Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bugünkü bölümü henüz izlemedim ama 9. bölümü şu ifadeyle bekliyorum ya http://www.meleklermekani.com/imagehosting/c3b6zcandeniz1-8700.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 salak şişko unique dagger i bırakıp kacti ya. khaleesi nin olayla alakalı o bildigimiz arya ya yardim eden valar morghulis degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Nekro said: salak şişko unique dagger i bırakıp kacti ya. khaleesi nin olayla alakalı o bildigimiz arya ya yardim eden valar morghulis degil mi? aynı adam değiller onu diyorsan http://i.imgur.com/sPHt9AA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 meminto var mı beyler bu bölümde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ejderlerin anası şimdi o elemanla birlikte olcak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Olma mı meminto ya, kalesi ve melisandre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Nekro said: salak şişko unique dagger i bırakıp kacti ya. khaleesi nin olayla alakalı o bildigimiz arya ya yardim eden valar morghulis degil mi? he salak yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/979939_10151455216982734_251403570_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yolla pampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bu hatun dizide çok yaşlı gösteryior kamera hilesi mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 hayır peygamber olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Nekro said: salak şişko unique dagger i bırakıp kacti ya. khaleesi nin olayla alakalı o bildigimiz arya ya yardim eden valar morghulis degil mi? spoilerın dışına yazdığın şey bildiğin spoiler. içine yazdığına benzeyen herhangi bir şey yok ne kitapta ne dizide. valar morghulis sadece bir söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 reampage said: bu hatun dizide çok yaşlı gösteryior kamera hilesi mi o kadın 37 yasında daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 aptal şişko ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Aptal şişko demeyin diye olayın kitap versiyonunu spoilerda atıyorum bak. 8. bölümün son 5 dakikasında olanların kitaptaki halini. 8. bölümü izlediyseniz okuyabilirsiniz gönül rahatlığıyla. 'Copy paste sıpoylır' şimdi efendim bu whitewalker'lar bir nevi çoban gibi bir şey. bunların öldürdüğü insanlar zombi tarzında akılsız yaratıklara dönüşüyor. işte bu öldürdükleri ve sonra ayağa kalkan zombiler ateşle ölüyor. fakat çoban olan whitewalker'lar ateşle ölmüyor maalesef. burada devreye obsidian stone yani diğer adıyla ejderha camı giriyor. bu taşla whitewalkerlar dizide görüldüğü üzere tuzla buz oluyorlar. aslında kitapta dizidekinden daha önceki bir zaman diliminde bir whitewalkerı aynen bu şekilde öldürüyor sam ve "katil" lakabını alıyor. öldürdükten sonra da yanlış hatırlamıyorsam obsidian hançer parçalanıyordu. yani aslında almadan kaçması gibi bir olay yoktu. bunun dışında tam burada kuzgun/kargaların bulunduğu yerde başka önemli bir kişiyle karşılaşması gerekiyordu kitapta. ama dizi burada yine olayı değiştirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben o bebeği druid master sandım o kadar kargayı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Lectre said: Nekro said: salak şişko unique dagger i bırakıp kacti ya. khaleesi nin olayla alakalı o bildigimiz arya ya yardim eden valar morghulis degil mi? spoilerın dışına yazdığın şey bildiğin spoiler. içine yazdığına benzeyen herhangi bir şey yok ne kitapta ne dizide. valar morghulis sadece bir söz. ben onu su aryanın yardım ettigi hitman arkadasın adı diye hatirliyordum sorry. o yazdigim icin de spoiler alert verilmez abi yapmayın o kadarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Eli buz gibi, gotu karpuz gibi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 samaella said: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/979939_10151455216982734_251403570_o.jpg http://i.imgur.com/5fmDKDm.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 arya tam memeleri görcez derken dur dedi pis cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Sansa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 daenerys caps isteyen pm +15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sansanın bence yaşı tutmuo pedo olayları olmasın diye seneye 18 olucak ohhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 elesso said: arya tam memeleri görcez derken dur dedi pis cüce geleceğe yatırım yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 benim dediğim arya değil, arya ne ya çüş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar