aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ya killer bi sus allanissen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 eski foto ama şimdi bende fakirim bakmayın otel motel olduğuna =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Xunn az öncede öyle bir laf demedi bana diyodun? Adam bildiğin satın alıp kölesi yapmış seni bie ekran kartına pazar pazar satılmışsın olm daha neyi kabullenemiyorsun? Bir kuyruk acısı bir hadi canım sendecilik? Sahibindende ilanlara düşeceksin neredeyse sequo koydum dese foto gönderecek kıvamdasın hala millete laf çakmalar felan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Abi yeter bu adam hakkında konuştuklarınız diyecektim ki kendisi açmış ve bu kadar narsistlik olmaz diyorum. 100 lira ödüllü açılan başlıkta ise katılanlara böyle hakaret edebileceğini tahmin etmiştim ama yok artık ebesininki demiştim demek sezgilerimde de haklıymışım. Son olarak gerçekten de banker biloya dönmüşsün diyorum ve bu kadar drama yaratmak yerine foruma girmemek çok mu zor merak ediyorum. Forum bu aralar durgundu okunacak birşey çıktı çerezimi alıp kurulayım bari koltuğa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ruhunu satmış rpsi yapıp scamlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 göztepe foruma bisikletle gidiliyo mu herkes burdayken sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sipeys gibi ne kadar cevap verilirse, o kadar önemsenildiğini sanıyor, yok sayın, anlayacağı dilden ''just ignore him'', üzücü hayatmış, seninki ne kadar ''Yazık'' bir hayat olmalı. edit. jim den söz ediyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Killer said: göztepe foruma bisikletle gidiliyo mu herkes burdayken sorayım AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 amaaan biri diyor ki benim için para önemli değil diğeri de diyor ki internet kimliğim benim için önemli değil ortada bi win-win durumu var neyin tartışmasını yapıyorsunuz neyi uzatıyorsunuz, bu kadar mı sıkılıyorsunuz abi zaten daha ilk mesajından ne olduğu belli bir topic var ortada hala bıkbık peşindesiniz çok sıkıcısınız olum bıraktım bu topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Akito said: Killer said: göztepe foruma bisikletle gidiliyo mu herkes burdayken sorayım AHAHAHAHHAHA ney lan dsaf olm çok kalabalıksa nasıl giricem içeri kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Saeros said: amaaan biri diyor ki benim için para önemli değil diğeri de diyor ki internet kimliğim benim için önemli değil ortada bi win-win durumu var neyin tartışmasını yapıyorsunuz neyi uzatıyorsunuz, bu kadar mı sıkılıyorsunuz abi zaten daha ilk mesajından ne olduğu belli bir topic var ortada hala bıkbık peşindesiniz çok sıkıcısınız olum bıraktım bu topici sana milkşeyk alırım ama götünden içicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Saeros said: amaaan biri diyor ki benim için para önemli değil diğeri de diyor ki internet kimliğim benim için önemli değil ortada bi win-win durumu var neyin tartışmasını yapıyorsunuz neyi uzatıyorsunuz, bu kadar mı sıkılıyorsunuz abi zaten daha ilk mesajından ne olduğu belli bir topic var ortada hala bıkbık peşindesiniz çok sıkıcısınız olum bıraktım bu topici aynen. arkandanım karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 creampie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 lan o değil de 3 topic açıldı ya işimden gücümden oldum mk arada sequo bana hi bile demediler de oldu plus https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/8556_10151517366156840_2020140129_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ahaha fakirler http://i.imgur.com/M2BUOLj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Killer said: lan o değil de 3 topic açıldı ya işimden gücümden oldum mk arada sequo bana hi bile demediler de oldu plus https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/8556_10151517366156840_2020140129_n.jpg şundan bize dolma cıkardı amerikalıların ki daha içler acısıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 fakirleri en çok orçun sever ultimadan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Cebi zengin fakat ruhu fakir olan insanın hali çok rezil! Çünkü o; her şeyin fiyatını bilir, değerini değil. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Cons said: ahaha fakirler http://i.imgur.com/M2BUOLj.jpg aaaa tam da bunla ilgili bir şey soracaktım. açiyim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ninja said: Cebi zengin fakat ruhu fakir olan insanın hali çok rezil! Çünkü o; herşeyin fiyatını bilir, değerini değil. Mevlana İşte bu ninja sama kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ikinci katta bir manyak bana bakıyor salak salak hişt sen arkana bak hişt sen arkana bak egeste megeste tiwist egeyn yandan yandan kıvıldageyn edit; lütfen herhangi bir anlam yüklemeyin. mahalledeki bebeler söylüyodu ağzıma takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Cipetpet said: Ninja said: Cebi zengin fakat ruhu fakir olan insanın hali çok rezil! Çünkü o; herşeyin fiyatını bilir, değerini değil. Mevlana İşte bu ninja sama kardeşim evrenseldir ve eskimez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 aboov neler dönmüş burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 çekirdeğini cipsini kolanı al otur oku işte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sonradan hepsını okumak zevklı olmuyor en temızı olay anını yakalamak ve yavaş yavaş postları f5 eşliğinde okumak bazen çok post atılıyor bir anda f5 yetişemiyor tadı kaçıyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar