Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yatak topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

Daha önce bi topik açılmıştı sanırım ama bulamadım, toggie ya da GERGE açmıştı galiba.

neyse

Yadak alıcam,
Şimdi latex,Visko ve yaylı yataklar var.
Herkes bişi dio, patiye güvenirim dedim.

viskoya eğer ter sızarsa bozuluomuş
bazı yataklar hem viskolu hem yaylı
hangisi daha rahat olur? uyku kalitesi açısından hangisi iyidir?

bide dün bi mobilyacı latex alın siz dedi.
terletmez mi ya o
Sosyal ağlarda paylaş

hafta sonu yatak ve baza aldım ben.

tek kişilik idi eski yatağım, 12 - 13 senedir kullanıyordum.

yataş ve altın yatak'a baktım carrefour'daki, altın yatak bariz daha iyi piyasadaki çoğu yatak üreticisinden ama daha pahalı tabi.

ben gene de altın yatak'tan yana kullandım tercihimi, 1.900'e baza ve yatağı aldım. baza'ları çok sağlam, altındaki tahtaları esniyor, yatağı kaldırdın mı düşme tehlikesini minimum'a indirmişler vs. baya hoş bence yatak da baza da.

gidip denemen lazım tabi yatağı, üstüne yatmadan karar verme sakın. visko çok riskli bir tercih bence, sıfır yay olduğu için ya çok rahat edersin ya da uyutmaz gece. ben denedim ve almayı düşündüm açıkçası, ama yaylıdan vazgeçme derim eğer alıştıysan.

benim aldığım yatak bu, 1.5 kişilik. çok dönen biri olduğum için yatakta 1.5 kişiliği daha uygun buldum.

http://www.altinyatak.com.tr/tr/yataklar/yayli-yataklar/detay/oxford-eurotop

baza da şu,

http://www.altinyatak.com.tr/tr/baza-ve-basliklar/bazalar/detay/sandikli-baza

daha dün geldi yatak, bir kere yattım. ilk geceden farkı gördüm. teşekkürler altın yatak.
Sosyal ağlarda paylaş

Son bi kac senedir viskodan sasmiyorum.

Eger ucuz ve iyi bisi istiyosan istikbal - orgaflex bak. Hem yayli hem viskolu.

Bunu kullaniyorum ve otelin diger odalarina da almayi dusunuyorum.

160x200 u 690 lira miydi neydi. Kampanya vardi bi donem.

Istanbulda da yatas in yildizli bi seisi var yine yari yayli yari visko ama pahali o. Deger mi dersen bence istikbal de gayet guzel uyku farki yok.

Boyun icin onemli olan yastik. Boyun destekli visko yastik kullan. O da istikbalde 69 lira. Tempurun da var ama 310 lira.
Sosyal ağlarda paylaş

Boyun destekli yastığın hayat kurtardığı söyleniyor ama yastığın altına elini kolunu koymadan uyuyamayanlar için kullanışlı mı bilmem. Ben yatağımı idaştan almıştım ama baya ucuzundan 2 kişilik yaylı yatak. Sıfır ortapedi. Kütük gibi. 8 saatten fazla uyuyunca bel ağrısı, omuz ağrısı vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

180 200 yatak abartı mı peki

hiç abartı değil. 1 aydan sonra falan esh'in anlattığı sarılma hikaye olur.

insan rahat rahat yatmak istiyo 2 kişi yatıyo olsa bile. kolunu hissetmeyenler, ağzında saçla uyumak istemeyenler ve full time up ereksiyon yüzünden beyinde kan bulunmamasından şikayet edenler için ideal ölçü 180x200
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Rewendor said:

Yatağın çok yumuşak olması sıkıntı, sert olması lazım sağlık için.

yanlış

her bedenin boy ve ağırlığına göre değişir bu kilo azaldıkça görece daha yumuşak yataklar kilo arttıkça da görece daha sert yataklar iyidir
bahsettiğin şey zaten yatağa gömülme oranıyla ilgili. hafif kilodaki insanın yumuşak yatağa gömülmesiyle kilolu insanın sert yatağa gömülmesi aşağı yukarı aynı diye öyle.

Bu arada ben de bi 4 yıldır falan Bluestar kullanıyorum. Yeni yatağa geçtim onu da Bluestar aldım. Tavsiye ederim. Hatta çift kişiliği %50 indirimdeydi bir ara hala devam ediyor mu bilmiyorum. Alacaksan şeye dikkat et yalnız, yeni bi modelini çıkardılar daha "ekonomik", onda eskisinin konforu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...