Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

sims 4 içinde sims 4 ve explerini de satsalar tam olur, oyun içi 2 haftalık maaşı yatırırız.

sims 5 hala neden gelmiyor onu da anlamadım, bu kadar sürede eskiden 3 yeni sims çıkmıştı.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Yalnız dün akşam 3582,66 TL'ydi bu, biliyorum çünkü dalga geçmek için arkadaşlara yollamıştım. Adamlar ya kaşla göz arası kur farkı ekletmişler, ya da 55 liralık bi DLC daha sıkıştırmışlar içine.

ea oyunlarinda Steam'den ana oyunu alinca originde sahip oldugunuz dlcler geliyor demisler bazisinda:

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
On 19.06.2020 at 17:15, Norak dedi ki:

ea oyunlarinda Steam'den ana oyunu alinca originde sahip oldugunuz dlcler geliyor demisler bazisinda:

olm zaten sahibi olduğunuz oyunları bide steamden mi alıyorsunuz? anlamadım onu ben.

Mesaj tarihi:

EA nın sistemi bir acaip origins i bedava vermişti bir ara mesela, ona basınca ayrı bir oyun olarak hesaba bir daha ekliyor. Bende 3 tane mass effect mi ne görünüyor. Steam de verdikleri oyunların keylerini origins e de eklemiştim zamanında. Benim versiyonum steam DA2 de (retired) görünüyor ? . Bayağı karman çorman oldu.

Mesaj tarihi:

DA 10 sene önce falan almıştım gitmeden önce, DA2 belki olur, ME3 eksik hala oynamadım, onu alabilirim ama çok sağlam indirim görmesi lazım, şu anki fiyatlarla pek mümkün değil gibi.

Blackout drunk dediğini ilaç falan kullanarak yapıyor heralde? Yoksa iş etkinliğinde doğal şekilde blackout olacak kadar içecek şuursuzlukta bir sektör mü adamlarınki? Öyle ilaç falan kullanıyorsa harrasmenttan falan çok daha ciddi organize seri tecavüze falan giriyor bu.

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...