Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ciddiye almak deyince, yazdım yazdım sildim affsfsfs. Editör acayip bir adam ya..

Editör senin şu kızın lootlar noldu? Hala Vitton çanta için sıradayım, kimi tanklayacaz söyle adsfsfs.
Mesaj tarihi:
Incursion galiba haftalık lockoutlar olucak. Bu herifler incursion lootunu karakter arası transfere kapatmazlar. 4 Altla kasıp ilk hafta tum set parcalarına sahip olan insanları izlemek super olucak galiba asdf.
Mesaj tarihi:
barbu said:

abi tatil + iş yüzünden oynayamadım bi ya. fix geldi, herkes full + full bmw gibi geziyor. ben level 14 kaldım ezik gibi.

BIRAKIYORUM.

30 olduktan sonra 100k+ dmg görmen bir gecene bakar, bırakma bul bir kaç kişi toplarsın götü.
Mesaj tarihi:

bingildak said:

paramın karşılığı derdin varsa beklemen de yarar var.

ek paketleri olmadan alsan 130 tl, ek paketler 150 tl e satılıyor

bundle alsan 190 a geliyor

tekrar etmeye başlamadan ve end-game'i karıştırmadan kabaca 15 saatlik içerik sunuyor.

end-game'in şu an içi baya boş. oturtulmamış, test edilmemiş. havada bir yerde. zaman geçirmek istersen binlerce saat geçirecek şey bulursun (sonuçta her şey random, grindlar da grindlarsın) ama niteliği yok. işi olan adam oturup uğraşmaz yani.

gerçek endgame içeriği (4 kişilik raid diyelim) incursion adı altında nisan içerisinde bir yerde gelecek diye vaad edildi.

eğer incursion ile şu an ki düzenin aynısı devam ederse, oyun incursion release date'den 2 hafta sonra rafa kalkar contentten contente girilir.

Abi 15 saat :) bu biraz az hemde baya az olmuş. Naaptin onbeş saatte de 30/60 oldun. Pl mi yaptırdın nedir :)
  • Yeni Oluştur...