DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 http://gundem.milliyet.com.tr/igrencligin-sonu-yok-/gundem/detay/1738964/default.htm said: Adana’da eşinin kardeşi ile birlikte olup, sesleri cep telefonuyla eltisine dinleten kadın, eltisinin kardeşi tarafından ayağından vuruldu. Olayı gerçekleştiren zanlılar ve azmettirenler, adliyeye sevk edildi. segs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bursa durgun bu aralar ya transfer lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Matematiğe yeni paradoks bulmuşlar farkında olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 samsun bu haberlerde bir adım önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ya şöyle haberleri bi diagramla versinler, kim kime kaydı, kim kimi vurdu anlamak kolaylaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yani kadın gidiyor kocasının kardeşiyle segs yapıyor. sonra sesleri kocasının kız kardeşi eltiye dinletiyor. sonra elti bunu kardeşine yetiştiriyor. 2 ihtimal var. a) ya o eltinin laf yetiştirdiği kocası karısını vuruyor. b) ya da segs yaptığı diğer kardeş vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 İmam bu sonucu bulmak için ne yiğitler harcandı bi bilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Kaspar said: ya şöyle haberleri bi diagramla versinler, kim kime kaydı, kim kimi vurdu anlamak kolaylaşsın. Ya 40 yaşına geldim hala kim kimdir bilmiyorum 5 dakika baktım anlamadım hanımı çağırdım o anlattı olayı :D Bayanlar genetik olarak yatkınlar akrabalık ilişkilerini anlamaya. Ki bence haberi yazan bayan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Cem yılmazın benzetmesi aklıma geldi Erkekler analog kadınlar dijital :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Kaspar said: ya şöyle haberleri bi diagramla versinler, kim kime kaydı, kim kimi vurdu anlamak kolaylaşsın. ekşiden http://tinypic.com/view.php?pic=2upq0q0&s=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 besken diil besgen bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 eee onunda kafası karıştı. Bu topağa girenin beyin devreleri 3 vakte kadar yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ::o nası bi ilişki abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 /summon gwindon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 öff yoruldum okurken. böyle aileye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi bu ne haber metnini E parantezine alsalarmış keşke başlığı okuyunca sorun yok, metni okuyunca bildiğin mindfuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 AtlaraFisildayan said: Kaspar said: ya şöyle haberleri bi diagramla versinler, kim kime kaydı, kim kimi vurdu anlamak kolaylaşsın. ekşiden http://tinypic.com/view.php?pic=2upq0q0&s=5 Ellerine sağlık kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 imamizer said: yani kadın gidiyor kocasının kardeşiyle segs yapıyor. sonra sesleri kocasının kız kardeşi eltiye dinletiyor. sonra elti bunu kardeşine yetiştiriyor. 2 ihtimal var. a) ya o eltinin laf yetiştirdiği kocası karısını vuruyor. b) ya da segs yaptığı diğer kardeş vuruyor. Vuran kardeş eltinin kardeşi, diagram isabetli olmuş. said: http://oi42.tinypic.com/2upq0q0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 çok hızlı olmuş olay ya daha çok kişiye yayılabilirdi seks olayı beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bazen adanalı olduğumdan utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 eltinin kardeşide mi kadını seviyomuş neden vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 olan bıyıklı kardeşe olmuş hiç adamın derdi tasası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 x-->x' y-->y' ' olmayanlar kadın, olanlar erkek. aynı harf olanlar evli şimdi x' le y' kardeşler x gidiyo y' veriyo, x bunu gidip y ye dinletio. sonra y nin kardeşi x i vuruyo. yani olayın x' le hiç alakası yok, sadece boynuzlanmış oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 kadın neden dinletmiş ki sesleri acaba? bak kocan bana nasıl iyi vuruyor diye mi hava atmış napmış? ya da kocanı senden daha çok mutlu ediyorum mu demiş... alla alla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar