Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
neutrino, 19.08.2024 17:56 tarihinde dedi ki:

Sirf bunlara inat satin almak lazim bu oyunu sgdfh

niye abi, oyunda herkes çinliyse yeterince diverse olmamış oluyor, bikaç tane str8 white male serpiştirselerdi keşkekse

Cokomantis tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
neutrino, 19.08.2024 17:56 tarihinde dedi ki:

Sirf bunlara inat satin almak lazim bu oyunu sgdfh

rsPmSnR.png

Millet vermiş cevabı ilk 24 saat rekoru ile 😄

serkanay tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

Eski 3D teknolojileriyle yapılmış oyunları da destekliyorsa şahane bir şey. Bir dönem 3D Vision felan popülerken o monitörden ve gözlükten alamamıştım. İçimde kalmıştı o oyunları oynayamadım diye.

Mesaj tarihi:

valla 3ds'i hiç özlemiyorum, düzgün görünürken bile doğru açıda tutmak lazımdı devamlı. eye-tracking ile hallettikleri iddiası varsa denenebilir ama onun gibi çözünürlüğü yarıya çekmesi gerekirse gene değen birşey olmaz. nasıl yaptıklarını anlatan testler çıkınca incelenir.

Mesaj tarihi:
razzRaziel, 22.08.2024 23:04 tarihinde dedi ki:

oyun dünyasının ilk AAAA oyunu steam'e gelmiş. %60'lık indirime rağmen oynayan yok. ne gaz yapmışlardı duyuru videosunda.

okCHIMt.jpeg

millet hırs almak uğruna negatif yorum basmak için oyunu satın alır, ubi son bi vurgun yapar: profit.

Mesaj tarihi:
Norak, 23.08.2024 19:56 tarihinde dedi ki:

Industry Giant 4 buldum gamescom oyunlarina bakarken..

https://store.steampowered.com/app/1129570/Industry_Giant_40/

2 hala bende yüklü daha geçen hafta oynadım. 20 senedir bunun yerini dolduracak oyun gelmedi hala adam akıllı. ben de görünce eklemiştim wishliste umarım patlak çıkmaz. aslında devam oyunu gibi değil sanırım, biraz ruhani devam. 4 olmasının sebebi de 4. endustri devrimini işlemesindenmiş, zaten 3. oyun yok seride.

https://en.wikipedia.org/wiki/Fourth_Industrial_Revolution

bunun dışında bir de transport fever 3 var o da kesin geliştiriliyor duyurulursa takibe almak lazım.

• Yeni Oluştur...