Catze Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 şunlar dursun burda https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_61RZFB_5N7Qy-RVbuAX8onWB6-WlPrspLcnmum3M4Q/htmlview?usp=sharing&pref=2&pli=1&sle=true# http://thedivisionagent.com/map https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uvMFqPLuo8kQ3uEfL0K5_FWVNH1xj22pYTAxMGhXIYk/htmlview?pref=2&pli=1&sle=true#gid=1348268843 şu doğru olmayabilir ama, bazen farklı stat falan istediği oluyor diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 bazı satırlar boş sebebi ne, tam olarak neyi tikle neyi kast etmiş ki? test etmediklerini boş mu bıraktı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 DZ06 daki PXC store da cok iyi bir kneepad var bu arada 570 sta crit damage/elite damage %80 sca falan var ustunde eger ekstra pxc niz varsa kesin alın. Eger diger main statlardan biri lazımsa da sta yı rerollarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 DZ rank 50 istiyor di mi onlar :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Ne yazıkki evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Yaw bir oyun oynayayım dedim, level 13 ancak oldum, ne güzel mutlu mesut gidiyordum, Olaya da kaptırmışım kendimi post apocalyps filan. Yazmaya başlamışsınız gene matematik formüllerini. Ben yanlış bir şey mi yapıyorum diye şüpheye düştüm. Bu elitismi, bu MMORPG piyasasında başlatanın allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Koşma hızını arttıran bişey var mı..sıkıp sıkıp uzatmak istiyorum..küfür yemek istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 xxbar said: Koşma hızını arttıran bişey var mı..sıkıp sıkıp uzatmak istiyorum..küfür yemek istiyorum.. Kalkanlı olan signature skill koşma hızı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Eternal said: Sizin ekip ps4 demi oynuyo gangoş hayır, pc'deyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 100 den fazla lv31 craft ettim heralde totalde dps 170k üztüne çıkmadı bi türlü bıkkınlık geldi farm yapmaktan meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Where to find The Division's best Easter eggs http://www.pcgamer.com/where-to-find-the-divisions-best-easter-eggs/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Weapon damage ile ilgili: https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4auh6v/actual_formula_for_weapon_damage/ (bunun commentlerini okumak lazım sadece kendisi tam olarak dogru degil) https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4bynhz/the_answer_to_the_question_with_numbers_vector_vs/ ilvl 30 aug 2650 firearms ile ilvl31 vectordan cok damage cıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 uzun süredir aug la oynuyorum aug daha fazla dmg yapıyor diye de söylüyorum bizimkilere ama hala vector oynuyor nooblar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 İyi bir aug dusurduysen dogru ama aug craftlamak div tech istediginden godroll vector kasıp augdan iyi damage yapmayı denemek daha kolay. 9 dakika sonraki restockta yeni BPler gelse keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 bu bp işi çok can sıkıcı ama, herkes aynı itemlarla mecbur. insanların oyunun item aşamasını hızlı eskittiğini farkedemediler halen sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Alnımızın teri ile rogue olduk, öyle böyle savunma yapmıyoruz bir yere mevzilendik, ben arkayı arkadaş ön tarafı tutuyor. Millet önden saldırıyor, benim yanımdaki arkadaş benden daha iyi. Derken bizim bebe bir anda öldü. Ulan ipten nasıl adam çıkardın demeye kalmadı bende öldüm. Hack! Adam çatıya ışınlandı. İkimize tek attı eşyaları aldı ve topuk. Adı Naim- gurbetçi bir Türk. Benim yanımdaki baya sövdü en sonunda adam şunu demiş "siz adamları vururken iyidi dimi?" adamdaki mantığa bak. Biz alnımızın teri ile vuruşuyoruz, esiyor, gürlüyoruz. Kurtlar gibi çarpışıyoruz ama yavşo geldi hile açarak bizi öldürdü ve bunu milleti kurtarma adına yaptı. Banlanınca görür kurtarmayı. :D Not: lame çatıya pusma değil. Arkadan girişi gayet açık ve rahat ulaşılır bir yer ama millet haritayı bilmiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Gerçek rouge'luk bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Origin üzerinden Hindistan VPN ile gold 108 tl ye geliyor. Almak isteyen varsa değerlendirsin. Yeni Origin Hesap lazım yalnız. Tüüh la ben bu yontemi biliyordum neden almadım zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4bzkra/russian_consulate_challenge_infinite_boss_farm/ Challenge mod exploit sonunda ortaya cıkmıs galiba. Video cince ama calısmadı bende. ahaha videoyu izledim. Evet beyler Russian consulate'ta boss farmlamaya kimler gelir? Lincoln'un son bossunu da nerden vurulcagını buldum. Bunu da yapabiliriz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Şu an oyunu PC platformu olarak en uygun yoldan nasıl elde edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 solo farmlayacak varsa hospitalı abuselesin, yeni bk oldu orası da işte bir farkı yok ama çok konuşulmuyor, bilen az sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Parliamert said: Şu an oyunu PC platformu olarak en uygun yoldan nasıl elde edebilirim? Yazdık ya yukarıda. Origin üzerinden Hindistan VPN si ile Yeni bir Origin hesabı yaratarak. 108 TL ye Gold Versiyon alırsın. Normal versiyonu daha da ucuzdur. Ona bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar