gecip kamasutrada kismende olsa ustalasiyorum. Gucumun ne noktaya ulacagi konusunda cok heyecanliyim ama dunyada tek olmadigimin da farkindayim. Bir cok erkek var ve bende gucumu dunyada herkesi silkmek icin kullanacagim." kalan paragraflari siz doldurun hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 http://inciswf.com/hklsn.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 benim hayalim var öğrenmek istiyorum ama içime bişey almadan olacaksa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 önce içine bi enerji alman lazım sonra o enerjiyi başkalarına vercen sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 abi içine girmeden nasıl yakalıycaksın ki akımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 abi azalt biraz,fazla yapıştırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ya gerçekten bulduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Jaegerjaquez said: önce içine bi enerji alman lazım sonra o enerjiyi başkalarına vercen sende abartmayın ayılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bi ölü taklidi yapmayı öğrenemediniz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Ne yapmis? Tarot fali mi bakmayi ogrenmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 uzaylılar kaçırdı falan dedikten sonra ciddiye almıyorum. okumadım zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 http://i.imgur.com/6z0O8KM.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 https://images.encyclopediadramatica.se/4/4c/Abandon-thread--tits-parrot.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar