Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 bisiklet ile istanbul içi uzun mesafe işe gidip gelen var mı? pendik suadiye arası denenir mi acaba, dumankaya caminin orda oturuyorum sahile çok yakınım. kuş uçuşu 15.8 km gösteriyor, sahilde 18-19 km tutar diye düşünüyorum artık bıktım illallah geldi akşamları otobüs beklemekten, tıklım tıklım otobüste işkence çekmekten, yaz da geldi buram buram ter kokan, deodorant parfüm nedir görmemiş insanlarla yapışık gidip gelmek istemiyorum. iş serbest kıyafet gibi, yazın kapri bile giyiyorum toplantı olmadığı sürece o konuda bi sıkıntı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 100 km hızla gitsen 18 dk sürüyor 1 saate gidersin bisikletle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ulan yere yatırıp bakkala girdim bi çıktım elcik ezilmiş sele yan dönmüş arka teker dönmüyor. biri arabayla üstünden geçmiş galiba bisikletin. arka tekeri tutan çatal yamulmuş galiba. düzeltilebilir mi? kız gibi bisikletti herkesin gözü kalıyodu. bilerek yaptı biri heralde. http://hizliresim.com/YPkpVa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 kaportacı düzeltir heralde demi arka çatalı. çelik kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Liebe said: bisiklet ile istanbul içi uzun mesafe işe gidip gelen var mı? pendik suadiye arası denenir mi acaba, dumankaya caminin orda oturuyorum sahile çok yakınım. kuş uçuşu 15.8 km gösteriyor, sahilde 18-19 km tutar diye düşünüyorum artık bıktım illallah geldi akşamları otobüs beklemekten, tıklım tıklım otobüste işkence çekmekten, yaz da geldi buram buram ter kokan, deodorant parfüm nedir görmemiş insanlarla yapışık gidip gelmek istemiyorum. iş serbest kıyafet gibi, yazın kapri bile giyiyorum toplantı olmadığı sürece o konuda bi sıkıntı yok gibi. fenerbahçe sahilden,pendiğe 2.5 saatte pisikletle gitmiştim yıllar önce,arada molalar muhabbet falan vardı.Ama önermem abi sakat iş,yıllar önce diyorum bak.Şimdiki sürücüler daha gavat insalarda öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Zaten kiz pisikleti degil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 kız bisikleti zaten 50 tl ye ikinci el almıştım. herkesin gözü kalıyodu. ben çok artist ve estetik kullanıyodum ondan beğeniyodu herkes. 3 kişi kışın gidince bana bırak diye sıraya bile girdi. arkadaş baktı cant yamulmuş yerine oturtcaz dedi. inşallah kadro yamulmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 http://www.bisikletcim.com/carraro-sportive-227-28-jant-bisiklet#Properties şu pisklet hakkında yorum alabilir miyim? çin yapımı ama parçalar çok kaliteli diyolar şöyle 900 tl ye falan bulursam alayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 eskiden bisikletler burada yapılırdı şimdi çinden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 neyse kurtardık yavruyu. jant yamulmuş maşo eliyle düzeltti. http://imgim.com/camerazoom-20140430181634534.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 sedona 920 aldım ben bir ara bir incelemesini yazarım hafta sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Liebe said: http://www.bisikletcim.com/carraro-sportive-227-28-jant-bisiklet#Properties şu pisklet hakkında yorum alabilir miyim? çin yapımı ama parçalar çok kaliteli diyolar şöyle 900 tl ye falan bulursam alayım diyorum Ben carraro 224 kullanıyorum V frenlisinden. 1 aya yakın zamanda 400 km ye yakın kullandım. benimkinin ön vitesi tourney, arka vitesi altus. 227 de deore kullanmışlar, çok daha iyidir kendileri. Tekerler aynı tekerden. Fiyatına göre güzel bisiklet bence. 224 850 tl ydi 227'nin 1200 tl olması normal. Hidrolik disk fren ve vites takımı 500 tl fark oynatır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 ben de bisiklet ile ciddi düşünüyorum ama her ciddi düşüncem gibi bu da askıda kalacak ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 @Liebe bisiklet guzel duruyor. Hybrid galiba ince teker 700x28 35c. Sehir ici mantikli olan da bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Çok sık tekrarladığım bir hatamı düzelttim: özellikle aynakol ortada tüm arka dişlileri kullanma çok yaygın olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 bu vites takımının ömrünü uzatmak içinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 sostizm said: Çok sık tekrarladığım bir hatamı düzelttim: özellikle aynakol ortada tüm arka dişlileri kullanma çok yaygın olsa gerek bu ne hacı anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mal said: bu vites takımının ömrünü uzatmak içinmi senko said: sostizm said: Çok sık tekrarladığım bir hatamı düzelttim: özellikle aynakol ortada tüm arka dişlileri kullanma çok yaygın olsa gerek bu ne hacı anlamadım ben Ömür de uzatır ama daha önemlisi DOĞRU kullanım için bu. Vitesler "overlaping" dizayn edilmiş. aynakol ile ruble birbiri ile uyumlu olduğunda verimli kullanabiliyorsun bisikleti. Yokuş çıkacaksan aynakolda küçük rublede büyük dişli seçeceksin, sürat/depar/iniş yapacaksan da tersi işte. Aynakolu ortada unutup tüm arka dişlilieri kullanmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ben hayvan gibi son viteste kullanıyorum hep yokuş iniş çıkışta falan hiç vites değiştirmiyorum afsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Diz kapağının altındaki sıvıyı tüketirsin o şekilde. En rahat pedal çevirebildiğin viteste kullanmak önemli. Bide sele yüksekliği. Dizin sürekli bükülü kalmayacak pedal çevirirken. Kalçan yere paralel durumda, bacağın, pedal en aşağıdayken dümdüz kalacak şekilde olana kadar yükseltip alçaltacaksın seleyi. Bunlarda ek bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 benim dizler küçük yaştan beri gidip heralde taa 6 yaşında çatır çutur sesler geliyodu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bisikleti bitirdim, hatta eskittim bile. Bugun yeni pedallari taktim. Cuma gunu ayakkabilar gelicek umarim pedala oturan. http://s27.postimg.org/cqw9j9ghf/image.jpg http://s27.postimg.org/idsmgqj03/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 sonunda aldim dun aldigim gibi dolastim 20km filan negzelmis velespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bende Kawasaki X-Ray aldım da bu kadar kötü bir bisiklet olamaz. Geldiğinde ön disk yamuktu ön vites attırıcı olması gerektiğinden küçüktü falan. Paramla rezil oldum resmen. Kadrosu çok güzelde geri kalan kısımları 5 para etmez. 100 lira daha koysaydım bianchi alsaydım keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar