tiLi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 -Deno- said: abi benim kollar öyle oldu ama sıfır supplement ve bol zeytinyağlı, meyve-sebze ile oldu ondan bence bi respect'i hak ediyorrrrr ben de sıfır supplement kullanıyorum lol ne alaka? yağları ne zaman yakıyon ondan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 -Deno- said: gece gündüz hafta sonu demeden çalışılan bir işte şöyle bir kol yapmayı başarabildim, bilmiyorum yeterli midir bu şartlar altında, eskiden daha parçalı gözüküyordu, biceps - triceps daha belirgindi (bence) 2 ay da ara vermiştim mecburiyetten. ya şurda spoyu açınca lol sdfasd olan bi tek ben miyim :D no offense deno :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 durun beyler kilit soruyu sorucam, ona göre dalga geçer yada geçmeyiz. Deno, kaç santim abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 38 cm çok mu kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 hiç yoktan iyidir panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ulan bi avuç kasmış adam var şu forumda zaten, milletin böyle no offense falan çekmesine ayar oluyorum yeminle hepinizi banlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 abi kolun çok normal bir adam kolu gibi duruyor ben tam mevzuyu anlamadım. keşke tam vicıd fotoğrafı koysaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 benimkinden iyi kolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 benimkinden de iyi düz poz koy abi ne öyle 360 derece çevirmişin bi de sırf kol fotoğrafı koymak çok saçma lan vicıd koyun abi vicıd (mm görmek istiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 mezurayla sıkıp mı ölçüyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 hmmppss memeler gelsin deno http://www.allmystery.de/i/t44f86f_images-i167607b898t2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 abi 38 fazla bence sıkılı hali heralde o? benim düz 29 lan. hadi ben zayıfım ama 38 de fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ben de sıkınca sağ 34 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 su fotoya yorum yapanlarin gym den bir bok anlamadigi belli simdi surda hemfikir olalim. Adamin kolu normal insan kolu gibi degil. Calistigi gayet belli oluyor. Ama siz baktiginizda anlamamanizin sebebi bir bok bilmediginizden abi. Hem cahilsiniz hemde yorum yapiyorsunuz. Deno biraz yag yakmaya bak 2-3 ay guzel temiz diyetle iyice ortaya cikar kollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Postunda bu kadar çok "bok" tan bahsedince nick inle özdeşleştirdim ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Sakin ol sampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 http://i.imgur.com/JFJ4S.gif yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 deno benim kolumda çok taşaklı değil üzme canını. yalavuz ben ağırlık antrenmanı yapmayalı 5 aya yakın oldu :( http://imgim.com/4384inciw3511113.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ya ben şunu demek istedim aslında da parça parça anlamsız oldu yani kolunda sırf kol fotosu koyacak bi durum yok bunu demek istedim. moral bozma amaçlı değil belli ki adam ömrünü müthiş bir kol yapacak badiye adamamış, özellikle kolunu koymasını sağlayacak bir kola sahip değil. tam vücuttan koysan daha iyi olur gelişme belli olur dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 sus lan kırdın adamın kalbini git öpücük kondur yanağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Abi bana kırıldıysan kırılma ben kuzu budunu çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Deno rezil iğrenç bi kolun var hiç kaslı gibi durmuyor. Ha benimkinin 2 katı falan, 19 santim kolum var büyük ihtimal asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 sanssizsansli said: deno benim kolumda çok taşaklı değil üzme canını. yalavuz ben ağırlık antrenmanı yapmayalı 5 aya yakın oldu :( http://imgim.com/4384inciw3511113.jpg abi heran altına sıçacakmış gibi duruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 belki sıçıyo ne biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 belki selfie çekerken sıçabiliyo sadece niye dalga geçiyosun insanların sağlık problemleriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar