Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 ben çok sonra aldım oynadım. hiç bi sorun yoktu heralde düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 (düzenlendi) di mi komunikasyon sadece steam üzerinden yapılıyor. valla steam öncesi review, refund yağı kuyrukları başlardı, paper magazinlere kalırdık. allah geniş adam'ı başımızdan eksik. Eylül 22, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 üzerlerine negatif review ve refund çuvalları düşmeseydi aynı etki olur muydu sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 (düzenlendi) satıştan çektiler diyorum bak. bi bu var, bi de no man's shitty sky'da refund süresini kaldırmışlardı. bu ikisi epik'te exclusive olsaydı aynı tepkinin/sonucun olağına inanıyor musun cidden? Eylül 22, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 xenus postların tiktok videosu etkisi yapıyor artık abi tamam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 @Cokomantis ulan adamlar cebinden dünyaları veriyor. merak etme öyle bi fiyasko oluşursa onu da öderler. @Black-ice adam ismimi yazıp bana taunt atıyor? rahatsız oluyorsan blockla geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 epic cebinden dünyaları veriyor derken, ne veriyor çok takip edemiyorum lütfen bilen biri aydınlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 kucak dolusu sevgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 oysa bile, gaben'nin kucağı daha büyük onun verdiği ile kıyaslanamaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 24 dakika önce, knox dedi ki: epic cebinden dünyaları veriyor derken, ne veriyor çok takip edemiyorum lütfen bilen biri aydınlatsın. duzenli olarak indie oyunlar hediye ediyorlar. guzel de oyunlar. fakat bit yenigi var: fiyat, firsat, imkan veya platform yaristirmak yerine exclusivity anlasmalariyla baska yerlerden satin almamizi engelliyorlar. hediyenin maksatlarindan biri de bunu goz ardi etmemizi ummak. bir baska degisle komur ve makarna veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 valla makarna dağıtılırken dediğim aynı şeyi diyorum epic aşkıyla dolmak gerekmiyor ben free oynumu alıyorum paramı steamde harcıyorum tercih meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 (düzenlendi) steam fiçurları olmadan oyun oynayamıyorum yav o kartlar düşmeli, aşivamentler gelmezse boşluk hissediyorum boşuna oynuyoruz epic reviewsız, forumsuz kör topal bıraktı bizi. tam bir faşist distopyası ://///////// @knox bedava humblebundle monthly, ps plus tier oyun dağıtıyorlar her ay. KS'da PC VERSION diye duyurdukları oyunları exclusive anlaştıkları için steamciler ağlamasın diye tamam lan ben karşılıyorum refundları diyip devi koruyorum çektiler. megasale yaptı yine bütün discount'u cebinden verdi adamlar, dev'e zararı yansıtmadı zaten 200k satış garantisi veriyorsa atıyorum adam full price ödüyor gidip sana discountla 15$ off satıyor. sonuç 30 liraya control, vampire pre-order alıyorsun end user olarak. Eylül 23, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Kusura bakmayın da, konu dışarıdan bakınca tam bir AKP/CHP veya Fenerbahçe/Galatasaray kavgası. Şu haliyle iki tarafın da fikrini değiştirme olanağı yok; anlamsız espriler, bok atmayla ile sidik yarıştırıyorsunuz. Salın şu gündemi bir ya, EGS başlıkları yetmezmiş gibi buna da dadandınız. Düzgün birkaç şey okuyorduk o da piç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 +1. Gangren gangren olmus konuya mudahale etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 18 saat önce, Black-ice dedi ki: xenus postların tiktok videosu etkisi yapıyor artık abi tamam ya. asuhasudhaushau AGBARTİLİ JENUZS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 @goldbären tabi lan manyak mısın dyna'ya rte, modlara akpli bakan muamelesi ceken adam martaval okumasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 3 saat önce, Gangren dedi ki: Kusura bakmayın da, konu dışarıdan bakınca tam bir AKP/CHP veya Fenerbahçe/Galatasaray kavgası. Şu haliyle iki tarafın da fikrini değiştirme olanağı yok; anlamsız espriler, bok atmayla ile sidik yarıştırıyorsunuz. Salın şu gündemi bir ya, EGS başlıkları yetmezmiş gibi buna da dadandınız. Düzgün birkaç şey okuyorduk o da piç oldu. Forumda konusulan 3-5 tane konu kaldi zaten neden bitirmeye calisiyorsun acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 konusu bura değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 bazi mesajlar spesifikligi nedeniyle obur thread'e daha uygun olabilir fakat donen muhabbete off-topic muamelesi yapilmasini anlayamadim. store muhabbetleri organik olarak bagli pc gaming'e. alim aliskanliklari, anlasmalar, erisebilirlik pc gaming'in gundemini belirleyip gelecegini kestiriyor. tam bir "gormek istemiyorum, o sebeple" mesaji olmus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 kendine özel bir konusu varken neden genel konuyu doldursun? 2 satır altındaki konuya tıklayamıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 egs exclusivity meselesini başlığında tutalım mümkün olduğunca çünkü derail edecek kadar uzun ve kapsamlı o konu. off topic değil burada ama ona rağmen kendi başlığında olması mesaj hacmi nedeniyle en makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Red Dead Redemption 2 rating suggests PC announcement soon http://www.classification.gov.au/Pages/View.aspx?sid=vGQ70rW8wnzHYwo97qNYtg%3d%3d&ncdctx=iM3%2BKRW83mTmJwnfbiIBud3WbM4I25BJyLXd%2fwUtd8vOSCI0%2B5G4BsU%2B%2fURGWv3jXk4vUk9iXUBKgThhnUg3pQ%3d%3d https://www.eurogamer.net/articles/2019-09-24-new-red-dead-redemption-2-rating-suggests-pc-announcement-isnt-far-away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Veteran developers of Elder Scrolls have founded a new studio and are working on a new RPG, according to PC Gamer. Calling themselves OnceLost Games, the studio includes Julian LeFay, also known as “The Father of The Elder Scrolls.” OnceLost Games is comprised of three other original designers of Elder Scrolls Arena. Elder Scrolls Arena is actually available to play free, so check it out if your interested. Regarding the new RPG, we know very little about it at the moment. However, their site states, “We're hard at work on our debut role-playing game title, which will be a massive open-world fantasy adventure, and will boast revolutionary technology and game design by some of the most celebrated veterans of computer gaming, who have created multiple Game of the Year-winning titles. We'll have an exciting announcement by the end of the year, so to stay tuned, please sign up below be notified about our game announcement as soon as it's ready!” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 iyi bari, bethesda yeterince hızlı çıkarmıyor zaten yeni oyun. umarım başarılı bir oyun yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Çıkarmasın sağlığa zararlı. Fallout 76 kaskları geri çağrılmış, zehirliymis LoL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar