benjani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5IHWDu5gwbo asdsafa nerde yetişiyor bu veletler. video küfür içermektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 This content is currently unavailable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5IHWDu5gwbo Ş mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 en az 4 litre kan çıkaar lan çocuktan http://www.youtube.com/watch?v=4mZzq0nGHZc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 dostum ilkokullu demişin ama bu koca herif. ayrıca sikerim sokarım dediğinde ağzına bam diye koyacak anası babası yoksa normal bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ahahahsd cok iyiymis lan velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 tam agzina vurmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 BENİ HASTANEDE KONUŞTURMAYIN ahah vatdafak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Biri uçan tekma atar diye bekledim ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Red said: dostum ilkokullu demişin ama bu koca herif. ayrıca sikerim sokarım dediğinde ağzına bam diye koyacak anası babası yoksa normal bunlar. babasının kopyası işte anası babası var tabi baba ağzı çocuk korkaklığı next generation polat alemdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 kesin abisi babası falan böyle işte. oradan görmüş tipini sevdiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 O kadar kotu ki gulemedim. Daha 'sikerim'in s'sindeyken gelisine dogru cakardim yakinimda olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 "gan benim, damar benim! gan benim, damar benim" tipik angaralıııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Eskiden ayni böyle bi cocuk vardi, bizden 3-4 yas kücük diye aramiza almazdik. O da özenirdi abilerle ablalarla takilicam diye. O da böyle sisko kisa bi cocuktu. Allahim o agzindan ne küfürler cikardi. Kipkirmizi olurdu küfür edicem bagiricam derken. Bütün yazligi ayaga kaldirirdi. Kaderlerinde dolmus söförü olmak var bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yazık ya bir 5 sene sonrasını hayal edemiyorum bu veledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Çocuğun ilk küfürü anne babaya resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 OO minik recep ivedikler yetişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Red said: dostum ilkokullu demişin ama bu koca herif. ayrıca sikerim sokarım dediğinde ağzına bam diye koyacak anası babası yoksa normal bunlar. abi öyle deme, bu cocuk böyleyse babasi kim bilir nasıldır bir hayal etsene ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ahahahah cins bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Lucina said: "gan benim, damar benim! gan benim, damar benim" tipik angaralıııı http://www.youtube.com/watch?v=UPr9owbYZkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 o bermuda şort + sandaletler = tipik karadenizli uşak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Red said: dostum ilkokullu demişin ama bu koca herif. ayrıca sikerim sokarım dediğinde ağzına bam diye koyacak anası babası yoksa normal bunlar. etrafta türbanlı veliler, çocukta muska, küfredince cıkcıkcık çok ayıp adı da öbür tarafa gittiğinde güzel isimle çağrılsın diye kesin abdullah, zübeyir, abdülkadir falandır. avmlerde otobüslerde falan da görüyosun, bizi sikmesin de kimi sikerse siksin diye ortaya bırakılan yeni nesil akp çocukları sdfs ohh rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 olm bunu da akp'ye bağladınız ha. bildiğin gecekondu veledi işte. ankaragücü tribününde falan sittin tane var bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Admin video ya +18 koysun yeni izledim videoyu tam ağzına vurmalık diyeceğim ama bu nerden anlasın becermeyi falan. Artık kim öğretti ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar