Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=XZprVVwOS-w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ya keske linkte verseniz koyuyonuz acilmio torla giriorm ordada plugin yok dio pFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 oyuna VPN vs ile bağlanmanızın nedeni nedir? şu an oyun nerede açık? Alsam direkt giremiyor muyum? (Irlanda'dayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 sen girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 btw, account u/p paylaşsanız da indirsek, alasımız gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 abi oyunda afk kalman için bi sürü mekanik var, online olunca 10 kat hızlı energy doluyor. afk fishing var. worker kölelerin sadece online olduğunda çalışıyor. o yüzden hiç çevre dostu bi mmo değil lel ama buradan guest pass alanlar varsa, oynamayacaklarsa hesabı buradan birilerine versinler de deneme şansları olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 dreagloth said: btw, account u/p paylaşsanız da indirsek, alasımız gelir belki. Vereyim accountu istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mortis said: oyuna VPN vs ile bağlanmanızın nedeni nedir? şu an oyun nerede açık? Alsam direkt giremiyor muyum? (Irlanda'dayım) Türkiye İP banlı oyundan , o yüzden VPN ile giriyoruz, ama sen İrlanda dan paşa paşa takılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Elinde fazla guest passi olan var mı benimle paylaşabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 bende var ama senin iyiliğin için paylaşmıyorum. google mortus olabiliten var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 bana da guest pass atabilecek var mı? ben de reddit gold hediye ederim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 neyse satın aldım direk oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 GUEST PASS VAR MI KARDES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 aquilayı boşver oynamaz o bana at panpa guest passi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 yolluyorum ikinize de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 üçüncüye de ben talibim guest passin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 aquila twitch izlesin sen bağ vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 2 tane verdi abi olsa yollardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 in-game isimleri yazın guest pass alanlar guilde alsın Xenus. Bildiğin 3 kişi online'ız oyunda herkes afk kimse konuşmuyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 guild nası kuruluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 guest pass be abiler be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 ben bunu f2p saniyodum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 moriarty said: guild nası kuruluyo? guild master npc var sanırım. minimapin solunda ki npc butonundan istediğin npc'yi bulabiliyosun hatta T ye basarda auto pathingle kendi gidiyor karakter. yarım saatlik fishing de 4 tane ancient relic crystal shard düşürdüm kafadan 1m sdf bala gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 obaaaa. Due to the maintenance we're giving a boost to everyone. From after the maintenance until Monday 08:00 UTC a +10% all EXP will be applied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Hayrına bi guest pass pls. birde hangi vpni kullanalım varmı bi tavsiye ? edit-> pls eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar