Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bende fm rusça var vermiyor kart imansızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kimse konuşmadığına göre black ops 2 çok tutmamış sanırım almıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 liberal said: just cause 2 3dolar. oyun mu kötü lan? ps 3'de var bende, oynatıyor ama hikaye vs. yok resmen. gta'da 5 yıldız yapıp koşuşturma heyecanını seviyorsan oynatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 deli olacağım. banka kartı ve onun üzerinden sanal kart kullanıyordum ki süresi dolduğu için yeni kart gönderdiler. sadece güvenlik hedesi ile son kullanma tarihi değişmiş, onları düzeltip alış-veriş yapmaya çalışıyorum, said: Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company. Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again. diyor. bu olmayınca gidip paypal'a ekleyeyim dedim kartı, o da said: Bu kredi kartını onaylayamıyoruz. Lütfen girdiğiniz bilgilerin doğruluğunu kontrol edin. Lütfen kredi kartınızın fatura adresinin PayPal adresinizle aynı olduğundan emin olun. hatası veriyor. garanti'yi aradım böyle böyle sizin kartı yeniden mi tanımlamanız gerekiyor, bi sorun var mı bakabilir misiniz diye onlar da kart aktif alış-veriş yapabilirsiniz diyor. meh pls halp. olayı hallettim çözüm hedesini yazıyorum; müşteri hizmetlerini arayıp dört haneli yeni kart şifresi istemek, kart şifresini oluşturduktan sonra gidip icea tea şeftali almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sdeceokuyangenç said: kimse konuşmadığına göre black ops 2 çok tutmamış sanırım almıyım Adamlar zerre değişiklik yapmadan grafiklerle bile oynamadan aynı haltı 5 sene üstüste sürdüler, 4 tane MW ve 2 tane Black Ops sonunda bıktı haliyle insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 scribblenauts u tavsiye eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 darksiders 1 4 dolara düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 steam serverlar gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sagolun babuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Chivalry: Medieval Warfare alacam onerır mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Far Cry 3 alcaktım da illa bi daha girer indirime o. Fez nasıl acep. Değer mi 5 dolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 DoGMeaT said: Chivalry: Medieval Warfare alacam onerır mısınız ? Melee fps işi sakat yaa bence doğru bir tercih olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 chivalry ve turevlerini begenmedim ben acikcasi. bugfest hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 chivalry baya buglı bir oyunmuş steam forumlarıuna bakın. rewendor oluyor alt tab yap düşüyor kartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 DoGMeaT said: Chivalry: Medieval Warfare alacam onerır mısınız ? eğlencelik. m&b gibi bekleme güm güm girişiyosun genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 half life 2 multiplayer yok mu illa half life 2 : Deathmatch mi almak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hl2nin yanında gelmesi lazım, zamanında geliyodu yani hl2 releaseinde adsf, hatta cs:source vs dod:source'da geldiydi hl2 silver paket mi ne almıştım, iyi deal patlatmış gabe amca o zamandan belliymiş büyüyünce böyle olacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Gizli said: scribblenauts u tavsiye eden var mı? şunu ben de sorcam, alsam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aldım agalar civalry steam id dogmit ekleyin oynuyorusanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 şivalri iğrençti, free week oynadıydım. melee sevmiom zaten he bi de blood dragon alın, flash sale. 10 saat kendinizden geçeceniz referanslardan esprilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Scribble güzeldir alın ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dont starve nasıl bir oyun? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 xcom 10 dolara değermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Darksun said: Dont starve nasıl bir oyun? =) Harika bir oyun, survival ve rogue-like. Sürekli olarak 2 haftada bir update geliyor ve sıkılmadan defalarca oynuyorsun. Youtube'da PintiPanda 4 sezondur oynuyor bir göz at derim. Grafikleri kendine has, oynanabilirlik güzel, ayrıntı çok fazla. Yinede ilk betada şu anki halinden daha ucuzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çivalry bence güzel ya. eğlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar