AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 beorn niye o kadar kısa sürdü abi? bir atraksiyon bekledim hep ama kitabı bilmiyorum orda ne oldu ne bitti neyse ilk filme göre sıkıcıydı. edit : björn ne la?
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Laorx said: DarKRideR said: http://i.imgur.com/8knRayb.gif peter jackson olsam tokadı basardım. https://24.media.tumblr.com/6a817f7a57a90b7b53d0a9ee5c2d6afb/tumblr_myra3lYhAi1rhbebyo4_250.gif kimden öğreniyo böyle terbiyesiz hareketleri bilmem
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 imamizer said: xpand'de izledim ben. bu kalas teknolojiye rağmen gayet güzeldi. mısırımı yiye yiye love seatte tek başıma yayıla yayıla izledim. hayattan zevk almaya bakın abi. hala smaug neden 20 saniye altına baktı derdindesiniz. ALTİNA DEİL KALİBA BAKTİ :(((((
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bingildak said: televizyondaki ile sinema perdesindeki farklı değil mi? tv de zaten pasif gözlük çalışmıyor? benimkinde çalışmıyor en azından benim lg tv nin gozlukleri götürdük izledik iyiydi ben rahatsız olmadım
nienna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bana nerd gözlüğü gibi bir gözlük verdiler tek kullanımlık. polarize gibi. bunu kullanabileceğim videolar falan var mı?
quixef Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Abi ejderha bu altına bakacak tabii... üstüne mi baksın sdfdffds
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 LG tv'nin gözlükleri ne kadar Fistan?
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 nienna said: bana nerd gözlüğü gibi bir gözlük verdiler tek kullanımlık. polarize gibi. bunu kullanabileceğim videolar falan var mı? Var örnegin: sex and zen 3D
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Fistan said: bingildak said: televizyondaki ile sinema perdesindeki farklı değil mi? tv de zaten pasif gözlük çalışmıyor? benimkinde çalışmıyor en azından benim lg tv nin gozlukleri götürdük izledik iyiydi ben rahatsız olmadım şu tam bir görgüsüzlük lan :D
reampage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 nesi görgüsüzlük abi 2 lira verip osuruk gözlük almak mı kendi gözlüğünü götürüp adam gibi izlemek mi
RRa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ama bu ejderhaya kal geldiği gerçeğine hiç değinmediniz
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Evdeki televizyonunuz FPR teknolojisine sahipse, yani pasif gözlüklü ise, gözlüklerinizi IMAX ve HFR salonlarında kullanabilirsiniz.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 çok fark ediyor mu peki fistan? bende alacam gözlük ne zamandır almıyorum. evde hiç 3d film izleme gibi bir arzum olmadığı için gerekli görmedim.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bu arada gözlüklerde en önemli husus temizliği abi tertemiz yapmak lazım gözlük bezi ile
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Hayvan gibi temizliyorum zaten film başlamadan önce ayna gibi oluyor camları.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 farkediyor mu bilmiyorum goruntu. lg gozlukleri de ucuzdur baya bi ozelligi yok sinemadakiler gibi
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://www.vatanbilgisayar.com/lg-ag-f215-5-li-3d-gozluk-paketi/productdetails.aspx?I_ID=58521 Şundan alalım o halde.
df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 benim lg ile geldi onlardan çok iyi. sinemada verilene göre çok hafif hiç rahatsız etmiyor.
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kitabı okumamıştım film güzel yanlız iki eleştirim var 1. belki kitapta da öyledir ama sonu çok yamuk bitti. yani biraz daha alıştırılabilirdi seyirci filmin bittiğine. 2. 3d teknolojisi geliştikçe filmler ps oyununa dönüyor. gandalfa pusu kurulan sahneler özellikle çok yapay geldi bana çoğu sahnede oyun oynarmış hissine kapıldım
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Kitabı okudum yalnız şöyle ki; 1- Kitapta ara yok, tek kitap. 2- Tek bok gibi olan yeri o değildi.
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Frp-tear ayarındaki sahne mi sırıttı ? Ahahaha.. Kıyamam.
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi ben anlamam film teknolojisinden gördüğümü söylüyorum sadece:) ben mesela ps oyunlarının da gitgide gerçekçi hal almasına karşıyım oyun dediğin oyun gibi gözükecek abi film de keza gerçekçi olmalı
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 KidLazer said: abi ben anlamam film teknolojisinden gördüğümü söylüyorum sadece:) ben mesela ps oyunlarının da gitgide gerçekçi hal almasına karşıyım oyun dediğin oyun gibi gözükecek abi film de keza gerçekçi olmalı Lan??! Dejavu oldum. Daha önce yazmış mıydın böyle bir şey?
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 imamizer said: xpand'de izledim ben. bu kalas teknolojiye rağmen gayet güzeldi. mısırımı yiye yiye love seatte tek başıma yayıla yayıla izledim. hayattan zevk almaya bakın abi. hala smaug neden 20 saniye altına baktı derdindesiniz. çiğli kipa mı?
Öne çıkan mesajlar