Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yakın arkadaşla aynı iş yerinde çalışmak

wakeful

Öne çıkan mesajlar

Yeni girdiğim işte benimle aynı işi paylaşacak birini daha arıyorlardı. Ben de izin günlerini, mesai saatlerini birlikte ayarlayacağımız için iyi anlaşabildiğim biri olmasını istedim onlar bulamayınca ben ilkokuldan beri tanıdığım bir arkadaşımı tavsiye ettim yapılan görüşmelerden sonra bugün işe alındı. Ama kafamda deli sorular:) İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim bir sorun yaratır mı uzun vadede benim için?
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

hem arkadaslik gitti, hem de senin yerine terfi olucak.

Çok çabuk terfi edilebilecek bir sektörde değiliz o konuda sıkıntı yok bir gazetede reklam araştırma pazarlama uzmanı olarak girdik işe yönetmen olabilmek için bizim yönetmenin işten çıkması lazım ama o da çok mümkün değil>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

bir önceki işimde samimi bir arkadaşımla beraber çalıştık. o beni çağırmıştı.
çok güzel oluyor açıkcası yalnız kalmıyosunuz, hep beraber takılıyosunuz. bi sorun oldumu aynı kafadan ses çıkartabiliyosunuz filan.

güzel bişi tanıdıkla çalışmak.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Herşey olabilir ama kötü olma ihtimali daha fazla.

Yukarılara yaranıcam diye 2 dakikada satabilir seni.

this,

dürüstlük seviyesi nedir arkadaşının bilmiyorum ama gerçekten durum yukardakinden ibaret. açıklarını onunla paylaşmamaya çalış iş ortamında insanlar bir anda %100 değişiveriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ikiniz de akıllı mantıklı adamlarsanız sorun olmaz. benim için olmadı, en yakın arkadaşlarımdan biri ile aynı şirkette çalışıyorum, o benim personelim üstelik. herkes "insan" gibi davranırsa ve iş mantıgının ortak çıkar olduğu fikri benimsenirse sorun olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...