Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 220 lira az geliyordu iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 zam gelirse torrent diye bşi var no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 biz gidelim, bu AKPliler de Suriyelilerle takılsın. boka bokun ederi boktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 dırek butun kredı kartı alısverıslerıne koyucaklar zaten vergıyı. para yurt dısına cıkıyosa hop sana gırıcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Öyle bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. Yani vergiyi fiyata yansıtmadan kredi kartı borcuna ekleyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 alısverısler ıcın bole bı planları vardı. dırek bankadan cekmek gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 bence vergiyi şirketlerden alırlar, o fiyat alırken bize yansır. öbür türlü daha çok tepki çeker çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 e o imkansiz odlugi icin bole bi yontemi kurmaya calisiyorlar. dunyadadaki milyon tane e ticaret sitesine ofis arcitamiycaklarina gore ya yasakliycaklar belli baslilar disinda yada alisveristen cekicekler parayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 oyundan bir seferlik degilde aslinda lootboxlardan chestlerden vs alsalar her seferinde hem devamli bir gelir saglanir ulke kalkinir falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 plana göre internetten para verdiğin her şeye basmıyor mu vergi? mantıken alması lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 parayi gidip diyanete, makam arabalarina, askeri kargo helikopterinden vip siyasetci tasiti yapmaya harcamasalar eyv alsinlar her ulke almaya calisiyor diyecegim de bize kolu saplayip gidip gene yandas sirketlere 500 milyon lira vergi affi cikaracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 surdan girsinler iste mis gibi :o http://steamcommunity.com/market/search?appid=578080#p1_price_desc su da olur asd: http://steamcommunity.com/market/search?appid=730#p1_price_desc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 ff 12 geliyor steam'e https://gematsu.com/2018/01/final-fantasy-xii-zodiac-age-coming-pc-via-steam-february-1 http://www.youtube.com/watch?v=1nxj2xKVEsE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 sali gunu orjinal theme hospitali yapanlardan yeni management sim duyurusu gelcek diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 theme hospital <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 diger oyunlari o kadar guzel degildi bence ama podcast yapsalar satin alirim o ekipten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 diğer oyunları güzel değil dediğin, dungeon keeper'larla ilk theme park da bullfrog'un değil miydi? öyleyse linç edicez de pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 en son gog'da 1.5 dolar falandı themehospital themepark falan populouslar da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 pikselcilere ve indie oyun geliştiricilerine para kazandıracağıma aaa'cılara kazandırırım. yıllardır iyice gözüme battı. tarak kürek retro görünümlü basit oyunlar yapıp indie'yiz biz paramız yok ayağına deli para kazanıyorlar. tembelliğin ve kısa yoldan para kazanmanın yeni modası. bugün yürüme animasyonu bile yapmayan geliştiricilerin overwhelming bir oyununa rastladım, oradan geldi bu mesajı yazma isteği. hotline miami'yi en başta sayabilirim mesela. "adamların parası yok yazık :(" kafası çok kötü. çünkü %100'ü parayı cukkalayıp kayboluyorlar. sonraki oyunları son teknoloji bir oyun olmuyor. ya da aynı oyunun grafiklerini değiştirip ikincisini piyasaya sürüyorlar. benim için "indie dev fakirdir acıyalım" mantığı cidden yanlış. asıl çakallar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 bence daha genel bakmak lazım. yani nasıl diyim oyun olmuşsa kendini belli ediyor zaten. istediği kadar pixelart olsun, animasyon ve artstyle iyiyse akıyor. bunlar olmuşsa claymation/siyah beyaz/viçer3 fark etmiyor. arada ben de trigger'lanıyorum da oyunun tipinden ziyade sunumundan trailer'ından falan belli oluyor nasıl BOMBOŞ olduğu, onlara deliriyorum. ha bu boş oyunlara bakılırsa çoğu pikselshit'tir belki, orasını bilemicim. gerçi post'u bi daha okudum da, sende de asıl issue "pixelart yaptık keke <3"den ziyade oyunun dandini olmasıymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Hayır 1980lere özenmeseler de keşke 90lara özenseler, ama yok o zaman iş çıkar. 80lerde olunca ne estetik ne teknik olarak emek gerekmiyor zaten çöp adam yap bırak. Çocukken gelecekte kurtulucaz çöpadamlardan diye düşünürken vardığımız nokta kahrediyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 valla ben karşı değilim ya. rimworld mesela, adamların kolları bacakları yok ama this or nothing'se gelsin yani sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Birileri oynayip bizler icin filtreliyir Benim de sorunum yok, kotu olanlari ben duymadan elenip gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 nuwa said: pikselcilere ve indie oyun geliştiricilerine para kazandıracağıma aaa'cılara kazandırırım. yıllardır iyice gözüme battı. tarak kürek retro görünümlü basit oyunlar yapıp indie'yiz biz paramız yok ayağına deli para kazanıyorlar. tembelliğin ve kısa yoldan para kazanmanın yeni modası. bugün yürüme animasyonu bile yapmayan geliştiricilerin overwhelming bir oyununa rastladım, oradan geldi bu mesajı yazma isteği. hotline miami'yi en başta sayabilirim mesela. "adamların parası yok yazık :(" kafası çok kötü. çünkü %100'ü parayı cukkalayıp kayboluyorlar. sonraki oyunları son teknoloji bir oyun olmuyor. ya da aynı oyunun grafiklerini değiştirip ikincisini piyasaya sürüyorlar. benim için "indie dev fakirdir acıyalım" mantığı cidden yanlış. asıl çakallar bunlar. böyle saçma yorumlar geliyorsa haydi paticiğe kimse mesaj atmasın bundan sonra, herkese yasaklansın. sen paranı tırış oyunlara kaptırdıysan bunun sorumlusu tüm indie camiası değildir, sensin. aaa kazansın yorumuna girmiyorum ellerim titredi edit: 1sn dur zaten almıyorum gözüme batıyor demiş lol. bi de hotline miami'ye laf atmış ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 dandik oyunlar hep vardi. sanki indie piyasasi muhtesem grafik sunan oyunlarin onunu kesmis gibi sacma yorumlar yapmissiniz. AAA olup $60'a satilan ama oyuncuya hic bir tatmin vermeyen oyunlar yerine daha fazla indie coplugunu tercih ederim. en azindan bu bolluk sayesinde secme sansimiz oluyo. herkesin iyi oyun anlayisi farkli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 ea ve ubisoft'un aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önünüze çıkarıp milyar dolar kazanması batmıyor da indie oyun yapan adamın kazandığı üç beş kuruş mu batıyor? (evet, o paraların yanında üç beş kuruş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar