BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Ofsaytida kaldircakti ne guzel Besim Tibuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 diskoteklerde sürterler diyene kadar iyiydi dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torentto Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Erdoğanı anca Cem Uzan devirebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 "Tatar Ramazan" said: Mithat said: Şu 17 akpli adamı bulup ip ban atalım , mantıklı açıklama yapanlar hariç, tekrar ediyorum mantıklı açıklama yapanlar hariç. Kalkıp hüülllloooğğğ olanları direk kovalım bu kadar basit. Bunca olay var kalkıp bi tanesi de savunma yapacak cesaret gösteremez mi bu kadar mı korkak sinik silik tipler bu akpliler . Yazini okuyunca Akpye attim inadina, 56ya 23 oldu durum sanirim, hadi banlat bakalim... Cilleri Yilmazi Eceviti koalisyonlari gormus biri olarak Akpnin fena olmadigini dusunuyorum. Ha daha iyisi varsa ciksin tanitsin kendini ona da oy atalim, ama yok henuz. Chp acmis bir Ataturk shieldi, onun arkasinda takiliyor anca, laf cok icraat yok. Ist Kartalda yerel secimde Chpye attim en son, elime sicam. Onca zamanda baskan Altinokun en buyuk icraati heykel dikmek oldu, kabadayi kartalli Kazimin belinden bicak cekerkenki bir heykeli! Ha bide bi protestocuyu olduresiye dovduler tvlerin de oldugu bir acilista. Ardindan Altinok cikti ve burasi Kartal bizim mekanimizda bize yanlis yapilmaz dedi. Onumuzdeki secimde nah kalir o koltukta Fistan said: hüüloooloooğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 desertt said: BDP, MHP'yi geçiyorsa vay forumun haline. Gerçek hayatta geçemez orası ayrı mhpnin akpden farki yok ki. ne olursa olsun her olayda once bi gaz alma konusmasi yapar bahceli. akpye muhalefetmis gibi konusur, pesinden de tayibe nasil yariyosa oyle davranir, oy mu verilcek ver, insanlar sokakta tayip istifa mi diyo, o zaman sokaktaki insanlara laf at. kuklacinin 2 numarali kuklasi bahceli. 1 ay once BDP den nefret eden ben, su anda mhp bdp arasinda kalsam bir an bile dusunmeden bdpye veririm oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 BonePART said: Ofsaytida kaldircakti ne guzel Besim Tibuk. harbi ofsayt olayında da haklıydı lol. Xenus said: diskoteklerde sürterler diyene kadar iyiydi dsdsf düzeltti hemen, şimdikiler gibi dili sürçünce sonuna kadar götürmüyordu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 BDP yazanlar troll ve BDPnin bağımsız adaylarını destekliyolar sanırsam. Bu arada MHP ye oy vermek AKP ye vermekten beter bildiğin AKP yi Türkiyenin başına saran adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Rewendor said: sabonis said: bu oylamayı aslında ekşisözlükte falan yapıcan baya net bi yüzde verir o. eskiden olsa vermezdi de artık orada baya denge var. Şu anda da vermez. Kanzuk falan olaylarından sonra kaliteli yazar kitlesinin (ki bunlar haliyle iyi eğitimli, kafa kullanan adamlardı) büyük kısmını yitirdi ekşi. kanzuk olayı ney bilmiyorum. 40 yılda bir bakıyorum anca ekşiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kanzuk ekşi'nin avukatı değilmiydi, hukuki danışmanıydı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Marty said: desertt said: BDP, MHP'yi geçiyorsa vay forumun haline. Gerçek hayatta geçemez orası ayrı mhpnin akpden farki yok ki. ne olursa olsun her olayda once bi gaz alma konusmasi yapar bahceli. akpye muhalefetmis gibi konusur, pesinden de tayibe nasil yariyosa oyle davranir, oy mu verilcek ver, insanlar sokakta tayip istifa mi diyo, o zaman sokaktaki insanlara laf at. kuklacinin 2 numarali kuklasi bahceli. 1 ay once BDP den nefret eden ben, su anda mhp bdp arasinda kalsam bir an bile dusunmeden bdpye veririm oyumu. MHP Türkiye bölünmesin diye uğraşıyor şuan kürt sorunu ön planda değil ancak bu olaylar tam olarak bittiği zaman gene öcalan,pkklılar gün ışığına çıkacaklar. BDP kürt haklarını savunuyor ve özerklik için elinden geleni yapıyor, ben ülkenin bütünlüğünden yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 BonePART said: BDP yazanlar troll ve BDPnin bağımsız adaylarını destekliyolar sanırsam. Bu arada MHP ye oy vermek AKP ye vermekten beter bildiğin AKP yi Türkiyenin başına saran adamdır. "Baykal ve Bahçeli" Adamlar krizde erken seçime gittiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Tekrar alıntı yapmiim dedim , mantıklı açıklama yapanlar hariç diye belirtmiştim zaten . Bu arada yinelemek isterim ki benim yüzümden akpye oy atan arkadaşlar , rahip olsam eskort mu olacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 @mithat, +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Birinin postuna bakıp akp'ye oy atacaz diyenler, başbakan seviyesinde insan hakları ihlalleri yapınca "yiyor ama çalışıyorlar" diyen kitle değildir umarım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 http://imgim.com/atparti1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 SENE 2013 HALA ATTIĞINIZ OY BARAJ ALTINDA KALMASIN YA DİYEN VAR ARKADAŞLAR SORUN ATTIĞIMIZ OY DEĞİL, BARAJ BARAJ BARAJ BARAJ BARAJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 baraj zıplasın top gelirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 başlığın saçmalığını kınamak amacı ile akp'e oy attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ARAS'a veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Praetorian said: ömrümde oy kullanmadım hiç işim olmaz siyasetle .. gidip CHP ye atıcam başka yolu yok çünkü .. Ben son seçimde öyle yaptım ama oyum işe yaramadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Asdfggdaff Şunu görünce bütün saygım kayboldu lan menapoz teyze sfghaffasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Yahu barajı kaldırmak için bdp mhp chp oyu yetmiyor mu? Hepsi baraj kalksın diyor sonuçta. Mhp'den emin değilim tabi. Bağımsızlar zaten ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 tek problem baraj degil ki, mecliste cogunlugu tek partinin almasina engel biseyler de olmasi lazim. bir partinin sokabilicegi milletvekili sayisi meclis toplaminin 1/3u filan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 benim oyum işe yaradı ya, şirket kurmuş geçen gün e-mail atmış sağolsun "senin sayende buralara geldik abey" demiş ciğerim, para gönderecekmiş minnetinden ötürü "gerek yok yiğit, senin işe yaradığını bilmek bana yeter" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Baraj kalksa o kadar milletvekili çıakramazlar. Kafalarına göre yasada çıkaramazlar. Öyle biliyorum yanlışsam cahilliğime verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar