Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ben cüneyt arkınla özdeşleştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 RACETRACK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: 1080p bile olsa ripleyinin hatası olabilir evet. Bluray'in çıkmasını bekliyorum bende. Çoğumuz korsan izliyor işte benim izlediğim versiyon şu: Interstellar.2014.IMAX.1080p.BluRay.DTS.x264-Sadece Sadece abi en iyi release group. ben hep bunlarınkini indiriyorum arşiv yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bingildak said: OAAHASUDASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 alabilseydi teleofnundan izlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Daha yeni izledim Tesekkurler Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Yeni izledim. Üstad Kubrick in Uzay 2001 den bu yana izlediğim en iyi evren filmi. Bu filme kötü demek için iki ihtimal var. 13-14 yaşındasındır veya patlamayı hoplamayı ve fuhuşu film sanıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 sevginin gücü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 evren filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 hadi kubrick usta, ridlet scott'da ustaydı.. o zaman hitchcock ne oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 ustalik kontenjani mi var, o da usta iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 dengi deiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Ben de bugün tekrar izledim. Onca zamandan sonra tekrar izlemek iyi geliyor. Love söylemini Dr. Amelia Brand ile sınırlandırsalar 10/10 film olurdu. Fakat filmin sonunda Cooper'ın da Love temasını öne çıkartıp, bilimin önüne geçirmesi olayı /meh yapıyor. Oysa Amelia Brand ile sınırlı kalsa söylem seyircinin aklında soru olarak kalacak ve isteyen istediği şekilde yoracaktı, tıpkı Inception'ın sonunda dönen topaç gibi. Cooper soru olarak kalması gereken temayı söylem haline getirmiş olup klişe damgası yedirtiyor filme. Ben olsam farklı bir cut ile bluray çıkartırım ve Cooper'ın son kısımda söylediklerini değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 projeyi yapanlar paraları yedi bitirdi üstüne 2 proje yaptı siz hala bluray'de alternatif ending istiyorsunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 mutlu sonla bitmemişmiydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Bakış açısına göre değişir sonu, mutluya da gidiyor mutsuza da.. Dünyadan bir grup insan kurtuldu mu kurtuldu, adam kızıyla 90 yaşında karşılaştı, who is happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 konser performansi güzel miş gerçekten , o kadar ekip ne için var diyordum sonradan belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=qfHzzy6T9to hans zimmer herşeyi epic yapabiliyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Kalbim sikisti izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=-TkSkptsyuY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Olay nedir şimdi? Nolan film çektikçe her yeni filmine dünyanın en iyisi mi diyeceğiz? Nolancılar sırasıyla The Prestige, The Dark Knight, Inception ve Interstellar'ı dünyanın en iyi filmi kabul etti. Ha bir de Dark Knight Rises vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 daha iyisi yapilana kadar evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Nolan yeni film yapsa nolan ne o lan yeni film yapmışsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 yine şaşırtmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 why mad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar