Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 allah belanı versin bide böyle anlaşılmayan boktan mani gibi bişey söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 son 10 yılda bir kere duymadım lan, herhalde yüksek katlarda oturuyorum hep diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 kapı deliğinden bakma dönemi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 2 gündür çok şükür duymuyorum ama geçen sene biri vardı adam bizim apart önüne gelince 10 dk durmadan çalıyordu valla bi keresinde balkona çıkıp daha çalıcakmısın demiştim... allahtan şimdi böyle bi durum yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ses sanki yatağımın ayakucundan geldi dün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 yok bu gece üşenmezsem açıp sesi kaydedicem ne diyor nece böyle çok değişik bişey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bingildak said: son 10 yılda bir kere duymadım lan, herhalde yüksek katlarda oturuyorum hep diye. Dandik muhitlerde yasamiyosun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bu forumda fatihte yasayan var abi. Dusunsene? Dusunemedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 havalı tüfekle davulunu patlatıcam benim evin önünde çok durursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Rahatsızlık verecek derecede yüksek sesle çalınmadığında yatma vaktinin geldiğini anlamak için baya başarılı bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 o kötü oluyo dün gece davul çalmaya başladı hasktir dedim nasıl 7 de kalkıcam ben. kalkamadım zaten. daha erken çalmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Esh said: Bu forumda fatihte yasayan var abi. Dusunsene? Dusunemedi... fatih nası bir yer, ankaralıyım bilmem ben. davulcu olayının elle tutulur bir yanı yok. zorla 3-5 kişiye istihdam bence. 10-15 gün sonra kapıyı çalar, abi ben oruc tutmuom dersin yine para ister. herkes vermek zorundaymışcasına ısrarlar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 benim anlamadıgım bu davulcular saat 2de cıkıp calmaya baslıyorlar, ya insanlar ne zaman sevişti, ne zaman uyudu da saat 2 de kalkıcak arkadasım ya.. yemin ediyorum insanları oruç tutmak degil, böyle sacma bir uyku hali haşat eder bütün gün. tam anamıyla bir müslümanuyuma.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Of ankarada yasayan da var... Cok uzuluyorum abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 uzun zamandır ilk defa davul sesine küfür ettim. böyle kafirler uyansın diye sinirle vuruyordu herif resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Esh said: Of ankarada yasayan da var... Cok uzuluyorum abi... bodrumdan konuşmak negzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bakma abi cok sikiliyorum burda. Havuz gunes doga derken tukendim. Saclarimin pantene pro v bakim kùrüne ihtiyaci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ben Bodrum'a gitsem olurum simdi. Birkac yil once akraba ziyareti diye Milas'a gitmistim bu aralarda, Ankara resmen gozumde oyle degerlendi ki... O sicak ne abi oralarda, hava da resmen islak. Anakra'nin kuru ve geceleri serin havasi gibi yok. Karasal iklimi yiyeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 yazık be. ama şaka maka eşimi ikna etsem taşınıcam oraya da işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Absolut said: Rahatsızlık verecek derecede yüksek sesle çalınmadığında yatma vaktinin geldiğini anlamak için baya başarılı bir uygulama. 3:00AM ne yatma vakti ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 GERGE said: Ben Bodrum'a gitsem olurum simdi. Birkac yil once akraba ziyareti diye Milas'a gitmistim bu aralarda, Ankara resmen gozumde oyle degerlendi ki... O sicak ne abi oralarda, hava da resmen islak. Anakra'nin kuru ve geceleri serin havasi gibi yok. Karasal iklimi yiyeyim ben. Cok sicak ! Ama bi antalya nemi yok abi, nefes alabiliyoruz en azindan. Ama ankara... Not even once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ankarali yine zor nefes aliyor. Seviyorum sehrimi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 dün gece 01:30 da fırına ekmek almak için evden çıktım . tam da o sırada davulcu karşıdan geliyor. selamlaştık falan. tam o sırada bir teyze (tahminen istanbulun fethine canlı tanıklık etmiştir.) evladım niye davulu erken çalıyorsun dedi davulcuya. kadına bi laf söyleyecektim ama 2 ay önce kocasının vefat ettiğini hatırladım ve fırına yürümeye devam ettim. ben sabah 7:30 da evden çıkıyorum mesaiye gitmek için davulcudan rahatsız olmuyorum niye erken calıyon falan diye tribe girmiyorum. ama teyzeciğim ev hanımı oluduğu halde neden davulu erken çalıyosun diye atar yapıyor. ondan sonra kızılderililer kötü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 geçen başım ağrıyordu hava da sıcak pencereyi açıp öyle yatmışım. gece bir tamtam çaldılar, beynimin içinde 6. kattan piyano dolap falan atıldı gibi oldu. davul ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar