Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laorx said:

DarKRideR said:

http://i.imgur.com/8knRayb.gif

peter jackson olsam tokadı basardım.

https://24.media.tumblr.com/6a817f7a57a90b7b53d0a9ee5c2d6afb/tumblr_myra3lYhAi1rhbebyo4_250.gif
kimden öğreniyo böyle terbiyesiz hareketleri bilmem
Mesaj tarihi:
imamizer said:

xpand'de izledim ben. bu kalas teknolojiye rağmen gayet güzeldi. mısırımı yiye yiye love seatte tek başıma yayıla yayıla izledim. hayattan zevk almaya bakın abi. hala smaug neden 20 saniye altına baktı derdindesiniz.

ALTİNA DEİL KALİBA BAKTİ :(((((
Mesaj tarihi:
bingildak said:

televizyondaki ile sinema perdesindeki farklı değil mi? tv de zaten pasif gözlük çalışmıyor? benimkinde çalışmıyor en azından

benim lg tv nin gozlukleri götürdük izledik
iyiydi ben rahatsız olmadım
Mesaj tarihi:
Fistan said:

bingildak said:

televizyondaki ile sinema perdesindeki farklı değil mi? tv de zaten pasif gözlük çalışmıyor? benimkinde çalışmıyor en azından

benim lg tv nin gozlukleri götürdük izledik
iyiydi ben rahatsız olmadım

şu tam bir görgüsüzlük lan :D
Mesaj tarihi:
kitabı okumamıştım film güzel yanlız iki eleştirim var

1. belki kitapta da öyledir ama sonu çok yamuk bitti. yani biraz daha alıştırılabilirdi seyirci filmin bittiğine.

2. 3d teknolojisi geliştikçe filmler ps oyununa dönüyor. gandalfa pusu kurulan sahneler özellikle çok yapay geldi bana çoğu sahnede oyun oynarmış hissine kapıldım
Mesaj tarihi:
abi ben anlamam film teknolojisinden gördüğümü söylüyorum sadece:) ben mesela ps oyunlarının da gitgide gerçekçi hal almasına karşıyım oyun dediğin oyun gibi gözükecek abi film de keza gerçekçi olmalı
Mesaj tarihi:
KidLazer said:

abi ben anlamam film teknolojisinden gördüğümü söylüyorum sadece:) ben mesela ps oyunlarının da gitgide gerçekçi hal almasına karşıyım oyun dediğin oyun gibi gözükecek abi film de keza gerçekçi olmalı

Lan??! Dejavu oldum. Daha önce yazmış mıydın böyle bir şey?
Mesaj tarihi:
imamizer said:

xpand'de izledim ben. bu kalas teknolojiye rağmen gayet güzeldi. mısırımı yiye yiye love seatte tek başıma yayıla yayıla izledim. hayattan zevk almaya bakın abi. hala smaug neden 20 saniye altına baktı derdindesiniz.

çiğli kipa mı?
  • Yeni Oluştur...