Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Civ 5 aldım bahalım. Hiç oynamadıydım Civ serisini. Merak ettiydim hep. Öyle bi gold edition yardırdım. Artık bundan başka da almam heralde oyun. 1-2 tane alırım dediyidm yine baya oldu asdf
Mesaj tarihi:
ac revelations bekliyordum ve ilk defa bu sale'de %75 gördü. aynı oyuları göstereceğine bunları da gösterse ya ana sayfada. şansa gördüm.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

monoscope said:

chivalry almaya değer mi

BEN BAYA eğleniyorum oynarken

ama oyun zor söleyeyim , 1 vuruşta kelleni koparan adamlar var ve çok anlık hatalar yaparsan oyun seni affetmiyor direk dayak

2 kişinin arasında kaldıgında direk dayak

yanlış yerde blok yaparsan yahut düşüncesizce baltanı sllarsan direk dayak

zor ama güzel oyun ögrenene kadar baya dayak yemeyi göze alıosan al

ben gecen hafta aldım yeni yeni alışıoyrum düne kadar direk feederdım , dün farkettim 2v1 fln kapışabilmeye başladım,hayvan gibi zevk alıyorum

laaa az kaldı napsam
Mesaj tarihi:
Killer said:

DoGMeaT said:

monoscope said:

chivalry almaya değer mi

BEN BAYA eğleniyorum oynarken

ama oyun zor söleyeyim , 1 vuruşta kelleni koparan adamlar var ve çok anlık hatalar yaparsan oyun seni affetmiyor direk dayak

2 kişinin arasında kaldıgında direk dayak

yanlış yerde blok yaparsan yahut düşüncesizce baltanı sllarsan direk dayak

zor ama güzel oyun ögrenene kadar baya dayak yemeyi göze alıosan al

ben gecen hafta aldım yeni yeni alışıoyrum düne kadar direk feederdım , dün farkettim 2v1 fln kapışabilmeye başladım,hayvan gibi zevk alıyorum

laaa az kaldı napsam

cs al ya, asıl eglence onda vallahi
Mesaj tarihi:
Bu indirimde toplam 100$ harcamışım. Hedefim 40 hadi olmadı 50 dolara çıkmaktı. İndirimden hemen önce Alice indirimi vardı ona da 5 obama kafası saydım. Belimi büktü iyice.
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

rogue legacy - braid alıcam. braid oynayan var mı hiç nasıl?? sarar mı? demo oynadım ama çok kısaydı.

braid çok iyi bir oyun ayrıca hiç de kolay değil. gerge neye göre kolay demiş anlamadım. zaten full achievement gideyim dersen kaybolursun.
Mesaj tarihi:
sorma işte bunu sorma, benki jrpg sevmem oynamam ama ff7nin god tier olduğunu biliom. pcye ilk çıktığında korsancıdan aldıydım çalışmadıydı sonra geri götürüp başka bi şey almıştım, çalışsa belki şimdi sam gibi jrpgjunkie olcaktım
  • Yeni Oluştur...