Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 http://www.haberturk.com/gundem/haber/842170-istanbulda-iki-sinemaya-sok-baskin said: İstanbul’da 2 sinema salonuna yapılan operasyonda gay ilişkiye girdikleri belirlenen 60 kişi gözaltına alındı. İstanbul’un Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde bulunan 2 ayrı sinemada seks içerikli filmlerin oynatıldığı ve sinemaya gidenlerin gay ilişki yaşadığı ihbarı üzerine Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polis, ihbarların doğru olup olmadığını belirlemek için her iki sinemaya bilet alarak izleyici gibi girdi. Sinemaya giren sivil polislerin dışında operasyona katılacak olan ekipler de sinemaya yakın bir noktada mevzilendi. Seks filmi oynatılan 2 sinemada da film izleyen polis memurlarına yanaşan bazı kişilerin gay ilişki teklifinde bulunması üzerine operasyon için düğmeye basıldı. Dışarıdaki ekibin uyarılmasıyla harekete geçen polis, bir anda sinemaya girerek tüm ışıkların açılmasını, filmlerinse durdurulmasını istedi. İçerde izleyici gibi bulunan ve dışarıdan operasyonu gerçekleştiren ekipler ışıklar açıldığında birçok kişiyi uygunsuz biçimde yakaladı. YABANCILAR DA VAR 2 ayrı sinemaya düzenlenen seks operasyonunda biri Meksikalı biri Alman uyruklu 60 kişi polis tarafından ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Sinemada gay ilişki yaşadıkları tespit edilen 60 kişiye fuhuş yapmak suçundan polis tarafından işlem yapıldı. Polis, gözaltına alınanların ve operasyon düzenlenen 2 sinemanın isimlerini açıklamadı. Yeni Hollanda mı olacağız lan acaba? Ahahah edit: AHAHAHHAHA keywordler çok iyi "Önemli Korkunç Rezalet İnanılmaz İbretlik Tuhaf Düşündürücü Üzücü" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Hükümet, milleti silkme konusundaki tekelini koruma derdinde anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bu ne olm. 3 film birden sinemalarını kapatmak için uydurulmuş haber gibi geldi. yakında çıkar kokusu. 60 kişi ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 sevişsin insanlar niye polise dert oluyo onu anlamış değilim, zorla mı yatırıp sevişiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bence bu işler zaten hep dönüyodu, maksat hastalıklı ve islama aykırı olan (çipetin bu konudaki görüşlerini hatırlayalım) bu sapkın anlayışın kökünden kazınması için düğmeye basılması. yani sivasta da burada da yeni değil bence bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sparkcaster said: sevişsin insanlar niye polise dert oluyo onu anlamış değilim, zorla mı yatırıp sevişiyolar aynen abi. sonra da neden bizde kolıçfakfest yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 said: Ahlak Büro Amirliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 http://galeri3.uludagsozluk.com/133/islam-fuck-yeah_196523.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hayır televizyonda vs sevgilileriyle mevgilileriyle gördüğünüz adamların birçoğu zaten eşcinsel, neye şaşırıyo insanlar bu kadar "ABİ İNSANLAR ARDINI DÖVDÜRÜYORMUŞ" falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 http://www.ensonhaber.com/galeri/istanbula-en-fazla-goc-veren-iller/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Aket-Atum said: http://www.haberturk.com/gundem/haber/842170-istanbulda-iki-sinemaya-sok-baskin said: Seks filmi oynatılan 2 sinemada da film izleyen polis memurlarına yanaşan bazı kişilerin gay ilişki teklifinde bulunması üzerine operasyon için düğmeye basıldı. şurada o sivillerin psikolojiyi düşünüyorum da. Operasyon başlasınnnn!!!! asjagsşjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 calimero said: aynen abi. sonra da neden bizde kolıçfakfest yok... K.K.T.C. liselerinde 2000'li yılların başında vardı.. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 kardeşiniz kuzeniniz fakfeste gitse iyi mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ben bu yarışta Bursa'nın koyacağı son noktayı bekliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bursa'da polisi orgy yaparken halk yakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 GERGE said: Bursa'da polisi orgy yaparken halk yakalar. bunun olmuşu var 80li yıllarda kıbrıs rum tarafında, umumi tuvalette. ama sadece 2 kişilerdi, orgy yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 tywin başgan ile süper babane düğmeye basmış, yeter bu sapkınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sparkcaster said: sevişsin insanlar niye polise dert oluyo onu anlamış değilim, zorla mı yatırıp sevişiyolar goldbären said: bence bu işler zaten hep dönüyodu, maksat hastalıklı ve islama aykırı olan (çipetin bu konudaki görüşlerini hatırlayalım) bu sapkın anlayışın kökünden kazınması için düğmeye basılması. gay avı mı başlıyor yavaştan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yanlız ne kadar dinci olursak o kadar sapıklaşıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 turkiyede çok yaygınkı zaten, homofobinin yuksek olduğu her tutucu toplumda çok daha fazla oluyor bu işler ocaktan beri avrupayı geziyorum turkiyede gordugum kadar gay goremedim daha gunluk hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bursa'yı komple yakalamaları lazım. tarihe altın harflerle yazdırır adını herhalde almsfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Abi konunun gaylikle ilgisi yok ki. Bu bildiin sapkinlik lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ne abi eşcinselliğe izin mi verelim istiyorsunuz? içten içe istemediğinizi biliyorum saçmalamayın o yüzden, negzl dövmüşlerdir birde onları ahauusdhasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Viktor said: turkiyede çok yaygınkı zaten, homofobinin yuksek olduğu her tutucu toplumda çok daha fazla oluyor bu işler ocaktan beri avrupayı geziyorum turkiyede gordugum kadar gay goremedim daha gunluk hayatta Asil sorun kadin-erkek iliskilerine karsi yapilan tutuculuk ve bagnazliklar. Milleti gaylige, lezlige itiyorlar ahlak bekciligi yapacaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 sivas'ta bi özel mülkte toplanan 30 kişiye bunun nesi suç demiştim ama bu bildiğin public woohoo. ortada müdahalelik bi durum var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar