wakeful Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Yeni girdiğim işte benimle aynı işi paylaşacak birini daha arıyorlardı. Ben de izin günlerini, mesai saatlerini birlikte ayarlayacağımız için iyi anlaşabildiğim biri olmasını istedim onlar bulamayınca ben ilkokuldan beri tanıdığım bir arkadaşımı tavsiye ettim yapılan görüşmelerden sonra bugün işe alındı. Ama kafamda deli sorular:) İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim bir sorun yaratır mı uzun vadede benim için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 iş nedir ona göre düşünelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 arkadaşlığınız bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 iş başka arkadaşlık başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Herşey olabilir ama kötü olma ihtimali daha fazla. Yukarılara yaranıcam diye 2 dakikada satabilir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 İş önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kız mı, erkek mi, ona göre değişir. kızsa, hergün görüşmek falan, ilerisi evlilik, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sirket batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hem arkadaslik gitti, hem de senin yerine terfi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 aquila said: hem arkadaslik gitti, hem de senin yerine terfi olucak. Çok çabuk terfi edilebilecek bir sektörde değiliz o konuda sıkıntı yok bir gazetede reklam araştırma pazarlama uzmanı olarak girdik işe yönetmen olabilmek için bizim yönetmenin işten çıkması lazım ama o da çok mümkün değil>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sen üzerine düşeni yapmışsın gerisi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 senin arkadas, yonetmenin ayagini kaydirir, yerine gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 benim tereddüt ettiğim konu iş çıkışlarında birlikte takılmak zorunluluğu oluşur mu ev arkadaşlığı gibi, sanki ev arkadaşı olunca her yere birlikte gitmek zorundaymışsınız gibi olur ya bazı durumlarda çağrılmayınca surat falan asılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 aramil said: sen üzerine düşeni yapmışsın gerisi: banci camping iyidir ya adrenalin katar işe >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Suratım eskidi ifadesini bilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bir önceki işimde samimi bir arkadaşımla beraber çalıştık. o beni çağırmıştı. çok güzel oluyor açıkcası yalnız kalmıyosunuz, hep beraber takılıyosunuz. bi sorun oldumu aynı kafadan ses çıkartabiliyosunuz filan. güzel bişi tanıdıkla çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bir sıkıntı olmaz, biz de bayağı samimiyiz çalıştığımız ortamdaki insanlarla, zaten hepimiz şehir dışından yeni geldiğimiz için vakit geçirecek başka kimsemiz de yok henüz. Ha ama işte adam gizli şerefsizdir, sonra referans sen olduğun için sana patlar kabak, o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 şimdi tüm muhabbetiniz iş olacak. iyice sıkıcı insanlara dönüşeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 SeaGle said: Herşey olabilir ama kötü olma ihtimali daha fazla. Yukarılara yaranıcam diye 2 dakikada satabilir seni. this, dürüstlük seviyesi nedir arkadaşının bilmiyorum ama gerçekten durum yukardakinden ibaret. açıklarını onunla paylaşmamaya çalış iş ortamında insanlar bir anda %100 değişiveriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bokunu çıkarmazsanız lak lak'ın gayet efektif çalışabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 25 yıllık arkadaşımla aynı ofiste çalışıyorum. Benim üstümde bir pozisyonda. Her şey arkadaşlığın ve dostluğun derecesine bağlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 onu baskı altına al, onu işe aldıranın sen olduğunu hatırlat sürekli, hatta maaşından pay iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Benim hiç arkadaşım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ikiniz de akıllı mantıklı adamlarsanız sorun olmaz. benim için olmadı, en yakın arkadaşlarımdan biri ile aynı şirkette çalışıyorum, o benim personelim üstelik. herkes "insan" gibi davranırsa ve iş mantıgının ortak çıkar olduğu fikri benimsenirse sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar