Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
superman yokeder batmani.İnce bir heyecan olsun film yapalım diye saçma sapan bi challenge e sokucaklar ikisini tabiiki.Yoksa batman donunu bağlayamadan superman vücudundaki her kemiği tek tek milim milim kırar.
Mesaj tarihi:
köylü clark ya

bişey diycem bu salaklar neden karakterleri sıfırdan inceliyor filmde.
baştan batman kimdir, neden batman olmuştur, geçmişi nedir diye olaya girerlerse bu filmde batman vs superman e 10 dk falan kalır.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

köylü clark ya

bişey diycem bu salaklar neden karakterleri sıfırdan inceliyor filmde.
baştan batman kimdir, neden batman olmuştur, geçmişi nedir diye olaya girerlerse bu filmde batman vs superman e 10 dk falan kalır.

Önceki 3 lemenin devamı bu. Hatta başta Christian Bale 'e vereceklerdi rolü ama kendisi artık Batman olmak istemediğini söyledi. Batman emekli işte yıllar sonra tekrar geliyor. Fragmandaki ailesinin öldüğü sahneden yola çıkarak baştan sarma diyorsan flashback o.
Mesaj tarihi:
Dünya üzerinde batman'in ailesinin öldüğünü bilmeyen kaldıysa gideyim ben tek tek anlatayım onlara, artık filmlere falan koymayalım şunları ya. Bir bu, bir spiderman'in amcasının ölümü. Yeterin ulan.

Trailer fena değil gerçi. İzlemek lazım.
Mesaj tarihi:
Trailer'a göre ölmüşler galiba. Bruce bir tane zırha bakıyor. O arada iyi adam kalmadı falan gibi bir muhabbet geçiyor. Zırhın üzerinde klasik joker yazısı var. HAHAHA NASI KODUM AMA gibi. Joker Robin'i falan kesmiş büyük ihtimalle. Gordon falan da yok galiba. Batman kendi spotunu kendi açıyor besleme gibi. Herhalde bütün ortakları öldü. Bu da emekli oldu. Şimdi superman önceki filmde bütün şehri yok ettiği için emeklilikten çıkıyor galiba.
Mesaj tarihi:
zack snyder gene iyi çekmiş belli de eisenberg ile gödot facia kötü. gene hackman ve kevin spacey'den sonra çok zayıf kalmış lex luthor'a, yakışmamış hiç.

jeremy irons'ı robert downey sandım ya.
  • Yeni Oluştur...