Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tom Clancy's The Division


Wyand

Öne çıkan mesajlar

  • 5 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Cuce said:

anlamadım nasıl mantıklı konsolları daha ıyı gostermek ıcın pcye tırt oyun yapmak?


Arcane'nin dediği gibi zekice bir dümen işte. Mantıklı derken hani konsol versiyonuyla PC aynı olsun istiyorlarsa illa mantıklı işte downgrade yapmaları. Yani doğru değil tabii de adamların bakışıma gore diyorum.

Birde watch dogstan sonra çat diye bi oyunda daha aynı şeyi yapmaları aptalca ama harbiden işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

anlamadım nasıl mantıklı konsolları daha ıyı gostermek ıcın pcye tırt oyun yapmak?


Konsolu daha iyi bir alternatif olarak göstermek için para alıyor bile olabilirler. Benim bir oyun şirketim olsa ve oyunumun her platformda olabilecek en iyi şekilde görünmesini isterim. Aktif biçimde her platformda aynı şekilde göstermeye çalışmaları için geriden gelen platformlardan para ödenmesi çok mantıklı. Kesinlikle ticari bir kazançları var.

Kazançları var ama herifler inanılmaz tembel. Downgrade yapılacaksa son dakikada panikle yapılmaz. En başından öyle tasarlarsın. ".ini dosyasından ışıklandırmayı kapayayım" diye internet kafede feysbuk heklemeye çalışan liseli tier çalışmaları kendi rezillikleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
http://www.youtube.com/watch?v=v9gE79PrBn8

PS4 gameplay oldugu dusunulurse grafikler vs gayet basarili. Pc ye boyle cikmasinda bir sakinca yok zaten zamanla HD pack ayagina grafikleri duzeltip free olarak DLC sunuyorlar pc gamerlar icin. Ben sahsen daha fazlasini da beklemiyorum grafikten su hali benim icin cok yeterli. Konusu ve oynanabilirligi cok daha onemli gozumde bknz wow...

Edit: Yalniz cidden voice com kendisi telsiz efekti fln katsa on numara olur ben normalde boyle ses gelecegini sanmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...