Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Prison architect ve rimworld bayağı güzel oyunlar , üzerlerine bir şeyler ekleyebileceklerse ne ala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Return of the Obra Dinn Outstanding Achievement in Story Adventure Game of the Year Outstanding Achievement for an Independent Game Outstanding Achievement in Game Design Outstanding Achievement in Game Direction Return of the Obra Dinn claims six DICE Award nominations Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Ben original score'a da aday yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 elemana simdiden lifetime achievement award verip gececeksin. ugrasilmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 epic store "yillik 2 refund" sistemini degistirmis, steamle ayni yapmislar ozetle: https://epicgames.com/site/en-US/store-refund-policy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 mantıklı hareket olmuş, hayvani store hariç steam'in en büyük avantajı refund sistemi. hele ki ign'dir gamespot'tur metacritic'tir, review'ların bi anlamı kalmadığı zamanda. hades'e 70 lira atmıştım, 32'ye inmiş. 8-10 saat oynamışımdır. refund'ı bi deniyim, ne diyecekler bakalım. (ben olsam vermem :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 8-10 saate alamıyosun galiba maximum 2 saat gameplay limiti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Anelor said: 8-10 saate alamıyosun galiba maximum 2 saat gameplay limiti var. 6 saate refund aldim ben. Pubg de 30dk ya alamadim. (2 ayi gecmisti alali) Kural disi iade bazen yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 2 hafta galiba max. bana 100dk gameplaye iade yapmadılar alalı çok olmuş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 "XBOX Kullanıcıları PS4 ve PC Oyuncularından Daha İyi!" http://www.oyunfest.com/lgye-gore-xbox-kullanicilari-ps4-ve-pc-oyuncularindan-daha-iyi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 metro exodus bugun gidiyor steamden, onceden yada simdi alanlar sorunsuz oynayabilecek. epic store exclusive oluyor 1 seneligine. https://store.steampowered.com/app/412020/Metro_Exodus/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 ulan şunu alacaktık 120 liraya mı ne ilk koyduklarında, 1 hafta sonra zamlandı, şimdi de store'dan gidecekmiş. neyse artık ARRRRRRRRRRRRRR versiyonuna döneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 15 Aug, 2018 Metro Exodus - Gold Edition Purchase Wallet 123,00 TL almışım şu an 439,00 TL yuhasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 ben bir de gift olarak yüzde 20 indirimli almıştım voidu mu durmaplay'den mi ne, 98 TL vermişim resmen gold edition'a. bedeva. yalnız steam'in triple a oyunlardaki saltanatı bildiğin bitti. büyük firmaların çoğu oyunu koymuyor bile. koysa bile resident evil örneği gibi fiyatı istediği gibi artırıyor, yerel fiyatlandırma bitti resmen. sadece indie'lerde yerel fiyatlandırma devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 al işte, epic store'da da 309 tl, farkı yok. :D halbuki us fiyatı orada 50 dolara düşmüş. olan yine bize oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 epic store'a baktimda bi, bu journey konsol oyunu degil miydi? konsol oyunlarini da port edip koymaya baslarlarsa o zaman ilginc olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 fortnite parasi yedigi icin onu acik. oyle degil boyle para basilir diyip microsoft epic'i alirsa o zaman ilginc olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 asıl valve bu zamana kadar yediği paralarla ne yapıyor onu merak ediyorum. biraz daha rahatı kaçtığında bakalım sonunda işimize yarar hamleler görecek miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 89TL'ye almışım exodus'u :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 arcane said: fortnite parasi yedigi icin onu acik. oyle degil boyle para basilir diyip microsoft epic'i alirsa o zaman ilginc olur :P Epic games in en buyuk hissedari Tencent Games, yuzde 40 ile. Ayrica Fortnite in çin deki dsgitimcisi da tencent. Ayni tencent pubg nin guney koreli yapimcisi bluehole un da yuzde 11.5 hissedari, ikinci buyuk hissedar. Tencent ayni zamanda puubg mobile in yapimcisi ve isketmecisi. Microsofttan once cinliler mali goturdu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 tencent'in heryerde bir yuzdesi var; blizzort, tesla vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 razzRaziel said: asıl valve bu zamana kadar yediği paralarla ne yapıyor onu merak ediyorum. biraz daha rahatı kaçtığında bakalım sonunda işimize yarar hamleler görecek miyiz. düşünsene rakibin yok( tu) ve tek başına sadece oyun satışına aracılık ederek dünya para kazanıyordun. Şimdi neden durduk yere kendi kendine kaşınarak milyon $$ dökerek AAA oyun yapıp satış endişesine düşesin ki. Böyle devam ederiz işte dediler.. O yüzden bu Epic Game Store falan alternatifler iyi oldu biraz. Kendi oyunlarını o storeye koyduğun zaman, oyunda iyi ise eğer her şekilde o clienti yüklettiriyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 gaben parayi araba yarisinda yiyordu en son, hala yiyor olabilir asil epic store cyberpunk'u falan calsinlarda o zaman yerinden bir ziplar gabos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Her şekilde satılacağını bilen oyunlar (cyberpunk güzel örnek) hangi storeye çıkardığının hiç bir önemi yok. Osman store olsun, cyberpunk çıkınca hepimiz osman store yükleriz. E firma da steam benden %10 kesiyor, epic %4 kesiyor. %6 kar daha fazla dediği anda kim daha fazla veriyorsa ona çıkarır oyununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Aynen, cyberpunk nereye cikarsa indiririm. Ama bu exodus mudur nedir onun için ayri client indiremem maalesef. Meraklisi alir indirir bunun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar