moncici Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 arkadaşlar darılmaca yok ama the best offer'ı beğenen insan sinema zevkini sorgfdsf şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 report ettim banlansin arkadas vizyondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 imamizer said: http://popcornjury.com/wp-content/uploads/2011/10/network-movie-poster.jpg 8.5/10 harika film. özellikle kitap gibi diyologları var resmen filmin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Leş. Jim Carrey'nin filmin tanıtımına katılmak istememesinin bi sebebi varmış demek ki. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 last vegas'ı izledim, sıfır beklenti ve vakit öldürme konseptinde 7/10 verdim. çok kıvamında eğlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ne övdünüz aq best offerı. normal film lan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 hiç amk içinde yağlı boya resim var diye goygoylamışlar filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 valla buradakilerin gazına gelip izliyecektim filmi, eğer kötü çıkarsa döşerim wotu acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 film çok güzel. ama burada abartanlar oldu elbette "piuuuuv dünyanın en iyisi" falan şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ortalama filmdi işte ana karakter salaktı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ya best offer'a ortalama/normal/eh* diyen arkadaşlarımızdan bir ricam olacak, lütfen 2013'deki en iyi 10 film için ufak bir liste yapabilirler mi? bende kaçırdıklarımı izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 http://www.imdb.com/search/title?year=2013,2013&title_type=feature&sort=moviemeter,asc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 paradoksalkedi said: ne övdünüz aq best offerı. normal film lan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 aquila said: http://www.imdb.com/search/title?year=2013,2013&title_type=feature&sort=moviemeter,asc adam imdb linki göstererek s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 111bir1bir111bir01101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bingildak said: ya best offer'a ortalama/normal/eh* diyen arkadaşlarımızdan bir ricam olacak, lütfen 2013'deki en iyi 10 film için ufak bir liste yapabilirler mi? bende kaçırdıklarımı izleyeyim. 12 years a slave rush kaptan philips frozen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Kaptan Phillips İyiydi..tom amca götürmüş 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 best offer güzeldi ama ortasında çözüldü olay sonunda anlamıştım zaten dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 http://ptpimg.me/yy8273.jpg 10/10 bir daha izlerim biraz zaman geçtikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 the starving games. 5/10 başroldeki kız hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sabonis said: Certhas said: Wolas said: 2013 yılında izlediğim en iyi filmlerin arasında 8,5/10 4/10 bu kadar sıkıcı bir filmde kendimi tek teselli edebileceğim geoffrey rush'ın oyunculuğu, arka plandaki müzikler ve seyretmeye doyulamayacak binalar idi. ilk 20 dakikası insanı kendine çekiyor ve gerçekten gotik bir hikayenin başladığını söylüyor ama geri kalanında gittikçe azalan bir mantık hissi ile birlikte filmin bitmesiyle ne kadar kötü bir senaryo olduğu ortaya çıkıyor. arkadaşlar şekil 1a'da gördüğünüz üzere: Hipster olmayın, çok itici oluyor. abi film çok yordu beni kafayı yicektımü uzun zamandır böyle film izlememiştim bayıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 neyi yordu lan. adamın gizli odayı gördüğünde ne dedin? aa ne güzel adam arşiv yapmış mutlu mesut geçinir giderler doldururlar odayı mı? ben hayatımı bu overratedlığa adayacağım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Baltalama lan bas git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Zaten artik izledigin cogu filmin senaryosunu tahmin edebiliyorsun Senaryosunu tahmin ettigin film kotu mu oluyor? Senaryoda alt metin ust metin filan zerre umrunuzda degil sanirim yada filmi film yapan diger etkenler. degerlendirme kriterlerinizi merak ettim diyemiyorum cunku pek yok sanirim masterpiece diyen olmadi filme okudugum kadariyla. Sevdik iste son zamanlarda zaten pek film yoktu, guzel filmlerin hepsi bi anda dokuldu. Hemen overrated diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Quel-Thul said: bingildak said: ya best offer'a ortalama/normal/eh* diyen arkadaşlarımızdan bir ricam olacak, lütfen 2013'deki en iyi 10 film için ufak bir liste yapabilirler mi? bende kaçırdıklarımı izleyeyim. 12 years a slave rush kaptan philips frozen hakkaten ama bu sene iyi film izlemedim ben de doğru düzgün. iki tane sayabiliyorum. inside llewyn davis la vie d'adele bunlar da ortalama üstü yani... tayland, capon sinemasına falan mı yelken açsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar