yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Ne olursa olsun parayı basan götürecek tabi. Türkiye'de böyle adam dolu, daha bir tane görmüşler, gelir başkası 10k basıverir piyasayı da patlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 yekeyeke said: 5000tllik kutu almış, 50.000 tllik pet vs çıkmış :D. oha bu direk bug gibi bişi. nasıl oluyor? böyle bişi eu'da yok bu arada. 5k lık harsan %20 bonus pearl falan veriyorlar işte anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Farkımızı göstermişiz yine. Sınır olan bir şeye nasıl sınır koymazsın. Az buçuk okumuştum ben de haftada 1 hakkın mı ne var daha fazla belki tam hatırlamıyorum, alıp koyup satıyosun çorba parası işte. Adamlar ona sınır koymamış bu da başmış 5000tl yi azına etmiş server'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 karapara aklamak için güzel yol lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 bizimkilerde de hiç kafa yok. Direkt kösmüş ne varsa yoksa, azar azar piyasaya salsa yüksek fiyattan daha karlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Parayı basan arap mış, facebook sayfasında yazmışlar, 2600 dolarlık almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Benim işime geldi valla. Şuan 10 aylık value pack var depoda. Üstüne yığınlada pet aldım kuruş para harcamadan bu enayiler sayesinde. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 aslinda öyle işimize yarıyor ama oyunun değeride düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Selamlar 29tlik paketten aldım denemek için , Wizard actım lvl 16 yaptım bıraktım.Çok fazla detay var gibi gözüküyor o yüzden kurcalamadim hiçbirşey.Pata küte quest yapıp npc kestim.Oyun mekaniğini beğendim oynaması kolay. Şimdi ; Oynamaya karar verirsem paketi yükselteyim mi ? Kim hangi serverda guild/clan durumları varmı patide ? Discordda takılan varmı , tutorial okumak istemiyorum direk soru/cevap şeklinde gidelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Twitch'ten gördüğüm kadarıyla herkes Heidal'a toplanıp P2W protestosu yapıyor. üstten bildiri olarak dakikada 4m'den 6-7 tane pet auctionu çıkıyor. ölmüş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 patladı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 lel bi de nispet yaparcasına patch gelmiş, pearl shopa yeni itemlar getiren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Patlamaz, 1 gitse 10 gelir artık o kıvama gelmiş, chat rezalet durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 yazuach krizi fırsata çevirmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Ayaklanma çıkmış meydanda toplanmış herkes zuh zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Ayaklanmış millette yönetimin pek umuru olmamış :D. Sabah 2500$ bastı diyolardı, şu an 30.000tl bastılar uçuyor havada, şehir efsanesi gibi artıyor para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 TERA'da vardı öyle, araplar deli para harcıyordu. MENA yapmaları çok akıllıca olmuş. böyle adam çarpma görmedim lan ya hem NA/EU gibi b2p yap, üstüne orada niye b2p olduğunu zaten bilmezler bunlar diye, KR/RU f2p limitsiz p2w versiyonunu uygula. nefis iş. NA/EU'a özel extra inventory questleri birde loyalty store'da weight limit, char slotu falan satılıyor. onları da kaldırmışlardır kesin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 ben hiçbir bid e yetemedim yaw. bi yerde hata mı yapıyorum diyecem öyle hata yapacak bişey de yok. bid e basıyon, result a basıyon. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 noldu ya patladı mı bu? ben daha vergiler dahil 175$ verecektim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Wow da vardı arap prens, guild elemanlarını maaşa bağlamıştı raid'leri falan sırf buna yapıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Xenus said: NA/EU'a özel extra inventory questleri birde loyalty store'da weight limit, char slotu falan satılıyor. onları da kaldırmışlardır kesin. :P loyalty ile weight limit alınabiliyodu ise, hayır bunda sadece pearl ile alınıyor bi de questler veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Nan, onu unutmuşum bak. Bende kendi kendime diyorum o kadar level olduk, bu inventory neden böyle güdük kaldı diye. Avrupadaki charda eşek kadar inventory oldu para harcamadan. Burada bir türlü genişlemedi bu inventory. İyiki Xenusu dinlemişim, Aklı olan avrupada oynar bu oyunu diye yazmıştı, Para vermedim oyuna. Deneme süresi yetti. Allah razı olsun, Sevdiğine kavuştursun, ne muradın var ise versin Xenus. "At bir 20 lira o kadar dua ettim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 2 gündür chat şundan ibaret, oyun p2w yok değil, p2w diyen salaktır, p2w değil diyen .ç dur, başka bir şey yazmıyolar chate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 türkler de p2w'i sever halbuki bu kadar tepki nasıl çıktı onu da anlamadım. limit versiyonu getirseler AH'den bişi alamıyoruz diye isyan çıkardı kesin. gerçi b2p yapınca leş kınaytçı metinci kitle yerine, gw2/wow'dan gelenler olmuştur daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 ben bütün hevesimi kaybettim valla. yani oyunumu çok etkilemeyecek bile olsa avrupaya başka muamele bize başka muamele yapılması bile yeteri kadar rahatsız edici. yarın öbürgün avrupaya restriction'u kaldırırlarsa öyle başlarım vpn falan uğraşamam. ya da koşulları aynı hale getirirlerse. yazık oldu, baya dolu dolu bi oyun gibi gözüküyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar