reampage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Zealotone said: D&R'dan alınan Secret World Steam uyumlu mu? 20 tl denmiş deil ben amazondan aldım 9 dolara oda değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Dishonored 10 döların altına inerse almak istiyorum. Bunu haber veren bi sistem var mı acep? Steam app var ama böyle bişey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 wishlist'e koysan, mail gelse diyecem de, wishlistteki her oyuna ayrı mail hatırlatması yolluyor muydu dikkat etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Wishlist'e ekliyorsun mail geliyor. Birden fazla oyun varsa da aynı mail içinde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Hmm güzel ekledim wishliste. Hatta başka oyunları da eklerim beğendim bu sistemi. Ben de wishlisti şey sanıyorum silph gibi beleşçilere zenginlerden oyun geliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 axedice said: Dishonored 10 döların altına inerse almak istiyorum. Bunu haber veren bi sistem var mı acep? Steam app var ama böyle bişey göremedim.isthereanydeal.com diye bir site var. steam'deki wishlistini de import edebiliyor. 10$'ın altına inerse haber ver diye filtre koyabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 lan wallet'ta 0.04 cent vardı yok şuan dfsd dün oyun aldım o sırada ondan mı düştü acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Evet otomatik olarak wallet'ı kullanıyor birşey alırken sen kullanma demediğin sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 0.04 CENTİM =(( sdfgks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 otelin yok mu niye wallet deliriyon sdf. alan wake alınca benimde 2 cent kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 abi tatlı duruyodu orda asdfa ama 0 iken de gösteriyodu şimdi onu da göstermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/576/369/05e.jpg nintendo ve sony online store tekellerini kırabilse steam ne güzel olur ya. closed sistemler ftl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Killer said: abi tatlı duruyodu orda asdfa ama 0 iken de gösteriyodu şimdi onu da göstermiyo 100 doları çak direk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 orc must die mı alsam 2 pac hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Oynamayacağımı biliyorum ama Torchlight 2 alasım var. 4packlik adam çıkar mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Killer said: 0.04 CENTİM =(( sdfgks bunlar böyle böyle zengin oluyor azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 axedice said: Hmm güzel ekledim wishliste. Hatta başka oyunları da eklerim beğendim bu sistemi. Ben de wishlisti şey sanıyorum silph gibi beleşçilere zenginlerden oyun geliyor falan. ben yıllardır o amaçla kullanıom zaten sdf, en son interstellar marines geldi havadan o şekil. gerçi yollayan elemana shogun2 yolladım ben de geçende. yalnız bi kötü tarafı wishlistin ordaki oyunlar hesabına girse de wishlistte kalmaya devam ediyo manual silmezsen, o yüzden birkaç hediyeyi geri çevirmek durumunda kaldıydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 benim listede de skyrim var bilmek isteyen olursa eger =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bana kimse oyun hediye etmiyor neden!! zengin patiler göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 samaella said: 2 kart geldi mmmmhmmmmm gel de cuma döveyim seni meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 su summer sale bitsin. Nord Lydian Summer Giveaways başlıcak merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ya hacılar, ayırdığım bütçemden 90TL kaldı. 25 dolara DMC alayım diyorum, deli gibi istiyorum oyunu ama diğer yandan değer mi diyorum. Yani noelde olsa olsa 20 dolar olur. Noele kadar da beklemek istemiyorum. 90 dolarımın 50'sini buna ayırsam, kalan günlerde kullanmalık 40TL kalıyor ki 20 dolar civarında bir oyun çıkar mı DMC ayarında ? Ne yapsam ya, BÜTÇE ARTTIRIMINA mı gitsem acaba pff surgeon'u da alayım şimdi... edit: Bu arada şimdiye kadar; Tomb Raider Mark of the Ninja Hitman Absolution Deadlight aldım. Az ama öz, DMC İSTİYORUM LAN DMC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Torrent'le çek. 5 Dolar kıvamına geldiğinde bir kaç sene sonra alırsın. 90 lirayla da 1 şişe jack daniels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 alan wake indiriyorum ama durup dururken pausladı, suspended olmuş. %80'lerden %24'e düştü bi anda. başlatıncada 0 kb/s gidiyo ondan sonra tekrar suspended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 DMC para vermeye deymez bence direk. Eski oyunları severdimde bu oyun çok itici geldiydi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar