tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 lisede dinlediğim bi parçayı arıyodum geçen - sonunda buldum Lacuna Coil - Falling Again, nedense bunu damar diye dinliyodum - şimdi Discover Weekly'ye Anathema koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 konuyu ben açmışım ya la hele ilk mesajlarıma bak sanki ben ben değilim açtım snikers yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 playlistlere klasör yapma özelliği gelmiş herhalde ya da önceden var mıydı? görmemiştim, güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Playliste klasör yapmak ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 playlistleri diyeyim, birden çok playlisti bir klasör altında toplayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 aile yalan olmus beni alacak var mı, ofiste bi anda reklam girdi ne dandikmiş düz spotify unutmuşum yılardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Verin gitsin olm 12tl mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Hala öğrenci diye gözüküyorum, mis gibi 6 TL oohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 gecen gun mobilde (borcu olmayan) premium hesapla dinlerken reklam verdi. reklamin sonuna gelmeden kesildi. neden olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Hmm... Yeni forumda sadece şarkı paylaşabiliyoz sanıyodum. Şarkı listesi de paylaşabiliyomuşuz. Gerçi 100'den sonrasına gitmiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 o kadar para veriyorsunuz 100den fazlasi paylasilamiyor. rezillik bildigin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 ahah yutub bile 200e gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Bakiyim oluyor mu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 23 dakika önce, -Deno- dedi ki: Bakiyim oluyor mu, Liste ismi efsane ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Bir sürü var olm bunun gibi dsfaf, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 1 saat önce, -Deno- dedi ki: Bir sürü var olm bunun gibi dsfaf, Sanirsin Yilmaz Ozdil Spotify'i kesfetmis eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 ya ne saçma şey bu konuşunca konuştu diyosunuz. albümü save et diyorum albümlere kaydediyor tamam, birde ayrıca albümdeki bütün şarkıları songs bölümüüne ekliyor. songs dediğin yerde tek tek beğendiğin şarkılar olur albums te beğendiğin albümler olur. yani tüm dünya kullanıyor olmasın şöyle saçmalıklar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Spotify'ın UX'i hakkaten çok iğrenç. Mal +1. Bi tane de ben ekliyeyim: Diyelim ki TV'den çalıyorsunuz, telefondan da şarkıları değiştiriyorsunuz. Spotify sürekli sync halinde kaldığı için sanki telefonda da çalıyormuş gibi pil yiyor her seferinde kill etmek zorunda kalıyorum. UX dışında bazı fonksiyonlarda da uygulama çok boktan bunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 30 dakika önce, Mal dedi ki: ya ne saçma şey bu konuşunca konuştu diyosunuz. albümü save et diyorum albümlere kaydediyor tamam, birde ayrıca albümdeki bütün şarkıları songs bölümüüne ekliyor. songs dediğin yerde tek tek beğendiğin şarkılar olur albums te beğendiğin albümler olur. yani tüm dünya kullanıyor olmasın şöyle saçmalıklar ya. Bu dediğin şey bende olmuyor. Bir şeyi yanlış mı yaptın acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 (düzenlendi) tekrar denedim herhangi bir albüm sayfasına giriyorum save diyorum bütün şarkılar songs bölümünde çıkıyor. sen belki albüm değil playlist save ederek denedin. Nisan 29, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 yup, aynısı oluyor evet. çünkü oradaki Sanatçılar, albumler ve şarkılar filtre gibi çalışıyor. dediğin sistem için çalma listesine atmak şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 evet o çözüm olarak kullanılır ahahaha ya biri daha kafayı yemiş quora ya sormuş kim bu spotify arayüz tasarımcısı diye https://www.quora.com/Who-are-all-the-UI-UX-designers-at-Spotify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 ben sevemedim/alışamadım nedense spotify a. arayüz gerçekten kötü gibi? Soundcloud arayüzü akıyor mesela buna göre, benim fikrim. Sıkıntılı gibi spotify. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 deezer'dan sonra felaket kötü geldi spotify. deezer'ın saçma problemleri olmasa geri dönücem ama orda da şarkıların çalarken birden ileriye atlaması, donması, hiç çalmaması vs. gına getiriyordu. napçez bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 (düzenlendi) yani bazen bi yerden bi playlist açıyorum dolaşıyorum oraya giriyorum buraya çıkıyorum. sonra o an çalan playlistin ne olduğunu bulmama imkan yok. queue ye bakıp sonraki şarkılardan anlayabilirsinde bilmiyorumki o playlistte başka hangi şarkılar vardı bi kullanıcıdan açtım öyle. nasıl olmaz now playing ekranı ortada kocaman album art durur felan. ha pardon ya. sağ alt köşeden tam ekran yapınca çıkıyordu o. sorun bu işte. tam ekran yaparak ulaşılabilmesi buna saçmalık. ne biliyim ben. Mayıs 1, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar