Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 quixef said: Sam, worst games ever list yapar mısın, senin için top 10 worst games ama, ki kaçırdığım güzel oyun var mı bir kontrol edeyim sdfd Sam degilim ama ben yaptim, cok fazla oyun oynamadigim icin ama bunlar cok bilinen kotu oyunlar =) Oblivion Postal III Bad Day LA South Park Gothic III Magicka (Oyun iyiydi ama optimasyon oldurdu binlerce kisiyi) Legends of Pegasus Magic The Gathering Online New GUI Elemental: War of Magic Diablo III (Oyun yine iyi ama ne bekledik, ne cikti...) Gothic III'u mesela Gothic I ve II'ye kiyasliyorum. Diablo III de epey iyi ona kalirsa ama Diablo II'ye kiyasliyorum. Beklentileri ve verilenleri yorumluyorum. Yoksa kimsenin oynamadigi oyunlarla dolu en kotu oyun listesi yapilir, bir anlami da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 kıyas yapmadan liste daha şukela olurdu ya çünkü diablo 3 tek başına bayaaa iyi bir oyun mesela 8/10 ama diablo 2yle kıyas yapınca mehh hemde baya 2/10 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Oyunu 100TL verip de beklediginin 1/10'u cikarsa diyebilirsin pekala bence cok kotuydu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ee tabi senin listen kötü olduğunu düşünüyorsan kötüdür np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cuFMa77X-Rg ayrıca bon'u özledim ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 1) Oblivian gönüllerin 1 numaralı şampiyonu kötülükte. Yıllar geçse de o çarkıfelek diyaloglar akıllardan çıkmaz http://bulk.destructoid.com/ul/user/2/23985-92764-0305jpg-468x.jpg 2) İkinci sırada obliviandan bile çalacak kadar kötü oyun Limbo of the Lost var. Namıdiğer LOL http://i108.photobucket.com/albums/n24/klutzon/limbobobi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 oha oblivion'daki diyalog sistemi o kadar kötüymüş ki bilinçaltıma itmişim, şimdi görünce hatırladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ikinci sirada her sekilde bu var: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5000368_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi oh be bazen cok yanlız hissediyodum kendimi su oblivion konusunda cidden cok kotu oyun deil miydi diye morrowind oynamadım onu cok merak ediyorum o ayrı mesele ama mesela skyrimde yane redditin cıldırdıgı kadar iyi bi rpg miydi oda merak konusu oblivonda ben seye hastaydım vampir oluyosun MURDERER! STOP BEAST! diye peşinden guard kosuyo arka sokakta bi cocugu emiyosun yuzune kan geliyo SAVIOUR OF KVATCH! WELCOME! HURRAY! diye seviniyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Niye ya postal 2 çok güzel oyundur gerge yanlışın var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Pacman Postal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Postal 2'nin load süreleri yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Postal III yazmisim bu arada yukarda, yeni fark ettim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 3) Bi oblivian olamasa da dragonaj2 foseptik tier wannabe rpgler dalında en ön sırada oblivianla el ele yürüyor. http://www.uploadandgo.com/images/597bloodexplode1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Oblivion konusunda yalnız olmadığımı hissediyordum lan! Vallahi hissediyordum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Oblivion'ı da sanırım beklenti oranında kötü olarak anıyoruz değil mi? Yoksa o tarihte TES serisi olarak değil de başka bir oyun olarak çıksaydı, şu an "şöyle güzel, böyle güzel" derdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/42/Darksiders_Cover.jpg bu benim için hayalkırıklığıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 daikatana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 flame wars'a dönüşürse direkt kitlerim, çok patlamaya müsait bir konu. GERGE said: Oyunu 100TL verip de beklediginin 1/10'u cikarsa diyebilirsin pekala bence cok kotuydu diye. şu mantıkla bütün aaa+ oyunları dizebilirsin neredeyse "en kötü" diye, gerçek kötüler ucuz oldukları için sıyrılırken. kusura bakma ama gördüğüm en kötü en kötü tanımı. (:P) overrated sanırım demek istediğin burada? overrated ile kötüyü içiçe geçirmek son derece yanlış olmuş. ha ama şu yukarıdaki tanımla bir "en kötü" listesi yaparsak.. world of warcraft (gerge'nin dediği gibi para/tatmin oranına vurursak daha kötü oyun hayatımda oynamadım ve oynayamayacağım muhtemelen) diablo3 starcraft2 age of conan fable black & white wizardry 8 mass effect 2 sim city societies heroes of neverth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Sam said: flame wars'a dönüşürse direkt kitlerim, çok patlamaya müsait bir konu. GERGE said: Oyunu 100TL verip de beklediginin 1/10'u cikarsa diyebilirsin pekala bence cok kotuydu diye. şu mantıkla bütün aaa+ oyunları dizebilirsin neredeyse "en kötü" diye, gerçek kötüler ucuz oldukları için sıyrılırken. kusura bakma ama gördüğüm en kötü en kötü tanımı. (:P) overrated sanırım demek istediğin burada? overrated ile kötüyü içiçe geçirmek son derece yanlış olmuş. ha ama şu yukarıdaki tanımla bir "en kötü" listesi yaparsak.. world of warcraft (gerge'nin dediği gibi para/tatmin oranına vurursak daha kötü oyun hayatımda oynamadım ve oynayamayacağım muhtemelen) diablo3 starcraft2 age of conan fable black & white wizardry 8 mass effect 2 sim city societies heroes of neverth sam beceremediğin butun oyunları yazmıssın masallah SC2 HoN WoW felan hondan ne bekliyodun ki ne cıktı ben nu anamadım adamlar dota clone yapıcaz dediler yaptılarda tek eksileri icefrog kendi oynunu yapmaya karar verince dota heroları portlamayı bıraktılar kendi herolarını yaptılar onlarda satsın diye early access de imba oldu o herolar atla deve değil onun dısında bana sorarsan dota 2 den hala daha iyi bi oyun bide abi black and whitein nesi overrated cillop gibi enfes oyundu o zaman oyunu olarak iyi kotu dengeleri felan superdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Overrated degil de, asiri yoldan sapan diyelim. Onlarin cogu yine beklendigi gibi cikti ama Diablo III'de random area bile adam gibi degildi. Bu tarz bir boktanlik diyorum. Starcraft II beklendigi gibi geldi mesela iyi-kotu, tutup da Age of tarzina cevirmediler. Anlatabildim mi? Magicka da cogu bilgisayarda lag olmadan calismadigi icin kotu, teknik basarisizlik da kotu demeye neden olabilir. Gothic III'de press X oyununa donmustu mukemmel iki oyundan sonra press X oyunu olarak iyi olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 sam honu böyle 3 maç falan oynadı sanırsam arachneye platemail falan aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 PALADIN ARACHNA!!! SAVIOR OF THE PEOPLE!!! abicim sam picklemiş arachnayı neden hem 5 kişiyi kesip hemde bi yandan roshan kesemiyo ne bicim hero bu nerf magebane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Kotu bir oyun yapip 2.99$'a satan adama oyunun kotu demek bu tartismanin disinda olmali ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 simdi nasil bilmiyorum da, ilk ciktigi zamanlar cok iyiydi hon. tek problem wow mantigiyla yeni class cikar, imba yap, milleti oynat, snradan nerfle kafasiyla gidiyolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar