Sleeper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 hafif gaza geldim yahu var mı alfa beta bisi satılan yeri bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Malesef henüz yok, Kore'de 300 pingle en son contenti oynayabilirsin yada Rusya'da WTFast ile bedava oynayabilirsin ama oyun yeni çıktığı için eski content. Önümüzdeki 15gün içerisinde preorder açılacak ve EU/NA CBT'ye giriş imkanı sağlanacak deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sQu said: Önümüzdeki 15gün içerisinde preorder açılacak ve EU/NA CBT'ye giriş imkanı sağlanacak deniyor. 15 gune kadar gazım gecmesse alırım keretayı :) tesekkurler bilgi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Daum games Türkiye ye IP-BLOCK Koymuş oyun Tr den oynanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 daum son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 http://i.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2015/06/06/fft226_mf5716766.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 http://www.dw.com/image/0,,2235932_4,00.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Daum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Bilgi baya sağlam yerden geliyor okuduğum kadarı ile :) Açıklamasını yapayım da bari böyle saçma sapan insanların yazdıklarını okumayın. TOS'da şöyle bir bölüm bulunmakta * DEFINITIONS “Territory” means in the United States of America, Mexico, Canada and all European countries, except Turkey and Russia. Haliyle forumdaki bu ergen arkadaşımız da Türkiye'deki milyonlarca BDO oyuncusunu korumak için kendince birşeyler yapmış. Türkiye AB üyesi bir ülke değil, haliyle orada belirtilmek istenenler TOS'da belirtilen bazı şeylerin Türkiye ve Rusya'da geçerli olmadığı. * The Game is licensed by Daum Games Europe only for the Territory. The User may create an Account, access the Website and the Forums from anywhere in the world. However, the User may only access the Shop and the Game from the Territory. In the event the User acquired the Game from the Territory and then relocated outside of the Territory, the User will no longer be able to access the Game. Bu ikinci kısım da her nekadar IP block olduğu yazsa da Türkiye'ye ip block gelmeyeceği belirtildi. Orada yazanlar Daum'un çalışanlarından bir gerizekalının yaptığı hata olarak bildirildi ama hala düzeltme yapılmadı. http://www.blackdesertonline.com/shop Burada da preorder açıldığını gözüküyor ama içerisinde Blade and Soul ile ilgili şeyler bulunuyor. Kısaca gene bir fail olmuş, gidip BnS'in preorder sayfasını kopyalayıp denemek için upload etmişler, millet de görmüş. Oyunun geleceği böylesine salak insanların elinde pek parlak gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 EU release'ı için mi bu söylenenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 türkiye'yi öyle ayırıyorlarsa türkiye serverı açmak için birileri başvurmuş olabilir, umarım öyle bi durum yoktur. yoksa tr ip block'u us serverları getirir normalde abi yalnız o nasıl bir faildir abov. hala da duruyor :D http://i.imgur.com/XRzK2Q4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 @Bingildak Aslında söylenen birşey de yok ortada, bir oyuncunun beta sırasında TOS'da bulduğu bir şey. Kendi sitelerinde yer almamakta ve Latin Amerika'yı içermediği için bu konuda bir çok başlık açılda ama hiç birine yetkili biri tarafından cevap verilmedi. Türkiye sunucusu olayına ise imkan ihtimal vermiyorum. Sadece yasal süreçde sıkıntı yaşamamak için Türkiye'yi dışarda bıraktıklarına inanıyorum. Bir kaç güne bütün bu failler hakkında bir açıklama yapılır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Oyuncuyla sözleşmesi sanki bankanın Kredi sözleşmesinden daha ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Bu demonofmirkwood sen misin sQu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 yok, kimdir kendisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Foruma yeni yazan birisi. Önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Turkiye IP blocklu olacakmış, yetkililerden açıklama geldi :) Kaç haftadır BnS/BDO/Albion arasında kalmıştım, en azından bu açıklama işimi biraz kolaylaştırdı. http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/452-news-regarding-the-ip-block/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 rusların neyse kendi serverları var, türkiye'yi niye blocklamışlar, şaka gibi iş. koreliler kendileri publish ediyor hem de na-eu'da, lisans konusunda da bi problem yok, bu kafayı anlamadım valla. server hardware'ine yatırım yapmayıp, smooth release adına oyuncu influx'ını kontrol altında tutmak geliyor aklıma. neyse umarım oyun patlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 çok yanlış yapmışlar. ağır kin toplar bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Kafatası ölçümlerine dayanarak bizi dışlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Tr de localization yapacaklardir. Bekleyin release e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ulan !!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Hayırlı bir haber paranız cebinizde kalsın, dünya güzel craft güzel vs de combat sıkıcı end game yok, benim için en önemlisi healer yok. Uzun vadeli oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Oyunu ben japon sa oynadım grafikler falan hoş ama bir archage değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 archeagei temizlesinlerde oynayalım ya çok güzeldi, pirate olmuştum milletin mallarını çalıyordum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar