Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 FOKKIN console peasants! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Alıntı PC has embraced controller support in recent years oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Teknoloji bakanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 o video taa seçim öncesi youtube'da reklam olarak dönüyordu ergen oyları toplamak için. kendi kendini baltalamak böyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 (düzenlendi) 5 saat önce, -Deno- dedi ki: Zamanında ben de bok atıyordum controller ile FPS-TPS oynamaya ama PS 3 ve PS 4'de tüm bu tarz oyunları en zorda oynayıp delire delire alıştım. Gerek var mıydı? Benim için evet çünkü ultra hard'larda aim assist falan kurtarmıyor, direkt kafaya çalışmak zorundasın. Casual oynuyorsan hiç gereği yok, aç assist'i geç. sadece aim assist'le bitmiyor bu fakirlik, oyunun mekaniğini de ona göre değiştiriyorlar. oyuncular hızlı dönemedikleri için tüm olayların hep önlerinde olması mesela en basit baltalardan biri. sonra biz de pc'de aynı oyunu oynuyoruz. yani öğrenme engelliler için müfredat hazırlayıp sonra da tüm öğrencileri aynı sınıfta okutmak gibi bişi. Mayıs 29, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 3 saat önce, arcane dedi ki: oldu. Bizim için demiyodur onu, bilgisayardan PES FIFA oynayan tayfa için diyodur. Klavyeye oynayacaklarına YuMaTu controller bağlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 yumatu da yunus mahmut tuncer'miş dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 1 saat önce, Rewendor dedi ki: Bizim için demiyodur onu, bilgisayardan PES FIFA oynayan tayfa için diyodur. Klavyeye oynayacaklarına YuMaTu controller bağlıyorlar. dediginden bir halt anlamadim. windows'da controller support cok uzun suredir var. alintilanan koylu son senelerde geldi diye sallamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Arkadasin makinesine daha yeni iki xbox kol aldim. Alismasi zor biraz ama win10 supportu mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 1 saat önce, arcane dedi ki: dediginden bir halt anlamadim. windows'da controller support cok uzun suredir var. alintilanan koylu son senelerde geldi diye sallamis. "embrace" diyor, ben orada yeni gelmiş olması değil yeni kabullenilmiş, yeni kanıksanmış olması olarak algıladım. Yani çok uzun süredir controller support olsa da kimse yüzüne bakmıyordu, son yıllarda kabullenilip kullanılmaya başlandı diye. Bu da işte fifacı pesçi tayfanın konsola ekstra para vermemek için pcde almasıyla başlıyor diye varsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 yuzune bakilmis, hakkinda soyle hissedilmis, gunluge soyle not dusulmus gibi seyler yok. controller destegi olmasi var. olmamasi var. controller destegi cok uzun suredir var. xinput ile standartlastirilmasi da cok uzun suredir var. misal en son 2002'de fifa'yi klavyeden oynadim. gamepad ile PC'de ilk ne zaman oynadim hatirlamiyorum ama o da epey oldu. steam kendi controller'ini alternatif olarak sunali 4 sene olmus. populerligi/gerekliligi havada kaldi ama teknoloji olarak controller konusundaki son X senedeki en buyuk kipirdanma oldugu soylenilebilir. build quality ve ergonomik olarak adi olmasina ragmen teknoloji ve ayar konusunda feyz alinmasi gerekilen bir urun. bir magduriyet varsa hangi oyunlarda oldugunun listelenebilmesi lazim. "recently" dedikten sonra benim aklima sadece yarim yamalak portlandigi icin controller'da sorun yasan oyunlar geliyor. GTA senelerdir YUMATU controller support ile gelirken Kara'nin soyledikleri hakikatten cok kendi hissiyati oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Microsoft is bringing more games to Steam, says "We believe you should have choice in where you buy your PC games" Today's announcement names Age of Empires 1-3 Definitive Editions and Gears 5 as the first games coming to Steam. Halo Master Chief Collection will be rolling out on Steam this year. https://store.steampowered.com/app/976730/Halo_The_Master_Chief_Collection/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 ms steam'e yanlıyor bi süredir zaten. şişman ms'e steam'i satarsa ortalık şenlenicek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 9 saat önce, arcane dedi ki: yuzune bakilmis, hakkinda soyle hissedilmis, gunluge soyle not dusulmus gibi seyler yok. controller destegi olmasi var. olmamasi var. Hayır. Yanlış biliyorsun. Kullandığı fiil "embrace". "Embrace" kelime anlamı o özelliğin gelmiş olmasını değil kabullenilmiş, benimsenmiş, kanıksanmış olmasını kapsıyor. Zaman zaman biraz daha "romantik" yazarak yeni edinilmiş bir şeye embrace diyorlar, oradan yeni bir şeyi elde eder etmez benimsemek bağrına basmak gibi ekstra bir adım oluyor. Burada belli ki o anlamda kullanmamış, gerçek anlamıyla kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 embrace'e takilip cumlenin devamini okumadigin icin anlamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 arcane'in alıntıladığı kadarını okudum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 https://theweek.com/articles/844962/how-capitalism-killed-best-video-game-studios "Maybe it's time for Newell and company to remember why they got in the business in the first place." şişman adam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Tam tersine Valve halen birinci amacı para olmayan nadir oyun yapımcılarından. Başkası olsa şu an Half-life 5 çıkmıştı. Kaç tane proje söylentisi geldi, gerçekten de Half-life 3 için bazı denemeler yapılmış içeride ama tatmin edici bir şey çıkmadığı için devam edilmedi. Adam kapitalizmin neferi olarak Epic çıktı, inşallah karı düşer Steam'in de Half-life 3 çıkar diye yazı yazmış. Sanatsal yaratının bir formülü yok, ama karı düşen bir şirketin devam oyunu çıkarmasının sanatsal yaratıyla alakası olmadığını söyleyebilirim. Steam'in hissedar şirketi değil de Gabe Newell'ın keyfine bağlı olması en büyük avantajı bana göre. Half-life 3'ün çıkmasından daha önemlisi şanına yaraşır şekilde çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 djgfbnf aynen https://theweek.com/articles/934537/how-valve-succumbed-to-greed-and-decided-to-make-half-life-3 link'ini görür gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 "birinci amacı para olmayan" dsdf peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 bu game pass dalgası da garip bişi olacak. konsolcuya kızarken origin, windows, hambıl yok discord nitro her yerde üyelik çıktı. google stadia stream gaming en büyük tehlike gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 (düzenlendi) bırak şindi epic game pass/streaming çıkarsa woo çok iyi dersin Haziran 6, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 (düzenlendi) https://kotaku.com/sources-blizzard-cancels-starcraft-first-person-shoote-1835285125 bi de şu https://venturebeat.com/2019/06/04/bluestacks-inside-turns-mobile-games-into-native-pc-games-on-steam/ Haziran 7, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 devamlı iptal ediyorlar xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar