cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 network hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ne yani şimdi sen bana sen gelme lan ayı mı dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 loloynayıpdadotayadönmekisteyenkızyok ofyineaynıbokuyaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 1-2 diretide atıp yatayım dedim yalan oldu resmen... bağlanamadık. bağlattırmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Oce4n said: 1-2 diretide atıp yatayım dedim yalan oldu resmen... bağlanamadık. bağlattırmadılar. asfasfsafasfas (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ༼ つ ◕_◕ ༽つ GIVE NETWORK !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 soket falan gelmiş itemlere ne işe yarıyor ayrıntılı craftı açıklasaya bir ipls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bi ise yaramiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bu diretide eggi bu sene vermiyor mu? illa storedan mı alıcaz edit: hmm bu sana egg değilde item craftlamak için kullanılacak taşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Ember cok fena cok. Çokta zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 pff , yendiğimiz oyunu gereksiz uzattık. üstüne de takımdaki 3 kişi "internet kafedeyiz , süremiz doldu" diyip çıktı. lanet olasıca fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 yeni patch ile dotaya dönüş yaptım ben de. applewodka ekleyin steam'den akalım ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 roshan nasıl kesiyoruz şimdi ? kestikçe tekrar doğuyor bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Nasıl derken? Gucunuz yetiyorsa kesiyorsunuz. Ageis dusuyor. Ageis süresi 5 yada 6 dk idi. 10 dk sonra Rosh tekrar doguyor. Rosh 3. öldüğünde ageis yanında peynirde bırakıyor. Ageis üzerindeyken ölen tekrar doguyor öldüğü yerde 3 sn sora. Peynirde üzerinde olan peynire bastıgında can ve mana fulleniyor. Diretide kastediosan bosuna o kadar anlattım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 applev0dka said: yeni patch ile dotaya dönüş yaptım ben de. applewodka ekleyin steam'den akalım ortamlara ward al asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ohohohooyt... diretide deki roshu diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Seele said: applev0dka said: yeni patch ile dotaya dönüş yaptım ben de. applewodka ekleyin steam'den akalım ortamlara ward al asdfsadf ahahaha carry oynarken bile alıyorum abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 769 mb lik dediğiniz update gelmedi daha değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 geldi dün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ya bişi sorucam düzgünce cevap verin ben mi hatalıyım şimdi adamlar 4 carry - semi carry alıyorlar ben tek support olunca diyorum ki siz de ward alın 1 er tane yani bütün oyun "noob support ward" yazana kadar 1er tane alsa herkes baya yeter. ben bunu dediğimde millet kafayı yiyor yahu pub game bu ben sırf siz eğlenin diye girmiyorum oyuna .hem bütün last hitleri ver hem bütün paranı warda harca.1 ward lan 1 tane o kadar mı yük oluyor o kadar mı zor onun parasını tekrar toplamak.ama yok bütün oyun ağlamayıp hakaret etmek daha basit. geçen bir oyunda pudge top lane tek gitti (replaydan izledim) karşıda anti mage var adam adam wave deki her creepe last hit atarmı ya ama hepsine.adam 6 dk olmadan midas yaptı 20 dk da kimse öldüremiyordu artık adamı .karşıdaki pudge suçlanmadı diğer carry ler suçlanmadı ben suçlandım neymiş ward almamışım lan adam lane içinde kastı herşeyini kimsyi öldürmedi bile 20 dk da her creepe last hit atıp para bastı. wardla mı adamı öldürecen .adam jungleda kassa tamam haklısın diyecem ward olsa belki önünü alırdık.adamı lanede öldüremiyosan adam 3 ünüzün arasından juke yaparak güle oynaya kaçıyosa ben ne yapayım. işin tuhafı 4 carry alındığında 5. carryi aldığın zaman oyun daha iyi gidiyor en azından bütün oyun ward ward lafını çekmiyosun kimse bişiy demiyor sanki market sadece supportlara ward satıyor arkadaş.ben support olmasam bile ward alıyorum kimse sen support değilsin ward alma demiyor.ulan şu oyunu anlayamıyan bir ben miyim ya bu kadar mı zor edik:oha çok uzun olmuş edik2:4 ay dota oynamadım cidden huzur varmış ha tekrar geri döndüm stres yapıyor. nese ki diretide geldi bi süre normal oyundan uzaklaştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 @Osuran_boğa aga ekle beni sana ward alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 tek supportsan ya full support olucan ya da hiç supportlamıcan, yani bir kurye almak support sayılmıyor. Ya tüm oyun ward alıp, stack yapacaksın, milleti koruyacaksın ya da kafana göre oynayacaksın. Pub içn konuşuyorum tabi ki. Ayrıca özellikle ward yoksa hangi rolde olursan ol satın alman lazım, aynı şekilde karşı da invis varsa detection. 4 carry pick'i biraz düşük rating izlenimi uyandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi düşük reting veya değil bak ben almayayım demiyorum ama karşıda invis olan hero oluyor dust lazım ward lazım courier lazım o lazım bu lazım sen hepsini tek bir kişiden beklersen nasıl olacak bu işler.üstüne wave içinden 1-2 tanesine last hit atarsan (sanki hiç kaçırmıyolarmış gibi) sinirleniyolar. ben 4 ay oynamadım sonra üst üste 10 oyun kazandım mesela ha çok mu iyi oynadım yoo.ama 5 tane ortalama oyuncu 1 tane çok iyi oyuncu+4 gerizekalı adamdan daha iyi işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Nasil giriyoruz bu diretide olayina yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 adamlar diretide'da 60level roash a kadar gelmişler sadece pudge'u kastırarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar