Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oldboy ilk yarısına anca dayandım, sanat vs demeyin, o kadar hype ettiniz, hastalıklı birinin filmi çıktı bildiğin midem bulandı bir filmde ilk defa ya.

hani o kadarda film izlerim.

0/10
Mesaj tarihi:
onun gibi olaylar gerçek hayatta da oluyor. hastalıklı bir zihnin ürünü değil.

filmi izlemeyenler buradan sonrasını okumasın

gerçek hayatta doğumdan veya kız çocuğun çok küçük yaşından itibaren ayrı kalan baba ve kız yıllar sonra karşılaşıp tanıştığında sevgili hayatı yaşamaya başlayabiliyorlar. birbirlerinin babası-kızı olduklarını bilmelerine rağmen. bu olayın gerçekleşebilmesi için illa hipnoza falan gerek yok. birbirini tanımayan, aile olarak birlikte yaşamamış baba ve kızın yıllar sonra bir araya gelmesi çok riskli bir olay. gerektiğinde psikolojik destek alınarak atlatılması gereken bu olay çoğu zaman fazla önemsenmez insanlar tarafından. sonrasında baba ve kız yatıp kalkmaya başlayabilir. bu önüne geçemedikleri, karşı koyamadıkları bir olay baba ile kızın. anlayabilmemiz de pek mümkün değil. ülkemizde de oluyor. bazen gazetelerde okursunuz.

film atmasyon, sapık bir zihnin ürünü değil. kurgulaştırılmış bir every day olay.

intihar eden kızın dış gebeliği falan da hep olağan şeyler.

Mesaj tarihi:
serbian oldboy serilerinden hoşlanan birisi olarak zamanla kalp ameliyatlları bağırsak alınma ameliyatları fln izleme yolunda gittim daha sonra gore videoların hdlerini arayıp zevk alarak izlemeye başladıktan sonra deepweb ile tanıştım benim gibi insanların oldugu oturup sohbet ettiği videolar paylaştığı biryerdi şuanda 3yochande takılıyorum alışmaya çalışıyorum
Mesaj tarihi:
Daesu said:

ilk yarısına anca dayandım demiş, ahtapotta gitmiş galiba o

üstteki spoilerı okudum uyuyamıyorum yani o derece.

evet ahtapotta kalmıştım, diş çekme vs np.

ya seveni vardır elbette o sahneyi bulan/çeken/fikir sahibi insan karşıma gelse yemin ederim öldürürüm o kadar tiksindim, hayır gözümü kapattım kulağımı kapattım vs arkada kız arkadaşım o benden beter bi sarılıp ağlamadığımız kaldı anasını satim ateş bulundu ya.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

ya seveni vardır elbette o sahneyi bulan/çeken/fikir sahibi insan karşıma gelse yemin ederim öldürürüm o kadar tiksindim, hayır gözümü kapattım kulağımı kapattım vs arkada kız arkadaşım o benden beter bi sarılıp ağlamadığımız kaldı anasını satim ateş bulundu ya.

canlı ahtapot yemek adamlarda var
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Europa Report'a ben de 7 veririm.

http://www.trespassmag.com/wp-content/uploads/2013/08/What-Maisie-Knew-poster.jpg

9,5/10

Herkes izlemeli bunu bence.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

Daesu said:

ilk yarısına anca dayandım demiş, ahtapotta gitmiş galiba o

üstteki spoilerı okudum uyuyamıyorum yani o derece.

evet ahtapotta kalmıştım, diş çekme vs np.

canlı ahtapot yendi diye mi ağlamaklı oldunuz abi anlamadım ben olayı nedir asd
Mesaj tarihi:
ya o kadar iğrendim ki anlatamıyorum işte, gözümü kapadım sesi geliyordu, kulaklarımı kapattım görüntüsü aklımdaydı ahah.

neyse alıntılamayın hatırlamak istemiyorum o sahneyi.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

ya o kadar iğrendim ki anlatamıyorum işte, gözümü kapadım sesi geliyordu, kulaklarımı kapattım görüntüsü aklımdaydı ahah.

http://earofnewtdotcom.files.wordpress.com/2013/11/screen-shot-2011-01-11-at-10-26-57-pm.png

Ç:DDDDDDdddddddddddddddddddddddd
Mesaj tarihi:

goldbären said:

Lectre said:

http://earofnewtdotcom.files.wordpress.com/2013/11/screen-shot-2011-01-11-at-10-26-57-pm.png

Ç:DDDDDDdddddddddddddddddddddddd

haribo ayıcığı seni, şikayet ettim :<

pis adam.

yemek yiyecektim.

artık yemeyeceğim.

bütün kabahat senin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...