Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:

jrpgcilere soruyorum

Final Fantasy VII nasıldır güzel midir? 8 dolar vermeye değer mi

değme mi. efsane oyun. yalnız haterfag'i var burada gelip soğutabilirler dinleme onları.

tek kötü yanı neredeyse hiçbirşey eklemeden tekrar bastılar oyunu. ama çekip peçiyle fln uğraşmaktansa steamden tertemiz oynanır.
Mesaj tarihi:
Abi niye 8 yok? Ben onu bayağı beğenmiştim ki grafikleri falan 7ye kıyasla çok daha kabul edilebilir seviyede. Her sene yüz tane XIII oyunu sıçacağınıza 8i de remakeleyin lan :/
Mesaj tarihi:
bu arada gerçekten inanılmaz kıl oldum bi olaya. zombie driver almıştım, ucuz ne de olsa dursun oynarım diye klasik. ve tabii ki oynamadım.

şimdi dikkatimi çekti zombie driver HD gelmiş, daha yüksek çözünürlüklü ve şu anda steam'de zombie driver'ın normali yok sadece HD'si var. ama library'de normali duruyor bende. ulan yavşaklar bari uprade edin daha önce alanları da HD'ye. Bi daha mı para vericez.... Tey allam ya.
Mesaj tarihi:
Sleeping Dogs çalışır mı kontrol deiyim diye demosunu indirdim 2,5 gb.

HKShip.exe çalışmayı durdurdu diye hata verdi, başlamadı bile.

Üff 2 saat kaldı flash dealın bitmesine, almayım bari.
Mesaj tarihi:
şivaalri süpermiş lan iyi ki almışım. kicklendim oyundan şimdi kendi adamlarımı seçemedim tam olarak sdfa. keyifli baya da mount and blade gibi yapıp bırakmışlar insan az düzeltir rotuşlar
Mesaj tarihi:
Kötü değildi, gayet iyiydi. Ne var ne yok indirime girdi işte. Daha ne bekliyorsunuz!

Bir çoğunu amazon deal'larından aldığınızdan, ve birçoğunu önce ki sale'lerden aldığımızdan sonuçta kalmadı alacak birşey.
  • Yeni Oluştur...