tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Redeagle said: Şaka gibi bir saattir tek oyunun redeeminin yükleme ekranını bekliyorum. Diğer oyunların hepsini mecbur steame alcam. sanki origin çalışsa steame almıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hayır ikinci hafta humblebundle'da çoğu zaman bonus oluyor. weeklyler dışında. kapalı kutu olayı yok bunda. kesin degil tabi ama deep silver bundle'da da ikinci hafta oyunlar eklendi. risen, sacred citadel vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 şöyle demişler. yani şimdi 1'e alıp sonradan eklenen oyunlara konabiliyoruz löpçük diye? The bonus games will be added to the BTA games in the bundle, but if you get the bundle at any amount before the games are added then you will get the new games as well. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 neyi yağmaladınız lan yine keraneciler sizi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 sabonis said: şöyle demişler. yani şimdi 1'e alıp sonradan eklenen oyunlara konabiliyoruz löpçük diye? The bonus games will be added to the BTA games in the bundle, but if you get the bundle at any amount before the games are added then you will get the new games as well. hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ohannes 630k sattı yarım günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 1den alinca 2. hafta eklenen bonuslar gelir, cogu humbleda boyle yaptim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 tiLi said: Redeagle said: Şaka gibi bir saattir tek oyunun redeeminin yükleme ekranını bekliyorum. Diğer oyunların hepsini mecbur steame alcam. sanki origin çalışsa steame almıycan Benim her şeyi steamde biriktirim, hava atim veya oyun içinde başkasıyla chat yapim gibi düşüncelerim yok ya. Gog'da ve orcinde başka oyunlarım vardı. Steam'e redeem edince originde kendi drm'ını koyar mı acaba diye endişem de vardı ek olarak. Servis tekrar online olursa orcin keylerini steame eklenmiş oyunu eklemek için kullanabilir miyim diye bakcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ben kendim gibi sanmışım seni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bende de başak burcu kıllığı var. hepsi aynı yerde düzenli nizamlı olsun. öyle originde ayrı steamde ayrı. kabus gibi. gog'dan bi kaç oyun aldım bazen rüyamda steame atabiliyorum onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 O kadar kabus düzeyindeyse shortcut olarak librarye atabiliyosun yine abi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Norak said: loop said: red alert c&c 1 ve ra freeware olmuştu sanki yıllar önce Buldum ama 64 bit de çalışmıyor diyor, çözümü var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 origin paraları aldı kaçtı. redeem edemiyoruz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 "Bulunsun, lazım olur" oyunları http://www.gog.com/promo/dnd_gems?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=game_subject&utm_campaign=dnd_gems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Black-ice said: bende de başak burcu kıllığı var. hepsi aynı yerde düzenli nizamlı olsun. öyle originde ayrı steamde ayrı. kabus gibi. gog'dan bi kaç oyun aldım bazen rüyamda steame atabiliyorum onları. başak burcu değilim ama bende de var o sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 burç ne olm kız tribi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 BF3 falan var https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 NE DIYOSUN! Ama daha iyisi var asagidaki linkte para vermeden key bile alabiliyorsun. http://forum.paticik.com/read.php?35,7124160 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Şöyle bir şey var bi de, gittim steam oyunlarını aktive ettim, sonra gittim origin oyunlarını da aktive ettim, hem steamde hem originde olanların ikisini de kendi platformlarında aktive ettirdi yani :D Hoş ne farkedecek sonuçta oyunları almışız her ikisinde de oynayabilmek çok büyük bir avantaj olmasa da ne bilim dünyaları almış hissi veriyo böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Black-ice said: bende de başak burcu kıllığı var. hepsi aynı yerde düzenli nizamlı olsun. öyle originde ayrı steamde ayrı. kabus gibi. gog'dan bi kaç oyun aldım bazen rüyamda steame atabiliyorum onları. burcumuz iyi ya, derli toplu düzenli olma takıntısı iyi bişi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Valla ben yengecim ama bende de var o takıntı ama ne yapalım mümkün olamıyor :D Bazen origin, gog, gmg falan derken kafa gidiyor neyi nerde aldıydım hesabı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Ben ayip olmasin diye iki platform uzerinden de topluyorum aynilari olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Silphatos said: steamde hiçbir oyun yoktu çok mutluyum 750 oyun var her bundleda en az 2 tane bende olan oyun çıkıyodu, EA yine yaptı yapacağını. teşekkürler EA Silphatos said: 750 oyun var her bundleda en az 2 tane bende olan oyun çıkıyodu, Silphatos said: 750 oyun var Silphatos said: 750 oyun Silphatos said: 750 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 teşekkürler ea ve ea'ya zumlayacaktın orda, bu kadar bundlela 750 oyun olması hiçbir şey adsf. az bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 hayatımda 750 oyun oynadım mı diye düşünerek zumladım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar