Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 İnanmadığınız dinin bayram tatiline niye çıkıyonuz. Protesto edip çalışsanıza lan. İstanbul'da insan kalmamış şehir bomboş. Hadi bunu da açıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 başımızdakiler gidiyo usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bunların hepsi tatlı su ateisti. işlerine gelene göre davranıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 seçenek sundular da biz mi reddettik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 nereye bomboş ya 1 saat trafik var maslakta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 11'inde gidiyorum ben, bayramdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 oha bayramda mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 lucy fır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 çok da fifimdeydi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Ben hristiyanım sizin bayramda yatıyorum hahahaha ama paskalyada çalıştırıyosunuz hacı -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 boş ver, sen kazana düşmüşsün bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 paganlık doğru yol ya, 100 gün fln tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 sen yanlış anlamışsın. herkes memlekete giden müslümanların peşinden atayizlik yapmaya gitti. ben mesela evde annemi dolduruyorum bayram ne gereksiz, gitmeyelim kimseye, gelene açmayalım kapıyı,tüm tatlıyı biz yiyelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Masakari said: İnanmadığınız dinin bayram tatiline niye çıkıyonuz. Protesto edip çalışsanıza lan. İstanbul'da insan kalmamış şehir bomboş. Hadi bunu da açıklayın. ataiz olduğumuz için bayramın dini geleneklerini yapıp bayram namazıydı ikramdı ziyaretlerdi yapmak yerine sağa sola tatile gidiyoruz işte. Daha napalım? (Mesajı ciddiye almayın, ateist olduğuma veya olmadığıma dair bir bilgi vermiyorum, tamamen role bürünerek yazılmış bir mesajdır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 biz zaten seni kafir sevdir rew! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hedef gösterilmekten m korktun rew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Masakari said: İnanmadığınız dinin bayram tatiline niye çıkıyonuz. Protesto edip çalışsanıza lan. İstanbul'da insan kalmamış şehir bomboş. Hadi bunu da açıklayın.lan atayizler atayizler baymadi mi ya sanane birader hem keyfiyle ortak misin atayizlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Fin said: nereye bomboş ya 1 saat trafik var maslakta sdf haha maslaktakı trafık gece 02:00 de bıtıyor dostum konuyu cok carptırmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Norak said: oha bayramda mıyız? iste hakiki ateyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Norak allahsizligi yayma derneginin bilisim sorumlusudur itiraf edeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 noel'de çalışıyoruz arkadaş bu bayram ancak telafi ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 AALAHU AKBAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar