progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Civ 5 aldım bahalım. Hiç oynamadıydım Civ serisini. Merak ettiydim hep. Öyle bi gold edition yardırdım. Artık bundan başka da almam heralde oyun. 1-2 tane alırım dediyidm yine baya oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bu prison architect i beceremedim galiba. gece sakin hapishane gündüz full aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 crusader kings 2 en fazla ne kadar indirime girdi bu saleda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 %75 gördüm sanki da abartıyor muyum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 tum dlc lerle alıyım diyorum da 20 dolar olcaksa tum dlclerle beraber onu bekleyeyim en azından indirimin sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ac revelations bekliyordum ve ilk defa bu sale'de %75 gördü. aynı oyuları göstereceğine bunları da gösterse ya ana sayfada. şansa gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 DoGMeaT said: monoscope said: chivalry almaya değer mi BEN BAYA eğleniyorum oynarken ama oyun zor söleyeyim , 1 vuruşta kelleni koparan adamlar var ve çok anlık hatalar yaparsan oyun seni affetmiyor direk dayak 2 kişinin arasında kaldıgında direk dayak yanlış yerde blok yaparsan yahut düşüncesizce baltanı sllarsan direk dayak zor ama güzel oyun ögrenene kadar baya dayak yemeyi göze alıosan al ben gecen hafta aldım yeni yeni alışıoyrum düne kadar direk feederdım , dün farkettim 2v1 fln kapışabilmeye başladım,hayvan gibi zevk alıyorum laaa az kaldı napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Pişman olacağın bişeler yapma birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Killer said: DoGMeaT said: monoscope said: chivalry almaya değer mi BEN BAYA eğleniyorum oynarken ama oyun zor söleyeyim , 1 vuruşta kelleni koparan adamlar var ve çok anlık hatalar yaparsan oyun seni affetmiyor direk dayak 2 kişinin arasında kaldıgında direk dayak yanlış yerde blok yaparsan yahut düşüncesizce baltanı sllarsan direk dayak zor ama güzel oyun ögrenene kadar baya dayak yemeyi göze alıosan al ben gecen hafta aldım yeni yeni alışıoyrum düne kadar direk feederdım , dün farkettim 2v1 fln kapışabilmeye başladım,hayvan gibi zevk alıyorum laaa az kaldı napsam cs al ya, asıl eglence onda vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Just cause 2 2.99 8 saatliğine. Just cause 0.27 $ ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Worms ve NS2 aldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Redeagle said: Pişman olacağın bişeler yapma birader. aldm şivalariyi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 rogue legacy - braid alıcam. braid oynayan var mı hiç nasıl?? sarar mı? demo oynadım ama çok kısaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Braid guzel ama kolay. Sonic alin derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bir de elim şu sega mega drive oyunlarına gidiyor eski oyunlar.. nasıl ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 darkcloud sağolsun ben askerdeyken hesabımı sahipsiz bırakmadı ama neler kaçtı bi yandan da merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Bu indirimde toplam 100$ harcamışım. Hedefim 40 hadi olmadı 50 dolara çıkmaktı. İndirimden hemen önce Alice indirimi vardı ona da 5 obama kafası saydım. Belimi büktü iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Revangelis said: darkcloud sağolsun ben askerdeyken hesabımı sahipsiz bırakmadı ama neler kaçtı bi yandan da merak ediyorum kaçsaydın kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ne kaççam ya man up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 o zaman ağlamayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 eskisi gibi görev olsa üzülürdüm de şimdi sadece merak ediyorum neler kaçtığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 nordlydian said: rogue legacy - braid alıcam. braid oynayan var mı hiç nasıl?? sarar mı? demo oynadım ama çok kısaydı. braid çok iyi bir oyun ayrıca hiç de kolay değil. gerge neye göre kolay demiş anlamadım. zaten full achievement gideyim dersen kaybolursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Kendime gore kolay. Braid'in playform tabanli bulmacalari filan kolaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 jrpgcilere soruyorum Final Fantasy VII nasıldır güzel midir? 8 dolar vermeye değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sorma işte bunu sorma, benki jrpg sevmem oynamam ama ff7nin god tier olduğunu biliom. pcye ilk çıktığında korsancıdan aldıydım çalışmadıydı sonra geri götürüp başka bi şey almıştım, çalışsa belki şimdi sam gibi jrpgjunkie olcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar