Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 (düzenlendi) sims 4 içinde sims 4 ve explerini de satsalar tam olur, oyun içi 2 haftalık maaşı yatırırız. sims 5 hala neden gelmiyor onu da anlamadım, bu kadar sürede eskiden 3 yeni sims çıkmıştı. Haziran 18, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 indirimsiz dlc ve oyunlar baya pahali beya, 150 tlye skin satiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Sims 4 son sims demişlerdi yıllar önce, belli olmaz tabi bu işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 epic store a banner lord gelmiş %20 indirimle, 60TL kupon duruyorsa 120'den 60 TL ye düşüyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 ea eventi var, artik dragoneyc mi olur, muzz effect mi cikar, bisiler gosterirler herhal yeni: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 underground 2 veya underground 2 remake gelsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 haha steam e sims 4 ü eklemişler , 35 DLC si var toplamı sadece 3.637,66 TL tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 EA'yı biliyorsam The Sims'i EA Access'e açar, satın alanlar da aldıklarıyla kalır refund süresi dolduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Valla ucuz EA access çıkarırsa yıllık mıllık alabilirim, yok gider 500-600 yapıştırırsa kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Yalnız dün akşam 3582,66 TL'ydi bu, biliyorum çünkü dalga geçmek için arkadaşlara yollamıştım. Adamlar ya kaşla göz arası kur farkı ekletmişler, ya da 55 liralık bi DLC daha sıkıştırmışlar içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 o 3500-3600 ayrıca indirimli fiyat değil mi? indirimler bitince 4000 üstüne çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 %20-30 indirimli evet, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 vay be. mirror's edge mass effect falan üç beş liraya aldığımız oyunlardı EA farkını belli etmiş gelir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 (düzenlendi) ea oyunlarinda Steam'den ana oyunu alinca originde sahip oldugunuz dlcler geliyor demisler bazisinda: Haziran 19, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 hmm https://gamasutra.com/view/news/365244/Dying_Light_2_writer_Chris_Avellone_accused_of_sexual_assault_and_harassment.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Postalamislar da her yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 On 19.06.2020 at 17:15, Norak dedi ki: ea oyunlarinda Steam'den ana oyunu alinca originde sahip oldugunuz dlcler geliyor demisler bazisinda: olm zaten sahibi olduğunuz oyunları bide steamden mi alıyorsunuz? anlamadım onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 EA nın sistemi bir acaip origins i bedava vermişti bir ara mesela, ona basınca ayrı bir oyun olarak hesaba bir daha ekliyor. Bende 3 tane mass effect mi ne görünüyor. Steam de verdikleri oyunların keylerini origins e de eklemiştim zamanında. Benim versiyonum steam DA2 de (retired) görünüyor . Bayağı karman çorman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 ben wishliste ekledimde almadim bisi, %75 bundle falan gelirse anca alirim tekrar DA, ME falan seri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 DA 10 sene önce falan almıştım gitmeden önce, DA2 belki olur, ME3 eksik hala oynamadım, onu alabilirim ama çok sağlam indirim görmesi lazım, şu anki fiyatlarla pek mümkün değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 8 saat önce, Norak dedi ki: hmm https://gamasutra.com/view/news/365244/Dying_Light_2_writer_Chris_Avellone_accused_of_sexual_assault_and_harassment.php geçmiş olsun, bitti adamın kariyeri. gerçekse de kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Zaten eski kalitesi yoktu, Planescape zamanı gibi öyküler çıkmıyordu artık adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 oo bilmiyordum weather factory'e de suclamalarin oldugunu. ozel oyunlar yapan guzide bir firma. gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 dedim anlat ama detaya girmedi. angry joe ağzına ağzına vurmuş iftira atanların, chris anca özür diliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 (düzenlendi) Blackout drunk dediğini ilaç falan kullanarak yapıyor heralde? Yoksa iş etkinliğinde doğal şekilde blackout olacak kadar içecek şuursuzlukta bir sektör mü adamlarınki? Öyle ilaç falan kullanıyorsa harrasmenttan falan çok daha ciddi organize seri tecavüze falan giriyor bu. Haziran 24, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar