Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=XZprVVwOS-w
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ya keske linkte verseniz koyuyonuz acilmio torla giriorm ordada plugin yok dio pFFFF
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 oyuna VPN vs ile bağlanmanızın nedeni nedir? şu an oyun nerede açık? Alsam direkt giremiyor muyum? (Irlanda'dayım)
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 btw, account u/p paylaşsanız da indirsek, alasımız gelir belki.
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 abi oyunda afk kalman için bi sürü mekanik var, online olunca 10 kat hızlı energy doluyor. afk fishing var. worker kölelerin sadece online olduğunda çalışıyor. o yüzden hiç çevre dostu bi mmo değil lel ama buradan guest pass alanlar varsa, oynamayacaklarsa hesabı buradan birilerine versinler de deneme şansları olsun.
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 dreagloth said: btw, account u/p paylaşsanız da indirsek, alasımız gelir belki. Vereyim accountu istersen.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mortis said: oyuna VPN vs ile bağlanmanızın nedeni nedir? şu an oyun nerede açık? Alsam direkt giremiyor muyum? (Irlanda'dayım) Türkiye İP banlı oyundan , o yüzden VPN ile giriyoruz, ama sen İrlanda dan paşa paşa takılırsın.
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Elinde fazla guest passi olan var mı benimle paylaşabilecek?
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 bende var ama senin iyiliğin için paylaşmıyorum. google mortus olabiliten var.
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 bana da guest pass atabilecek var mı? ben de reddit gold hediye ederim size.
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 aquilayı boşver oynamaz o bana at panpa guest passi
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 üçüncüye de ben talibim guest passin
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 in-game isimleri yazın guest pass alanlar guilde alsın Xenus. Bildiğin 3 kişi online'ız oyunda herkes afk kimse konuşmuyor sdf.
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 moriarty said: guild nası kuruluyo? guild master npc var sanırım. minimapin solunda ki npc butonundan istediğin npc'yi bulabiliyosun hatta T ye basarda auto pathingle kendi gidiyor karakter. yarım saatlik fishing de 4 tane ancient relic crystal shard düşürdüm kafadan 1m sdf bala gel.
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 obaaaa. Due to the maintenance we're giving a boost to everyone. From after the maintenance until Monday 08:00 UTC a +10% all EXP will be applied.
Dacop Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Hayrına bi guest pass pls. birde hangi vpni kullanalım varmı bi tavsiye ? edit-> pls eklendi
Öne çıkan mesajlar