Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 8.5 / 10 sabaha kadar bi odada oturup muabbet etseler izlerim bu adamları sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 The Conjuring Amacına hizmet eden bir gerilim filmi.. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 BASED ON THE TRUE CASE FILES OF WARRENS kesin öyledir. artık based on olmayan korku filmi kalmadı he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Based ya da değil; filmin renkleri, atmosferi her bi boku çok hoşuma gitti benim. Kadın beni benden aldı zaten, çok iyi bi karakter olmuş. Postere gel hacım, :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 goldbären said: BASED ON THE TRUE CASE FILES OF WARRENS kesin öyledir. artık based on olmayan korku filmi kalmadı he. bu warren'lar baya baya gerçek kişiler, ünlüler falan. illa kullanmışlardır onların yazdıkları şeyleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 öylew bir oyncak bebek varmış , çöyle bir araştıormacıaile varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Red said: 8.5 / 10 sabaha kadar bi odada oturup muabbet etseler izlerim bu adamları sdfs +1 çok iyiymiş bu. güldürdü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 The East : Çok bekledim, çok şey bekledim. / 7 Ek olmamış Abicim, o sabotajları gerçekleştirecek olan grup öyle sikko mu olur, öyle karaktersiz bi adam mı olur başlarında ? Çevrecilik eylemleri altında geçicek bir film beklerken, komün hayat yaşayan bir grup ve gruba dahil olma sürecindeki kadını izledik. Tamam grup, tüketim karşıtlığı mesajlar veriyor kendi içinde ama filmin vadettiği şey bu değil be abicim. Film, tanıtım vidiyolarındaki, afişlerdeki söylediği sloganları, mesajları verememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 brit marlingi ekmeksiz yerim. o yamuk dudaklarını hmmmppss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 yildirimokur said: The East : Çok bekledim, çok şey bekledim. / 7 Ek olmamış Abicim, o sabotajları gerçekleştirecek olan grup öyle sikko mu olur, öyle karaktersiz bi adam mı olur başlarında ? Çevrecilik eylemleri altında geçicek bir film beklerken, komün hayat yaşayan bir grup ve gruba dahil olma sürecindeki kadını izledik. Tamam grup, tüketim karşıtlığı mesajlar veriyor kendi içinde ama filmin vadettiği şey bu değil be abicim. Film, tanıtım vidiyolarındaki, afişlerdeki söylediği sloganları, mesajları verememiş. abi %100 katiliyorum ya. dunyanin en plansiz grubu. yani ona ragmen cok istekle izledim ben filmi cnku konusu guzel. 6/10 benden. izlenir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 this is the end'e bi referans daha arıyorum Red'in ki yeterli gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 progamer da iyi demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/Adore-Poster.jpg Motherhackers 7.4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 komik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Rasmon said: this is the end'e bi referans daha arıyorum Red'in ki yeterli gelmedi. o kadronun filmlerini seviyorsan beğenirsin işte filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 I ıh, sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 İki arkadaş var, anaları oğullarının arkadaşlarına aşık oluyolar, milf filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 meme varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 http://www.movieguide.org/wp-content/uploads/2013/04/pain_and_gain.jpg 7/10, Gayet eğlenceli zaman geçirmelik bir film ama bir noktadan sonra bitsin istiyorsunuz. Biraz gereksiz uzatmışlar sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 http://www.imdb.com/title/tt0808185/ metaforun camına koymuş bi filmdi. ne diyeceğimi bilemedim. http://gezicifestival.org/img/arsvFilm/orj/arsvFilm_PCfCzYWVQgwqVTdVUVQTGrIBQXuIRQNN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Rasmon said: this is the end'e bi referans daha arıyorum Red'in ki yeterli gelmedi. hala izlemedin mi http://i.imgur.com/I64Qo8L.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Rasmon said: this is the end'e bi referans daha arıyorum Red'in ki yeterli gelmedi. en kötü yapılmış türk filmi gibi bişiy. ama içinde emma watson var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 başlıyorum şimdi, beğenmezsem hepinize laflar hazırlıycam. olm ts çekmişim yhaaaa. ağlıycam. 1gb ts mi olarrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 noob ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 sanssizsansli said: http://www.imdb.com/title/tt0808185/ metaforun camına koymuş bi filmdi. ne diyeceğimi bilemedim. http://gezicifestival.org/img/arsvFilm/orj/arsvFilm_PCfCzYWVQgwqVTdVUVQTGrIBQXuIRQNN.jpg of haha. refah toplumundan gelen eleştiriye bak filmde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar