Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu özellikler daha önce yok muydu ki. cryengine geriden geliyor ya, unity ve unreal rtx'i ilk çıktığında entegre edip yollarına devam ederken, cryengine bunları gösterip rtx roadmap'te diyor.

ek olarak 2:17'den sonrası yeni bi crysis için teaser sanırım.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bende 19" crt monitor vardi, kendileri 26kg civari bisiydi. Bir de bununla lan party ye gidiyorduk, artik nasil bir kafa varsa ? 2000 yilinda 550$ ye almistik, annem bir kac sene once 3 tl ye hurdaciya vermis.

Tamamen luzumsuz kendileri. Manyetik disklerinde yok olmasini temenni ediyorum.

Gallant tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Benim 14" CRT bile eşek ölüsüydü. Bi de anne baba bilgisayara giden parayı çöp olarak değerlendirdiği için baya CRT'ler tedavülden kalktıktan sonra dshi kullanmayı sürdürmüştüm. Sonunda dendiği gibi sararınca yenilemiştim. Bi de o monitörüher sene ev yurt arasında taşırdım şehirler arası.

aha geldi update,

Libraryde ikon boyutu icin settings > library

sadece kurulu oyunlarin gozukmesi icin Home > Filtered List > group by collection'i kaldiriyoruz.

Norak tarafından düzenlendi

vaay çok esaslı olmuş

unknown.png?width=1202&height=677

listeleme, sıralama seçenekleri filan çok iyi ama bazı oyunların dikey posterleri yok, umarım toparlayabilirler bütün oyunlara posterleri çünkü iyi görünmüyor.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

sol üstte your collections'ı seçince sağ taraf değişiyor. onu da dynamic collections yapabiliyormuşuz yazıyor ama henüz bulamadım. karıştırmak lazım.

Mesaj tarihi:
28 dakika önce, goldbären dedi ki:

epiççiler sessiz...

steam bir amerikan projesidir. epik ise 2019 developer ihtilali sonucunda ortaya çıkmış bi halk store'udur. Made in PRC yani people's republic of computer'dan gelmektedir.

• Yeni Oluştur...