Cute Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Oynayan var mı hala peki. bir uplay adını ö.m atsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 ps4 da oynayan varsa eklesin mrtmvs heroic dragon nest clear sky hepsini farmlariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Bu division pts nedir steamde duruyor 40gb bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 public test server herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ahahahahahahaahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahah ben bu oyuna 180 lira vermiştim değil mi? :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 bana versen daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 hepimiz yedik o moku :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 benide yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 100'e almıştım, hakkını verdim gerçi, iyi oynamıştık bir dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Başıma bir iş gelmeyecekse ben 456 saat oynadım..1.4 sonrası da dönmeyi düşünüyorum..allahım sen affet günahlarımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Ben de epey oynadım, 1.4 gelince tekrar arkadaşlarla oyuna döneceğiz. Bu arada Steam 1.4 update'ine başlamış diyorlar, 4 gb. Akşam deneyeceğim bakalım, yorumlar hep iyi yöndeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 130₺ verdim, hiç pişman değilim. 220 saat played ve 100'ü filan gayet güzel geçti. daha da dönüp oynanabilecek bir oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Ben ekran kartı almıştım yanında bedavaya gelmişti, ekran kartını aldığıma bile pişman oldum amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Ulti'ler ve Power Creep olmadan Beta çok daha keyifliydi. Dark Zone'larda ulti'leri falan kapatsalar belki tekrar başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Signature skill'ere gaddar nerf geldi ve artık cooldown'ları var, mesela 3 kişi de tactical link aldı. Biri çalıştırdı, bitince ikincisi çalıştıramıyor, böylece çok signature'ı olan kazanır konsepti azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Bir tarafta varsa, diğer tarafta yoksa gene olan kazanıyor sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 O yüzden azaldı dedim, kalmadı demedim :D Ama etkisi cidden az. Rakamları tam hatırlamıyorum ama %80-90 dmg reduction veren skill şu an %50 mi ne veriyor. Dmg arttıran mesela eskiden deli gibi crit bonus verirken artık hiç vermiyor filan şeklinde. Tactical açtım, kazıdım yok artık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 sipeyskeyk said: Ben ekran kartı almıştım yanında bedavaya gelmişti, ekran kartını aldığıma bile pişman oldum amk. ahsda sen beni güldürdün göktengri de seni güldürsün uzaykeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 steamden bakıyordumda 4k online oyuncu var bukadar battı mı bu oyun ya oysaki çok hoş bi oyundu betada denediğimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 uzun bi cheat/exploit sancısına girdi, millet o ara soğudu, gidenlerin çoğu da dönmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Sadece hack exploit degil, ps tayfasi olarak hackten nispeten az etkilendik ama tum oyunun cover sistemi uzerine kurulmasi ve exploitlere uzun sure mudahale edilmemesi bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Son patch ile yürümeye başlamış..bir bakın bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 suan update ediyorum oyunu bir girip bakıcam bakalım nasıl olmus ben de 337 saatte bırakmısım daha once asdf. Bakalım gearim en son ne haldeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ben 60-70 saat arkadaşla coop oynadım. sonra sizle 2 gün exploit yaptım. böyle oyun mu oynanır diyip 75. saatte oyunu bıraktım =) siz iyi oynamışsınız 300+ saat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar