Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Daha önce bi topik açılmıştı sanırım ama bulamadım, toggie ya da GERGE açmıştı galiba. neyse Yadak alıcam, Şimdi latex,Visko ve yaylı yataklar var. Herkes bişi dio, patiye güvenirim dedim. viskoya eğer ter sızarsa bozuluomuş bazı yataklar hem viskolu hem yaylı hangisi daha rahat olur? uyku kalitesi açısından hangisi iyidir? bide dün bi mobilyacı latex alın siz dedi. terletmez mi ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://www.yatas.com.tr/selective/five-z.php hayatını değiştiriyor aldığın gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ya tamda bunu beğenmiştik aslında bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 visko ama 9 cm felan olsun, onlarda 1-2k galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kaç kilosun? fiziksel bir rahatsızlığın var mı? bünyen alerjik mi? bunlar önemli sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://www.yatas.com.tr/classic/blue-star.php Bundan almistim ben, param yetse visco alacaktim ama sonraya artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 87 88 kilo suark, ben 68 70 kiloyum. Fiziksel rahatsızlık sık boyun tutulması, çok uyuduğunda bel omuz ağrısı oluyo. Ama bu yatağın kalitesizliğindendir şuan diye dusunuyoruz. Visco mu Five-z mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 viskoda rahat edersiniz o zaman hoş kilo da çok değil 100 ve civarı olsaydı direk visko derdim de yaylı olup sadece en üst tabakası visko olanlardan da bakabilirsiniz yatağı almadan önce üstüne uzanın deneyin derim birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben 64 kilo biri oalrak viskodan memnunum ama daha ucuza daha yumuşak yatak da alabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yaylı yatak şimdi nasıl desem bazı durumlarda viskodan daha iyi. yani şimdi... neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ne gibi abi? hangi durumlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Yatağın çok yumuşak olması sıkıntı, sert olması lazım sağlık için. Viskonun iyisi iyidir de, bilindik markalarda gereksiz pahalı, bilinmedik yerden de alma riskine girmemek lazım. Bir de terletiyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yastık daha önemli ya yataktan sonuçta otellerdeki kadar dandik yataklardan almıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hafta sonu yatak ve baza aldım ben. tek kişilik idi eski yatağım, 12 - 13 senedir kullanıyordum. yataş ve altın yatak'a baktım carrefour'daki, altın yatak bariz daha iyi piyasadaki çoğu yatak üreticisinden ama daha pahalı tabi. ben gene de altın yatak'tan yana kullandım tercihimi, 1.900'e baza ve yatağı aldım. baza'ları çok sağlam, altındaki tahtaları esniyor, yatağı kaldırdın mı düşme tehlikesini minimum'a indirmişler vs. baya hoş bence yatak da baza da. gidip denemen lazım tabi yatağı, üstüne yatmadan karar verme sakın. visko çok riskli bir tercih bence, sıfır yay olduğu için ya çok rahat edersin ya da uyutmaz gece. ben denedim ve almayı düşündüm açıkçası, ama yaylıdan vazgeçme derim eğer alıştıysan. benim aldığım yatak bu, 1.5 kişilik. çok dönen biri olduğum için yatakta 1.5 kişiliği daha uygun buldum. http://www.altinyatak.com.tr/tr/yataklar/yayli-yataklar/detay/oxford-eurotop baza da şu, http://www.altinyatak.com.tr/tr/baza-ve-basliklar/bazalar/detay/sandikli-baza daha dün geldi yatak, bir kere yattım. ilk geceden farkı gördüm. teşekkürler altın yatak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Rewendor said: Yatağın çok yumuşak olması sıkıntı, sert olması lazım sağlık için. yanlış her bedenin boy ve ağırlığına göre değişir bu kilo azaldıkça görece daha yumuşak yataklar kilo arttıkça da görece daha sert yataklar iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 said: http://www.yatas.com.tr/classic/blue-star.php blue star kullandım üniversite yıllarında, five-z direkt 3 tier falan üstü ama baya pahalı, eğer imkanın varsa tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Son bi kac senedir viskodan sasmiyorum. Eger ucuz ve iyi bisi istiyosan istikbal - orgaflex bak. Hem yayli hem viskolu. Bunu kullaniyorum ve otelin diger odalarina da almayi dusunuyorum. 160x200 u 690 lira miydi neydi. Kampanya vardi bi donem. Istanbulda da yatas in yildizli bi seisi var yine yari yayli yari visko ama pahali o. Deger mi dersen bence istikbal de gayet guzel uyku farki yok. Boyun icin onemli olan yastik. Boyun destekli visko yastik kullan. O da istikbalde 69 lira. Tempurun da var ama 310 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Boyun destekli yastığın hayat kurtardığı söyleniyor ama yastığın altına elini kolunu koymadan uyuyamayanlar için kullanışlı mı bilmem. Ben yatağımı idaştan almıştım ama baya ucuzundan 2 kişilik yaylı yatak. Sıfır ortapedi. Kütük gibi. 8 saatten fazla uyuyunca bel ağrısı, omuz ağrısı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ben de yuzu koyun yatanlardanim ve o el yastigin altina girecek ! Tempurun 4 kose ucurtma seklinde yastigi var sirf bunun icin, yani yastigin uzerinde uyuyanlar icin. Ama dikdortgen boyun destekli klasik visco da gayet yeterli bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 180 200 yatak abartı mı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Istanbuldaki yatagim 180x200, Iki kere uyudum kiz arkadasimla , boyle sarilmak icin iki tur donmek gerekiyo. Hani alti ustu 20cm fark ama baya farkediyomus uyurken. Sirf uyurken sarilamadim diye terkedilmis olabilirim. Nasil bir kendimi avutmaysa bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 160 iidi nası sıgdırcaz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 uykum geldi okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Patice said: 180 200 yatak abartı mı peki hiç abartı değil. 1 aydan sonra falan esh'in anlattığı sarılma hikaye olur. insan rahat rahat yatmak istiyo 2 kişi yatıyo olsa bile. kolunu hissetmeyenler, ağzında saçla uyumak istemeyenler ve full time up ereksiyon yüzünden beyinde kan bulunmamasından şikayet edenler için ideal ölçü 180x200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 BabacumMostors said: Rewendor said: Yatağın çok yumuşak olması sıkıntı, sert olması lazım sağlık için. yanlış her bedenin boy ve ağırlığına göre değişir bu kilo azaldıkça görece daha yumuşak yataklar kilo arttıkça da görece daha sert yataklar iyidirbahsettiğin şey zaten yatağa gömülme oranıyla ilgili. hafif kilodaki insanın yumuşak yatağa gömülmesiyle kilolu insanın sert yatağa gömülmesi aşağı yukarı aynı diye öyle. Bu arada ben de bi 4 yıldır falan Bluestar kullanıyorum. Yeni yatağa geçtim onu da Bluestar aldım. Tavsiye ederim. Hatta çift kişiliği %50 indirimdeydi bir ara hala devam ediyor mu bilmiyorum. Alacaksan şeye dikkat et yalnız, yeni bi modelini çıkardılar daha "ekonomik", onda eskisinin konforu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar