cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 tamam da steam ve uplay unlock suresi ortakti zaten, niye steam ayni surede unlock etmek yerine daha erken unlock etsin ki? oyle dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bu arada bizde gece 1'e denk geliyor, aslında launch için güzel bi saat en azından bir anda yığılacak insan sayısı daha az o saatlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 gece 1 mi sabah 5 mi karar verin emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Uplay'in sitesinde nerede diyor, onu bulamadım. Boş boş hype yapıyoz işte, maksat eğlence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 DeviantSun said: Uplay'in sitesinde nerede diyor, onu bulamadım. Boş boş hype yapıyoz işte, maksat eğlence :D http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/home/ThemeID.8605700 kocaman koymuşlar sayacı en üste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 g2play division keyleri direk yolluyor mu su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 MIDNIGHT LAUNCH CONFIRMED ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Phyx said: g2play division keyleri direk yolluyor mu su an bana dün yolladı. ben yatıp yarın sabahtan başlarım herhalde ya, 1 çok geç olmuş. 12 olsa bakacaktım 1 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 1 de giricez kacta yatıpda işe gidicez abi aksam 8de acar insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Tabii bende Flash kapalı olduğu için heralde gözükmüyordu. Edge ile bakınca gördüm, çok pardon. Ama Twitter'daki mesajı silmişler sanırım, no page found diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 LOL Ubisoft trollüyor desene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Herifler tweet'i sildi ya la, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ahaha silmişler ya la cidden http://prnt.sc/acf2op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 uplay versiyonu da mı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 pc her zaman 6am cet yaziyodu, konsol oldugun yere gore midnightti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 adamlar önce 2 tane tweet attilar pc midnightta diye sonra sildiler. bide ubi websitendeki 2 saat gösteren countdown timera tıklayınca Pc versiyonuna gönderiyor. resmen adamlar karıştırdılar ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 uplay hesabınızı verin de indirelim çucuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 dreagloth said: uplay hesabınızı verin de indirelim çucuklar Abi vereyim istersen release'e kadar indirebildigini indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Aldım bakam , indiriyor şu an. Yalnız ben oyun dili install rusça dedim, atmaz demi beni rus ların arasına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 atmaz key olarak ayrılıyor oyun ama neden oyun dili rusça dedin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 rus versiyonu aldıysan o region locked olması lazım bide forced rusça olarak oynatıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 steam'de yükledim oyunu da uplay'de gözükmüyor. Key mi giricez yine uplay e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 yok oyun unlock oldugunda steamden play dicen otomatik ekleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Sanırım ubisoft yayınında onaylanmış gece 1'de açılacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 cmrownz said: atmaz key olarak ayrılıyor oyun ama neden oyun dili rusça dedin abi Mosquito said: rus versiyonu aldıysan o region locked olması lazım bide forced rusça olarak oynatıo. Benim Rusça İngilizce den iyi ve oyunun hikayesinde neyin ne olduğunu anlamak için Rusça dedim. Başta menüde dil seçenekleri vardı. Sordu hangi install dili istersin, Rusça seçtim bende. Ama region locked olsa idi direk CD key kabul etmezdi diye düşünüyorum. Sitesinde öyle yazıyor region dışından unlock edemezsiniz diye. Yarım saat sonra anlarım ne olduğunu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar