GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 al be adam al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 8 dolar çok para. 15 16 senelik oyun aynı şekilde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kentucky route zero'ya oy vermeyen bizden değildir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 recettear'ı alıcaktım, gene mi FTL ya. bu oyun her gün bu fiyata alınabiliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 beyler age of düşmedŞ:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sabonis said: kentucky route zero'ya oy vermeyen bizden değildir!!! aman beyler başka oyuna oy vermeyin gözünüzü seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 İndie oyuna o kadar verilir mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 çok fazla para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 screwy said: crusader kings 2 en fazla ne kadar indirime girdi bu saleda? evet en fazla %75 gördüydü. yine gelir %75 yarın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 steam summer sale degil steam indie sale oldu iyice emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mortis said: jrpgcilere soruyorum Final Fantasy VII nasıldır güzel midir? 8 dolar vermeye değer mi değme mi. efsane oyun. yalnız haterfag'i var burada gelip soğutabilirler dinleme onları. tek kötü yanı neredeyse hiçbirşey eklemeden tekrar bastılar oyunu. ama çekip peçiyle fln uğraşmaktansa steamden tertemiz oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Abi niye 8 yok? Ben onu bayağı beğenmiştim ki grafikleri falan 7ye kıyasla çok daha kabul edilebilir seviyede. Her sene yüz tane XIII oyunu sıçacağınıza 8i de remakeleyin lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bu arada gerçekten inanılmaz kıl oldum bi olaya. zombie driver almıştım, ucuz ne de olsa dursun oynarım diye klasik. ve tabii ki oynamadım. şimdi dikkatimi çekti zombie driver HD gelmiş, daha yüksek çözünürlüklü ve şu anda steam'de zombie driver'ın normali yok sadece HD'si var. ama library'de normali duruyor bende. ulan yavşaklar bari uprade edin daha önce alanları da HD'ye. Bi daha mı para vericez.... Tey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Sleeping Dogs çalışır mı kontrol deiyim diye demosunu indirdim 2,5 gb. HKShip.exe çalışmayı durdurdu diye hata verdi, başlamadı bile. Üff 2 saat kaldı flash dealın bitmesine, almayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 şivaalri süpermiş lan iyi ki almışım. kicklendim oyundan şimdi kendi adamlarımı seçemedim tam olarak sdfa. keyifli baya da mount and blade gibi yapıp bırakmışlar insan az düzeltir rotuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ANANIIIIIII. Kentucky kılpayı kaçırdı :( heralde en yakın oylama buydu 35% dragon's lair 32% kentucky 33% evoland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ............................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 meh yeni deal yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 son zamanların en kötü indirim haftasıydı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Kötü değildi, gayet iyiydi. Ne var ne yok indirime girdi işte. Daha ne bekliyorsunuz! Bir çoğunu amazon deal'larından aldığınızdan, ve birçoğunu önce ki sale'lerden aldığımızdan sonuçta kalmadı alacak birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 chivalry mi iyi mount & blade mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Bir steam summer sale böylece bitti =) hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 tüm hepsi tekrar girerken, FM 13 neden %75 girmedi lan :S karar vermniştim alcaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 monoscope said: chivalry mi iyi mount & blade mi ikisi birbirinden çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 encore day'de PES'i alacağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar