Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 http://my.opera.com/desktopteam/blog/2013/04/04/12-15-final-released Bundan sonra yeni versiyon cikmayacak diyorlar Presto ile. Bildigimiz Opera sonunda bitti. Bugfix filan cikartabilirlermis ama, yani ne yapacakalri belli olmaz ama son bu buyuk ihtimal =( Dev oldu =( Yavas, gozumuzun onunde gitti Presto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yanlış anlamışsınır. 12.15a 12.15b 12.15 finaldir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Orasi oyle ama 12.16 olmayacak dedigim. Yoksa Opera hep final diyor, yillardir takip ediyorum bu blog'u, Arch'in Opera paketciligini yaptim bir sure unstable-beta-alphe-weekly seyler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 son dönemde çok sorun çıkartmaya başlamıştı. bir de tabi google ve apple'ın ele geçirdiği bir w3c düşünülünce webkit falan belki daha iyiye gitmesini sağlar şu aşamadan sonra. her açtığım sayfada 'umarım çakılmaz' diye diye internetten tat alamaz olmuştum artık. 2000lerin başından beri olan uzun yolculuğumda beni hiç şu 12 versiyonları kadar üzeni olmamıştı. ne biçim de içimi döktüm buraya, oh olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Bu üzülecek bir şey değil yahu. Google ile beraber blink i kullanacaklar. Diğer bir yandan opera kendi tarayıcısında olduğu gibi kullanmayacaktır. Bir takım özlleştirmeler ile gelecektir. Layout engine in ortak olması avantajdır. Developer siteyi tasarlarken bilir bunlarda ufak farklar dışında aynı görünecek. Opera bence mantıklı bir karar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Karar mantikli ama insan uzuluyor. Opera tarayicilarin en onemli innovatorlarindan. Yazik yani, uzuluyor insan yilllarca kullandiktan sonra. 2006'dan 12. versiyona kadar hep bunu kullandim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Operadaki gibi tablet, masaüstü, cep telefonu arasında şifre, Bookmark vs senkronize eden, operadaki bilgileri çekebilecek bir tarayıcı varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 chrome - google senkronizasyonuyla yapıyor olabilir, ama emin değilim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 miyaw33 said: Operadaki gibi tablet, masaüstü, cep telefonu arasında şifre, Bookmark vs senkronize eden, operadaki bilgileri çekebilecek bir tarayıcı varmı. firefox alıyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Opera link olmazssa Geçmem webkitt li version a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Chrome da yapiyor. Ama sifreleri alamazsin Opera'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://www.opera.com/tr/developer/next Next çıkmış. emaili ayırmışlar browserdan. stash gelmiş çok güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Borkmarktı şifreler filan henüz yok yani Opera link i aktif etmemişler next e Ama şuan için güzel gözüküyor ama çok eksik var zaten Developerlar için o yani çıktı diyemeyiz tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://my.opera.com/desktopteam/blog/opera-next-15-0-released#comment108193652 chrome'a döndürmüşler ya sdfsd. indirdim ama kurmadım. operanın beta sürümlerini kura kura yıllardır bir hal olduk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben de indirdim. ve evet birebir chrome UI si yapmışlar. hiç bir customization yok. Appearance nerde diye 2 saat aradım meğersem yokmuş. Daha beta olduğu için eklememişlerdir diye düşündüm ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 çık butonunu ekleyemiyor muyuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bu cikan bu Opera degil abi, yeni konusunu aciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 GERGE said: Orasi oyle ama 12.16 olmayacak dedigim. Yoksa Opera hep final diyor, yillardir takip ediyorum bu blog'u, Arch'in Opera paketciligini yaptim bir sure unstable-beta-alphe-weekly seyler icin. çıkmış 12.16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Yenisi resmen opera değil ya.... pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 12.16 var mı yükleyen 12.12 versiyonu iyi kötü idare ediyor yükleyip bozmak istemiyorum,kullanan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 gayet iyi bozulmaz yükle bozulursa eski versionları yükleyebilion tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hasttır. opera bitiyormu lan ypamayın. şu an aynı anda bir sürü sekmeyi tek kaldırabilen browser opera. yalnız son zamanlarda şöyle bir problem yaşıyorum. youtube da replay yapamıyorum, yeniden yüklüyor videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 o youtube'la alakalı. sekme konusunda da sende bi problem var sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 gerge'nin hangi ülkeden olduğu belli beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bütün gelişmiş ülkeler ie kullanıyor ya lan. ben de ie kullanacağım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar