Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Mortis said: mass effect ve mass effect 2 digital deluxe edition mı ne ikisi totalde 20 dolar alayım mı oynamak istiyorum bu seriyi yoksa, biraz daha bekle kesin daha ucuzlar diyor musunuz? bi de bunun 3 ü var me oynayacaksan steam'den alma. me2 steam'deki eksik dlc'ler yok. hiç bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bu seriyi nasıl oyniim o zaman nerden alayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 lan ben uykudayken oylamaya mı girdi sdfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 origin olabilir, konsol olabilir, ilaçlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 tropicp 1.97dolar bende lol %89 indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Seru said: tropicp 1.97dolar bende lol %89 indirim. Bende ed %89'u ama 3.29 gösteriyordu sonra update çektiler %80 indirimle 5.99 dolara çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 noluyor ya bi %89 oluyor bi %80e dönuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 http://store.steampowered.com/sub/19282/ Şunu bitcoin ile alabilsek çok şugar olurdu. Şimdi kartta iptal 8 saate halledemem , yalan olacak güzelim diktatörlüğüm diye viva viva diye ağlıyorum. edik: herşeyi başardınız bi de 'buy via sms' diye cacık çıkartaydınız ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 şu oylamaları 10 saat yapsınlar ya, uyurken iki gecedir oylama kaçırıyorum meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 aynen alarm kurcam sdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 hitmane verdim yeni oylamada. tropico da şirin duruyo he al beni diyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ben de hitman'e verdim. x-com bir tek beni mi ilk bakışta sarmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Hitmanim var, xcoma bastım oyu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ys I & II Chronicles+ nasıl bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ys serisinin her oyunu iyiydi oynadigim ama onlari oynamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 -Deno- said: ben de hitman'e verdim. x-com bir tek beni mi ilk bakışta sarmadı ya. x-com baya iyi bu arada. oynamadıysan bir şans ver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 tropico alın ya. eylemcileri öldürürsünüz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 -Deno- said: ben de hitman'e verdim. x-com bir tek beni mi ilk bakışta sarmadı ya. eski xcom'ları oynamayan için süper oyun, onları oynayan içinse bugünki yoklukta bir vaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 oynamadım hiç x-com, alayım o zaman ? sam sana güveniyorum bak, beğenmezsem sana başka oyun aldırırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 hiç beğenmemen için strateji oyunları düşmanı olma gerek, başka açıklaması olamaz. :p oyunun tek kötülüğü eski oyunlardan daha basit olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 oynamayacagin oyunlari alma, kendini tut demistim deno sana.. ama xcom guzel.. oynarsin onu =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ben strategy düşmanı olarak hiç bulaşmayayım yani. en son aoe2 oynamıştım 10 yıl önce fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 aoe'lerle alakası hiç yok oyunun, turn-based strategy-tactics rpg aslında. benzetecek pc oyunu örneği vermek pek mümkün değil spiritual successor'ları hariç. stratejik seviyede ve taktiksel seviyede iki ayrı gameplay var. stratejik seviyede üs yönetiyorsunuz, ar-ge var, üretim var, küresel tehditler arasından seçim yapıyorsunuz, parayı idareli kullanmanız lazım. taktiksel seviyede ise turn-based olarak lvl alan ve talent kazanan askerleri yöneterek alyenleri piyade çatışmalarında yeniyorsunuz. 1-2 gameplay videosu izleyin hiç böyle oyun oynamadıysanız derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 xcom'un research'unun çok yüzeysel ve bayık olması ve üsde nereye landing yapacağımızı seçerken benim opsiyonunum dışında sürekli başka ülkelerde problem çıkmasından dolayı acayip soğudum oyunndan. search yapıyorum rusya çıkmıyor, satellite koyayım diyorum bir satellite'ın oyunun başında yapılması 10 gün hadi onu yaptım satellite up link yapıcan onu yapim falan derken rusya konsuldan çıktı falan. ben herşeyin kontrolunun bende olmasını istiyorum. baya soğudum bıraktım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bu arada sleepin dogs combat baya iyiymiş, batman'ın akıcı combatına benziyor, hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar