bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Wolas said: 2013 yılında izlediğim en iyi filmlerin arasında 8,5/10 şu adama Quills'den beri hastayım ya. benim için de sade olarak yerleşti herif zihnime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 7.5/10 IOS 19 böyle olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 lan tom selleck sandım asdhufdhasufh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kadro iyiymiş de 14 şubat deyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 zeper said: 9/10 Breakfast At Tiffany's Audrey Hepburn bir zamanlara damgasını vuran aktris...My Fair Lady'i izlemiştim filmerinden, şimdi de bu, birbirine zıt iki rolü de muhteşem yapmış. Bu arada Audrey Hepburn ilk kez seçmelere gittiğinde bazı ajans sahipleri...bu ne böyle zapzayıf, hiç kimse izlemek istemez seni kızım git biraz kilo al diyerekten filmlerde oynatmak istememişler ve elemişler direk....ve sonra.....pişman olmuşlardır herhalde kaçırdıkları için=) ..annem hep söylerdi, Audrey Hepburn ne yapsa o dönem moda oluyordu,bugün bile kadınların kıyafetleri saçı falan audrey tarzıdır çoğu yerde diyor. http://www.panicposters.com/media/catalog/product/cache/1/image/f63dc5ec28f3175f8a7f615bd217eb71/p/p/pp32424-audrey-hepburn-breakfast-at-tiffanys-poster.jpg Kadının giydiklerine bakmaktan filme odaklanamadım ben bi türlü. O ne güzel bir partiydi öyle kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 j_bLiND said: https://31.media.tumblr.com/fc4d59a6ed9fe10d2e07eea313554754/tumblr_mz3mgq8Ph51qifjtbo2_1280.jpg gravity, daha yeni izledim. amatör eğlendirir. İlk defa 3D'yi sevdiğim filmdir kendisi. Uzaya çıkmış kadar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 /4,205478 Bayaa kötü. Hani bildiğin sıvamaca gibi bi şey. Anlayamıyorum gerçekten, nasıl başarıyorlar bu kadar kötü film yapmayı. En komiği ise ortada bi kaçış planının olmaması abi. sadfasasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yukardakini. 6/10 falan. arnold hatrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yildirimokur said: zeper said: spo 9/10 Breakfast At Tiffany's Audrey Hepburn bir zamanlara damgasını vuran aktris...My Fair Lady'i izlemiştim filmerinden, şimdi de bu, birbirine zıt iki rolü de muhteşem yapmış. Bu arada Audrey Hepburn ilk kez seçmelere gittiğinde bazı ajans sahipleri...bu ne böyle zapzayıf, hiç kimse izlemek istemez seni kızım git biraz kilo al diyerekten filmlerde oynatmak istememişler ve elemişler direk....ve sonra.....pişman olmuşlardır herhalde kaçırdıkları için=) ..annem hep söylerdi, Audrey Hepburn ne yapsa o dönem moda oluyordu,bugün bile kadınların kıyafetleri saçı falan audrey tarzıdır çoğu yerde diyor. http://www.panicposters.com/media/catalog/product/cache/1/image/f63dc5ec28f3175f8a7f615bd217eb71/p/p/pp32424-audrey-hepburn-breakfast-at-tiffanys-poster.jpg Kadının giydiklerine bakmaktan filme odaklanamadım ben bi türlü. O ne güzel bir partiydi öyle kardeşim. evet kıyafetleri çok güzeldi... spo partide öyle..=) o uzun boylu kadının yere düşerken...Hepburn " düşüüüüyoooooorrrr" gibi bişi demişti orda katıla katıla güldüm...son sahnede ço güzel... "cat? catt " diye araması...duygusaldı bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 diaboliq said: mutlaka izleyin. hayatımda izlediğim en iyi romantik filmlerden biri. Bugüne kadar gercekten çok az fılmde boğazımın dugumlengini hissettim, bu da onlardan biriydi. Bu yılın en iyi filmi oldu gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sabonis said: 7/10 tom abi son 5-10 dakka iyi döktürmüş helal reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 http://www.hitzoneonline.com/wp-content/uploads/2013/10/Frozen-disney-frozen-34977338-1600-900.jpg abi izleyin işte 9.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 yildirimokur said: escape plan /4,205478 Bayaa kötü. Hani bildiğin sıvamaca gibi bi şey. Anlayamıyorum gerçekten, nasıl başarıyorlar bu kadar kötü film yapmayı. En komiği ise ortada bi kaçış planının olmaması abi. sadfasasfd ilk 20dk'sı baya iyi yoksa film aşırı kötü değil, standart aksiyon filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 http://ecx.images-amazon.com/images/I/512275P1Q5L.jpg 7/10. ama herkes için 7 lik film değil, çocuk filmi gibi. beni çok eğlendirdi, baya mutluydum film bittiğinde ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Lone survivor 6.5/10 çekimler güzel de Amerikalılar'ın bir lafı var ya bullshit diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 https://evbdn.eventbrite.com/s3-s3/eventlogos/36453280/contagionmovie.jpg bitmek bilmedi. 5.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Kanuni said: goldbären said: Wolas said: 2013 yılında izlediğim en iyi filmlerin arasında 8,5/10 iyi bu baya, festenfüriyons tıransformırsçılar izlemesin ama. Cok iyi abiiiii 10 kere hassssssssiktttttirr yaaaaaa dedim offf ulan LAAAAAN süper film abi kesin izleyin kesin kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 abi cok acaip bi filmdi bu ya izlemeyen kalmamalı 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Cidden çok iyiydi. Nebula Hype'ını geçer böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Şu Her'in fragmanına baktım da, bana uzak Allah'a yakın olsun. Joaquin bile fayda etmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 best offerla ilgili ya çiyanlık yapmak istemiyorumda film bence fake havasını vererek sürekli gerdi zaten. yani sonuna şaşıran oldumu aranızda cidden. tam tersine hissettire hissettire sinir bozdular gibi geldi bana. ama ben donald sutherlandın oynadıgı karakterden bekliyordum ordaydı ters köşe. yoksa en baştan beri fakeim diye bagırıyodu kız ama güzel film cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 karakterlerin gelişimi göze vurulmak istenen bence ayrıca kadın da asık oluyor bir noktadan sonra oda sahnesinde gözleri yaslıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 best offer Muhtemelen hepimiz sonunda bir pislik bekledik zaten. Öteki mecha kastıran genç hep kumarlı serserilikli filmlerde oynuyor oradan anlamamız lazımdı aslında ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 gereksiz uzun diye düşünüyorum, ama mükemmel film best offer son 20dk, deli hastanesi fln daha güzel verilebilirdi + tabi ki belliydi: dwarf aletin cüceyle çalışması fake art auction young goddess strange disease adamın kendine fazla olan güveni (hem otomatı / hem kızı anlamıyor aslında vs) dwarf vs herşeyi doğru söyleyen otomat kızın robotu göstermesi özellikle vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 merak ettirdiniz. İzleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar