Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 idam ederler onları orda polis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sacrolash said: Tarumar said: öpüşmek ne zamandan beri ahlaksızlık sayılmaya başladı? muhammed 9 yaşındaki kızları abuse ettiğinden beri. 14 yaşında değilmiydi ayşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hicri takvime göre 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ankara'daki no liferlar sevinçli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sevgilimle katılacağız =] yalnız, biri de arkaya tarkan'dan şımarık koyarsa aşırı eğlenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 MG bizzat gizlice halkın arasına sızıp katılanları öpebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sivil polisler ağızdan öbüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotMemphis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 istanbul polisiyle ankaradakileri karıstırmayın ankara emniyet gerisini s.et ama kurtulus bebesi darlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 lemuria said: sevgilimle katılacağız =] yalnız, biri de arkaya tarkan'dan şımarık koyarsa aşırı eğlenceli olur ltgb lgbt eventa sevgilimle katılacağız diye patiye yazmakta iyiymiş, ben bilmiyordum aramızda böyle arkadaşlar olduğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ben gitmeyi düşünüyorum ama öpcek kız arkadaşım yok ve erkekle de öpüşmek istemiyorum. orada kız bulabiliyor muyuz? protesto için tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ne denk gelirse onu öpüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ooo bizim semt, gidip dayak atalım ahlaksızlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 devlet erkani da katilacakmis eyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ankaralı patilerin ilgili metroda kampa girdiği söyleniyor doğru mudur? "fırsat bu fırsat, kaçmaz!" deniliyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ben yarın ordayım bu arada foto cekerim ahlaksızlık yapılırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi burdakini bilmem de, bazen hakikaten abartıyorlar lan. Taksim metrosunda harbiden bi sevişmedikleri kalıyor bazılarının. benim canıma comcom, patlamış mısırım da olsa oturur izlerim de rahatsız olanı var, az biraz saygı duymak lazım. Yürüyen merdivenlerde özellikle, zaten baya uzun, geçiyor elemanlar sağ tarafa, bindiği andan indiği ana kadar tükmük transferi. bi sonraki aşaması hatunu kaldırıp merdivenin kolçağına yerleştirmek olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ankarada herkes çok gergin ya istanbul gibi değil. burda yanağından öpsen bile etraf debuff alıyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 istanbul o konuda cok heterojen tabi. taksimde, rahat rahat takılırsın ama üsküdürda fatihte öttürürler adamı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 herkesin hayatına kimse karışamaz, özgürlüğü bidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 adam adamı öper mi ya saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 istanbulda çok laf yemişimdir şöförden sırf kız arkadaşımı yanaktan öptüm diye. muhattap olsan dert, olmasan dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Başarılı eylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Gulverenli gencler rahatsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 eğleme katılmak isteyen ama partneri olmayan kızlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Vuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar