Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 valla ben de chest icin 1 tane key almistim, ozel olarak oyuna girmedim, menu'de afk takildim, cs'de verdi ama bunda vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 droplar kaç günde bi resetleniyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 resetlenmiyor. takas yaparak tamamlamak lazım desteleri sanırım. 1 key yetmez 9 dolar yazıyo ya yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 o oyun icin olan kartlarin sadece yarisini alabiliyosun dropla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 betaya girmeden önce 1 key aldıysan yetiyo da bug olmuş sende darklight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 gene fazladan bi phantom lancer cıktı varmı trade? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 meh :D aksam belki bi oyun atar tekrar denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ahaha yani drop için ya para basıcaz yada bütün oyunları alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 tf veya cs:go kartlari falan hepsi 1$'a gidiyor sanki. tf veya cs:go kartlarina karsilik sunlari istiyorum, 1e1 sekilde: phantom lancer, tidehunter, tiny, vengeful elimdekiler: pyro, scout (tf2), balkan (csgo) baska sorum yok tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 oyunda afk bırakıp kart düşüyorsa çok gereksiz bir sistem olmuş heh. dünya çapında elektrik tüketimini arttırmak dışında bir olayı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kazandiklari paranin dokumunu sana gonderirler, o zaman karar verirsin asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Kartın düşmesi değil sistem. Yapılacak trade, milletin kart düşcek diye oyun alması, paralar =F Elimde 1 adet demoman var karşılık olarak medic, scout, sniper veya spy alabilirim. Varsa pm atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 he ya çünkü şirketi konuşuyordum, oyuncuyu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bir olayi, sirketin para kazanmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 en merak ettiğim şey hoi3 gibi oyunlarda nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Redeagle said: Kartın düşmesi değil sistem. Yapılacak trade, milletin kart düşcek diye oyun alması, paralar =F Aynen, eskiden şapka veriyordu promosyon için. Artık kart düşecek diyecek millet de kart düşüyor diye alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 afk'yken dusuyor evet. bu arada oynadim 1 el. vermedi bir sey. problem nedir cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bu kartların olayı ne, nasıl alıyoruz ve ne işe yarıyorlar? Özet lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 3 tf2 kartı düştü 2 sini satışa koydum kötü mü yaptım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bu (foil), (game card) olanlar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 dont starve card trade: fazladan wolfgang var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hadi tüm çıkartmaları tamamla futbol topunu kap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aquila said: bu (foil), (game card) olanlar ne? foil rare, game card common Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 düşen kartları hemen satmak mı mantıklı yoksa bir süre sonra kartlar değerlenip fiyatlar artar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ben çıktığı an satıyorum, fiyatlra sonradan birkaç cent artabiliyo ama genelde düşüyo. zaten betadan çıkınca milyonlarca kart gelince milletten dip yapar. dün 1 tane foil koyduydum satılmamış, 3 tane daha koymuşlar gece fiyatı çok aşağı çekmişler .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar