Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ramazan davulcusu

Fin

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Bu forumda fatihte yasayan var abi.

Dusunsene?

Dusunemedi...

fatih nası bir yer, ankaralıyım bilmem ben.

davulcu olayının elle tutulur bir yanı yok. zorla 3-5 kişiye istihdam bence.

10-15 gün sonra kapıyı çalar, abi ben oruc tutmuom dersin yine para ister. herkes vermek zorundaymışcasına ısrarlar filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben Bodrum'a gitsem olurum simdi. Birkac yil once akraba ziyareti diye Milas'a gitmistim bu aralarda, Ankara resmen gozumde oyle degerlendi ki...

O sicak ne abi oralarda, hava da resmen islak. Anakra'nin kuru ve geceleri serin havasi gibi yok. Karasal iklimi yiyeyim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ben Bodrum'a gitsem olurum simdi. Birkac yil once akraba ziyareti diye Milas'a gitmistim bu aralarda, Ankara resmen gozumde oyle degerlendi ki...

O sicak ne abi oralarda, hava da resmen islak. Anakra'nin kuru ve geceleri serin havasi gibi yok. Karasal iklimi yiyeyim ben.

Cok sicak ! Ama bi antalya nemi yok abi, nefes alabiliyoruz en azindan.

Ama ankara...

Not even once.
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece 01:30 da fırına ekmek almak için evden çıktım . tam da o sırada davulcu karşıdan geliyor. selamlaştık falan. tam o sırada bir teyze (tahminen istanbulun fethine canlı tanıklık etmiştir.) evladım niye davulu erken çalıyorsun dedi davulcuya. kadına bi laf söyleyecektim ama 2 ay önce kocasının vefat ettiğini hatırladım ve fırına yürümeye devam ettim.

ben sabah 7:30 da evden çıkıyorum mesaiye gitmek için davulcudan rahatsız olmuyorum niye erken calıyon falan diye tribe girmiyorum. ama teyzeciğim ev hanımı oluduğu halde neden davulu erken çalıyosun diye atar yapıyor. ondan sonra kızılderililer kötü:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...