Yabgu Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Bir hard yapayım dedim valla çok daha zevkli geldi, mermi de can paketleri de ucu ucuna yetiyor kalmayınca adam üzerinden düşünce sevindirik oluyorsun ve cover çok daha kullanılıyor hem ai hem oyuncu adına. Yani evet beyler, hard yapmaya özen gösterin derim. Not: Tek idim, sağolun sizler cılkını çıkarıp 20-30 lvl olmuşsunuz listede 1 tane 10-15 adam yok LAN!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 yarin alcam bunu ben, duz mu alayim gold paket falan mi alayim? birde Things I wish I knew before I started dediginiz birsey var mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 server göçtü heralde attı oyundan bağlanmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 oyundayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 http://i.imgur.com/Rfb1jJN.jpg gg confirm e bastim lvl 1 e dustu karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 bana da oldu aynısı, ama ben oyunu tekrar almak zorunda kaldım o kadar geri atmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=snu5vhWYEmQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 O neydi gıız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Neden koşarak kaçmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 videoda ne var anlamadım? pulse skilli var oyunda zaten, yerini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Gördüğünüz gibi yeterince iyi oynayıp taktik yapabilenler vidyonun sonunda adamı öldürdü, diğer herkes ezik yetersiz oyunculardı. Dolayısıyla itz fayn lörntupiley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 lol, ilginçmiş. neyse bakalım rastlayacak mıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Bu arada Dzrank 50 de manhunt sırasında olunce 87k dz puanı + 4 level falan kaybediyormussun =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Sorun yok, DZ rank 55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 axedice said: Gördüğünüz gibi yeterince iyi oynayıp taktik yapabilenler vidyonun sonunda adamı öldürdü, diğer herkes ezik yetersiz oyunculardı. Dolayısıyla itz fayn lörntupiley. hayır karşıdaki de hileciydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Trained Talent nerflendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 zaa brightmist kosarak kacamadi :) kodumun hilecisi tek atti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Kaçma yok, kovalarken öldük sdfsdf Full stamina/armor build'e AK74'ten bir burst atıp geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 bingildak said: videoda ne var anlamadım? pulse skilli var oyunda zaten, yerini gösteriyor. dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Bright said: Kaçma yok, kovalarken öldük sdfsdf Full stamina/armor build'e AK74'ten bir burst atıp geçti.e scan atsaydın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Bu incursion hedesi eve online deki gibi olacak? Varmi bu konuda bi bilgi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Dungeon işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Gangren said: Trained Talent nerflendi • Disabled “Trained Talent” as it could give an unfair advantage in end-game content and in the Dark Zone. Note: this Talent will still be visible on weapons but will have no effect until a further update where it will be replaced on existing weapons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 sabonis said: bingildak said: videoda ne var anlamadım? pulse skilli var oyunda zaten, yerini gösteriyor. dafuq? kinaye kinaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 iyice kaptan bariz yaptınız beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar